SANLEPUS Aktīvo Irbuli Apple Zīmuli par 2 iPad, Android Planšetdatori mobilo Telefonu Samsung Xiaomi Pro Air 3 Universālo Zīmēšanas Touch Zīmuli

€79.66
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: SANLEPUS Irbuli
  • Zīmola Nosaukums: SANLEPUS
  • Pieteikumu Markas: Universal
  • Iepakojums: Jā
  • Materiāls: Metāla
  • Programmu Ekrāna: Kapacitīvais Ekrāns
  • Garums: 6.57inch
  • Pieteikums: Citi

SANLEPUS Zīmuli Pro 2

● SANLEPUS Zīmuļu komplekti standarta, kā zīmējums, piezīmju veikšanas, un marķējums dokumentu vajadzētu justies — intuitīvu, precīza, un burvju.Visi ar nemanāms vrg, pixel‑perfect precizitāte un atbalstu palmu noraidījumu.Neticami viegli izmantot, un ir gatavas, kad iedvesma streiki.

● SANLEPUS Zīmuli Pro 2 -- Jaunāko ieslēdzamas režīmā dizains piedāvā nonpareil funkcija, kas darbojas uz visām capacitive touch screen ierīcēm.

Uzsver

●【Universal Savietojamība] aicina Jaunāko Ieslēdzamas režīmā dizains piedāvā nonpareil funkcija, kas darbojas uz visām capacitive touch screen ierīcēm.SANLEPUS stylus zīmulis ir top augstas klases modelis, ko var saderīgs ar iPad visas versijas, iPhone, Android, Microsoft u.c.

●【Ergonomisks Dizains] aicina Slim, spīdīgs un labi sabalansēts jūsu puses, šī capacitive stylus ir skaisti sajust un pieskarties tās lietojot.Tas veicina jūsu darba efektivitāti, padarot zīmēšanas un rakstīšanas vieglāk nekā jebkad.

●【Uzlabota Precizitāte] aicina Ar 1,5 mm fine tip, lai iegūtu pat visniecīgāko objektu jūsu skices un zīmējumi, tas paver jaunas radošās iespējas un palīdz ražo plašu māksliniecisku efektu.

●【Palmu Noraidījumu] aicina Modernizētas stylus pen touch ekrānam ar plaukstu atgrūšanas tehnoloģija, kas nodrošina dabisku rakstīšanas sajūtu un ātri, bez piepūles, ar mijiedarbību ar jūsu ekrāns dod jums lielāku precizitāti un kontroles pret ekrānu.Mēs atzinīgi vērtējam, ka jūs izmantot šo pildspalvu uz iPad ar stikla ekrāna aizsargs.Piezīme* Palmu noraidījumu funkcija darbojas tikai uz iPad no 2018&2019&2020 modeļiem.

●【Super Garas Darba Laiks] aicina SANLEPUS Zīmuli ar Type-C uzlādējams Kabelis nodrošina 8 stundu darba laiks, 1 stunda maksa, 365 dienas gaidīšanas režīmā.Automātiskā izslēgšanās pēc 5 minūtēm no pasivitātes saglabāšanai, enerģijas efektivitāti un palielinot kalpošanas ierīces ļoti. ★ Darba Indikators:Zaļā—Īpašu Režīmu, Zils—Universālā Režīmā.Charing Indikators:Sarkans—Uzlāde, Zaļš—Pilna maksa.

●【Quick Start] aicina Nr. APP vai Bluetooth nepieciešams, to var izmantot uz dažādām ierīcēm vienlaicīgi.Tikai izkravāt kastē, to ieslēgt un sākt radīt.Lietotnes izmantošana jums patīk pilnīgi jaunā veidā.

Ko Jūs Saņemsiet

● 1 * Irbuli

● 1 * Papildus Zib

● 1 * Pen

● 1 * Tips-C (Kabelis

● 1 * Cimdu Sweatproof

● 1 * Lietotāja Rokasgrāmata

2 in 1 Jaunākās Zīmuli

Sapnis to, Pierakstītu to uz leju

Zīmuļu Pro 2

Universal Savietojamība

Palmu noraidīšanu

Pixel-perfect Precizitāte

Magnētiskā Pielikumu

Nemanāms Vrg

Ilgu darba Laiks

2 in1 Režīmā Pārslēdzama

Jaunākās Ieslēdzamas režīmā dizains piedāvā nonpareil funkcija, kas darbojas uz visām capacitive-screen ierīcēm.

Zaļā gaisma Veltīta Režīmā

Tikai saderīgs ar iPad no 2018&2019&2020 modeļi, atbalsta palmu noraidījumu.

Zilā gaisma Universālā Režīmā

Savietojams ar visiem capacitive ierīces, tostarp iPad, visas versijas.iPhone, Android, Microsoft u.c.

Universālā Režīms neatbalsta palmu noraidījumu.

Rakstīt, Piemēram, Zīmuli

SANLEPUS Zīmuli nodrošina ideālas precizitāti un nozares vadošo zema latentuma, padarot to lieliski zīmēšana, krāsošana, veikt piezīmes, un vairāk.Un tas' s, kā viegli un dabiski izmantot kā zīmuli.

Pixel-perfect Precizitāte

Ar integrāciju ļoti smalku pildspalvu vietā irbuli, tas ļauj jums, lai izvēlētos mazās ikonas, noklikšķiniet uz maziem burtiem un dod jums precīzu izvēles.Rakstot un zīmējot nekad nav bijis vieglāk.Atraisītu savu iekšējo mākslinieks!

Palmu Noraidīšanu

Atpūtas plaukstu ērti uz ekrāna, kamēr rakstīšanai vai zīmēšanai ar šo zīmuli, irbuli, bez jebkāda ietekme, nav jāuztraucas par atstājot aiz dažādiem nenostiprinātiem līnijas.

Piezīme: Palm rejection funkcija darbojas tikai uz iPad no 2018 & 2019 & 2020 modeļiem.

Ergonomisks Dizains

Slim gluds un profesionāli, tas dod jums reālu pildspalvu sajūta radošs instruments, kas ir nepārspējama, izmantojot citas metodes, lai darbu tableti.

Vienkārši Pieskarieties un Gatavs Lietošanai

Neviens APP vai Bluetooth savienojumu nepieciešams, vienkārši ieslēdziet SANLEPUS Zīmuli un sākt apgūstot savu radošumu ar vieglu piekļuvi īsceļi.kontroles, zīmēšanas rīkus, un vairāk.

Ilgu Darba Laiks

SANLEPUS Zīmuli ar Type-C uzlādējams Kabelis nodrošina 8 stundu darba laiks, 1 stunda maksa, 365 dienas gaidīšanas režīmā.

Akumulatora uzlādes laiks: 8H

Gaidīšanas laiks: 365 dienas

Uzlādes laiks: 60 min

Saprātīga Gulēt

Smart dizaina un gudru pārvaldību visā, saprātīga miega un automātiska izslēgšanās pēc 5 minūtēm no bezdarbības nodrošinātu SANLEPUS Zīmuli enerģijas saglabāšana, drošības un saglabāt ilgu mūžu.

5 min Automātisku fotokameras izslēgšanos

Kvalitātes Pirmkārt, Klients Pirmā

Lai pārliecinātos, izturību un labas kvalitātes, zib ir sekmīgi izturējis imitācijas tests vairāk nekā 500 000 reizes, lab.Mēs vienmēr uzstāt uz kvalitāti, pirmkārt, ir klients.

Nomaināms, POM Zib

POM materiāla priekšrocības, laba nodiluma izturība, izcila elastība un nav viegli, lai nenoskrāpētu ekrānu.Baudīt apbrīnojamo pieredzi ierīces ar SANLEPUS Zīmuli.

Tipa-C Uzlāde

 

Saistītie Produkti

LuckySSR RC Dūkoņa UAV ar Kameru Profesional WIFI Aerial Photography Ultra-Long Life Tālvadības Quadrocopter Rotaļlietas
€74.19
USDA un EK Sertificētas Bioloģiskās eleuthero ekstrakts 10:1 eleutheroside acanthopanax ekstrakts 10:1
€12.20
M3 M3*14 M3x14 M3*15 M3x15 M3*16 M3x16 304 316 Nerūsējošā Tērauda ss DIN7380 Sēņu Kārtu Skrūvēm ar Sešstūra Ligzda Pogu Skrūvi
€6.07
CHAFON 10M uhf usb rfid lasītājs RS232 WG26 RELEJS bezmaksas PIK autostāvvieta un noliktavas vadība
€132.73
Ralvpha Riteņbraukšana Jersey Elpojošs
€21.38
Jaunu Laukumā Locīšanas Filca Auduma Uzglabāšanas Kaste Dažādi Biroji Uzglabāšanas Grozs Tvertnes Organizācijas Drēbes, Bērnu Rotaļu Organizators Konteineru
€19.45