5 gab. ar Diametru 250 mm Fokusa garums 120 mm Frešneļa Objektīvs DIY TV Projekcijas Saules Plīts biezums 2 MM Augstu gaismas kondensatora lēca

€67.60
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Fokusa Garums: 120 mm
  • Atbalsts: Dropshipping
  • Zīmola Nosaukums: DOUMOO
  • Forma: Aplis
  • Izmantošana: Optiskās
  • Materiāls: Plastmasas
  • Struktūra: Plano
  • Diametrs: 250 mm
  • Iepakojums: Kartona+putu
  • Modeļa Numurs: 250-120

Produkta Apraksts :

Produkts

Frešneļa objektīvs

Izskats

Aplis

Diametrs Izmērs

250MM

Fokusa garums

120MM

Biezums

2MM

Materiāls

PMMA

Groove piķis

0.3 mm

Darbības Temperatūra (°C)

80 (Maksimālais)

Optiskā caurlaidība

92%

Palielinājuma reizes

4 līdz 5 reizes

Atbalsta Dropshipping Diametrs 250 mm Fokusa garums 120 mm Frešneļa Objektīvs DIY TV Projekcijas Saules Plīts biezums 2 MM Augstu gaismas kondensatora lēca

Dažāda veida objektīvi tiek izmantoti dažādās productsm,kad jums ir nepieciešams,

tiem, kas, lūdzu, tērzēt ar mums jebkurā laikā!

_________Svarīgi skaidrojums:

Ja jūs vēlaties iegādāties Frešneļa Objektīvs DIY vienkāršu projektoru,ja jūs pērkat tos, pirms, ka, lūdzu, izlasiet Paskaidrojumu:).

Ja jūs ceru, kad jums DIY vienkāršu projektoru, ka jūs varat ieguvuši Profesionālo vai projektoru ceru, ka projekcijas ietekmi, kā Profesionālās projetor ,lūdzu, izlasiet vārdus :

Kad jūs izmantojāt Frešneļa Objektīva vai palielināmo stiklu, lai DIY vienkāršu projektoru, ka preces tikai var pierādīt, projekcijas principu,dažas reizes, jo spilgtuma, Mobilā tālruņa un dažiem citiem faktoriem, ka tad, kad jums DIY nevar ieguvuši Profesionālo projekcijas efektu,šī parādība ir normāla,jo spilgtuma Profesionālās projektors ir 200~300 Vatu,bet mūsu mobilo tālruni vienkārši ir simtiem milliwatts,Ceru, ka jūs varat saprast iemeslu plaisu starp DIY un Profesionāls projektors.

_________Dažas Cilvēks krita tik dīvaini:Kas ir Pirms un pēc Frešneļa Objektīvu?

Būvniecības visiem Objektīvs mašīna ir Pirms un pēc Frešneļa Objektīvs var pārdot tirgū,tā ir lieliska korektīvo un palielināt ietekmi attēla.

Bet daži mobilo tālruni vai SPILVENTIŅU vai kādu LCD panelis var atbalstīt vienu Frešneļa Lēca, lai jūs varat izvēlēties pats.

__________Paziņojums:

Vietu Pirms Frešneļa Lēca:ir

Tuvu kameras, kas instalēta starp objektīva un LCD ekrānu.

Vieta Pēc Frešneļa Objektīvs:Tas ir Uzstādīts starp spuldzi un LCD paneli.

__________Draudzība padomi:

Ja jums ir nepieciešams ļaut Frešneļa Objektīvs kļūst mazākas vai urbšana,lūdzu pusē Gludas virsmas, lai Novērstu kaitējumu Frešneļa lēcas neplīst,Trapecveida korekcijas diapazons nevaru pārāk liels, kas ļauj attēlu breezing.

Ar Frešneļa objektīvs ir vienkāršs ievads

Frešneļa lēcas ir izgatavota no augstas precizitātes optisko kvalitātes akrila.Virsmas Frešneļa objektīvs ir molded vērā daudzi apļveida,koncentriski kalnu grēdām.Šīs apļveida grēdas, kas dod Frešneļa objektīvs fortifikāciju vai sawtooth šķērsgriezumu.Katru sawtooth rada sīkas prizmu.Frešneļa lēcas ir kompromiss starp efektivitāti un attēla kvalitāti.Augstas groove blīvums ļauj augstākas kvalitātes attēlus.bet zema groove blīvums sniedz labākus efficiency.By izvēloties attiecīgas pilnvaras, lai šīs prizmas,dizaineriem var definēt fokusa attālums un kontrolēt attēla kvalitāti.LED lupa, frešneļa objektīva saules enerģija, aizmugurējās projekcijas frešneļa ekrāna,frešneļa saules koncentratoru,frešneļa lupa,kameras frešneļa uzmanības centrā un tā tālāk.

Kā jau 18.gs. (1748), ir konstatēts, ka tradicionālās enerģijas refrakcijas lēcu notika tikai uz virsmas un noņemt tik daudz vidējā daļa, un noturēt uz virsmas izliekumu, kas veidojas plānas, plakanas lēcas, joprojām var saglabāt labas enerģijas caurlaidība.

Frešneļa objektīvs, lai veidotu plānas, plakanas lēcas, tās profils izskatās sawtooth formas, bet patiesībā ik blakus asmens Leņķis ir pastāvīgi mainās, Leņķa izmaiņas ir lai uzmanība, ņemot vērā saplūst vienā vietā.

Klasifikācija Frešneļa objektīvs:

Saskaņā ar savu uzmanību dažādas formas, var iedalīt punkta, koncentrējoties Frešneļa objektīvs un līnijas fokusu Frešneļa objektīvs.

Punkta, koncentrējoties Frešneļa objektīvs:

Izskatās no priekšpuses, kā šautriņu komplekts, kas sastāv no gredzenu gredzenu koncentrisks aprindās:

Lineārā Frešneļa objektīvs ir relatīvs koncentrēšanās punkts ziņā Frešneļa objektīva, tās pozitīvās formas izskatās slēdža, skatīties no profila, Ir arī punkts, mainīt sawtooth forma, atšķirībā no diska Frešneļa objektīvu, šis objektīvs uzmanību gaismu veido taisnu līniju:

Frešneļa lēcas ir visbiežāk izmanto gaismas apkopošanas programmas,piemēram, kondensatoru sistēmas vai raidītāju/detektoru uzstādījumus.Frešneļa lēcas var izmantot arī kā palielināmie vai projicēšanas lēcas.Šis Objektīvs ir arī liels naudas drukāšanas grāmatas, žurnāli,kartes,telefonu katalogos,receptes utt.Tas var būt patiešām lieliska un radoša dāvana bērniem kā rotaļlietu un vecu cilvēku, kuriem nepieciešama redzes palīdzību.

Šādu paziņot ir piemērota visiem klientiem .

Pirms pirkuma pasūtījumu , Lūdzu ņemt vienas minūtes un izlasiet zemāk regulu .

Tas mums palīdzēs daudz, lai padarītu uzņēmējdarbības vieglāk, un iet vienmērīgu :

1. Par kuģošanas

A DHL :2-7 dienas

B Singapūra EMS :15-45 dienu laikā

C Singapūra ziņu gaisa pastu :20-60 dienas

Ja jūsu valstī ir nepieciešams, izmantojot citu transporta veidu, lai nosūtītu precēm, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai palīdzētu jums atrisināt transporta problēmas.

Saskaņā ar noteikumiem krievu post office, visi krievijas pircējiem ir jāsniedz pilns nosaukums, varēja uzņemt paketi.

 

Saistītie Produkti

La Monada Gudrs Daisy Ķēdes Rokassprādzes Sievietēm Sudrabs 925 Sterling Rotaslietas naudas Sodu 925 Sterling Sudraba Sieviešu Aproce Sieviete
€9.29
5gab Alumīnija Sakausējuma Apģērbu Pakaramais Izturīgs Iekšzemes Mētelis Pakaramais Apģērbu Žāvēšanas paliktnis, lai Apģērbs Karājas Piederumi
€13.87
OUNONA 10pcs Vakuuma Uzglabāšanas Soma Plastmasas Ritošā Apģērbu Uzglabāšanas Soma Space Saver Zīmogs Pakešu Compresion Soma Iepakošanai Organizators
€11.58
Balkonu Vienvirziena Stikla Plēves Saules Logu Plēves Saules Kontroles Dodechedron Sadzīves Logu Drošības Plēves 30-115*300cm/Caurule
€11.46
Pabeigta Pilnā Korpusa Vāks Apvalks Gadījumā par Nintend NDSi XL/LL Konsoles Korpusa ar Pogu sagataves
€15.00
M14 Adapteris Converter savienojumu Pagarināts stienis Paplašinātājs par auto polisher slapjš polisher slīpmašīna leņķa slīpmašīna garums bārs
€14.01