Laudation 12V litija bateria 2600mAh 18650 Akumulatoru Lādētāju 12,6 V Uzlādējams Akumulators Portatīvo Lādētāju/LED/Instrumenti, rotaļlietas

€9.03
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Nominālā Jauda: 2600mah
  • Svars: 0.25g
  • Veids: Li-ion
  • Ārējā iepakojumā: Bule PVC
  • Uzlādes Laiks: 6 stundas
  • Valsts Oriģinālu: Ķīna
  • Sastāv Tips: 3s1p
  • Iekšējā Pretestība: atrodas 50m
  • Sertifikācija: ROHS
  • Zīmola Nosaukums: Laudation
  • Spriegums: 12V
  • Modeļa Numurs: 12V 2600mah
  • Uzlādes Strāva: 1-3A
  • Specializējies ražošanas: Akumulatoru
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 37*67*37mm
  • Pieteikums: Instrumenti rotaļlietas led tālvadības pults
  • Iepakojums: viena baterija

Mēs piedāvājam visu veidu litija baterijas, paraugu apstrādes, OEM, ir kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!Paldies ļoti daudz!

Par akumulatoru, reālās spējas!

Piezīme Dienvidkorejas pircējiem:

Visi korejiešu adresi pasūtījumus jānovieto ar angļu adresi un savu personīgo muitas kodeksu, ja jums nav šo kodu,Mēs nevarēsim apstrādāt jūsu pasūtījumu.Pārliecinieties, ka atstāt savu muitas kodeksa pasūtījuma veidlapā, lai izlīdzinātu jūsu pakete.Paldies ļoti daudz!

Produkta apraksts:

Nominālais spriegums: 12V Nominālā jauda: 2600mAh Standarta izlādes strāva: 0.2 C Maksimālā izlādes strāva: 1C Produkti: ≤ 250m ohm iekšējā pretestība Standarta svars: 250G akumulatoru iebūvētā akumulatora aizsardzībai valdes PCB!Priekšrocības, izmantojot litija baterijas: 1 neliela tilpuma, vieglas, lielas ietilpības, vides aizsardzības, bez atmiņas efekta.2 jauda pārnēsājamas elektroniskas ierīces izvēle, bet maigāka izmantot litija akumulators, lūdzu, pievērst uzmanību šādiem punktiem.Izmantot veselo saprātu: 1 ir jāuzlādē, izmantojot standarta litija akumulatoru lādētājs 12.6 V. 2 aizliedz lielo tekošā budžeta izpildes apstiprināšanu. 3 aizliedz budžeta izpildes apstiprināšanu, ar vienu akumulatora spriegums nedrīkst būt mazāk par 12V. 4 aizliegts demontāža, īsslēgumu ar bateriju, visticamāk, izraisīja īssavienojums.

Pēcpārdošanas servisa informācija:

Transports:

Ja pasūtījuma, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par kārtību, ieskaitot piegādes izmaksas.Parasti, mēs nosūtīt preces tiklīdz maksājums ir aizpildīts.

Sakarā ar dažādu muitošanas laiku dažādās valstīs / reģionos, mēs nevar garantēt piegādes laiks visiem starptautiskajiem preces, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visām citām muitas nodevām, muitas brokeru maksas, nodevas un nodokļi, ja tos importē jūsu valstī / teritorijā.Šie papildu maksu var tikt apkopoti pēc piegādes.Mēs nevarēsim atmaksāt kravu atteicās preces.

Mums nav nekādu muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļi.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.Mēs saprotam, ka jums ir bažas par papildu izmaksās jūsu projekts var rasties.Pamatojoties uz iepriekšējo pieredzi.

Biežāk uzdotie jautājumi:

1. Vai mans produkts ir izsekošanas numuru?

Jā, mēs nosūtīt izsekošanas skaits par katru pasūtījumu, kas nāk ar savu rīkojumu.Jūs varat pārbaudīt kuģošanas statusu uz attiecīgā interneta vietnē.

2. Ir produkts, tāpat kā attēlu?

Jā, visas bildes ir īstas.Mēs ņēmām šos fotoattēlus sevi.

Es esmu tirgotājs.Es gribu nopirkt daudz ko.Kāds ir vairumtirdzniecības cenu?

Sveiki, paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlaties iegādāties lielāku daudzumu, lūdzu, atstājiet ziņu ar mums, mēs sniegsim jums visizdevīgāko cenu, paldies!

4. Garantijas periods: viens gads no veiksmīgas piegādes datums

5. Ūdens, demontāža, pārbūve, nespēja izmantot piemērotu lādētāju, īssavienojums, nespēja personisku iemeslu dēļ, utt.ir, uz ko neattiecas garantija.

6. Garantijas apstrādes metode: Parasti, to nosūtīs rezerves daļas pircējam, lai nomaiņa.Pircējs var arī izvēlēties, ka produkts ir nosūtījis pārdevējam par remontu, bet pircējs sedz visas kuģniecības izmaksas, ieskaitot kravu pēc tam, kad pārdevējs ir nosūtīti to pircējam.

 

Saistītie Produkti

Aizdedzes Atslēga Poga Push, Pagrieziet Slēdzi Atslēgu Aizdedzes Slēdzis Iestatīts Keyless Ieceļošanas Mazda Ātrums 6 CX7 CX9 Aizstāt D461-66-141A-02 D6Y1-76
€5.84
Koksnes graudu 3d sienas uzlīmes pašlīmējošās bērnudārza bērnu istabas putu anti-sadursmes sienas svārki ūdensizturīgs sienas uzlīmes
€4.12
2 Iestatiet Laika Jostas Trīsi GT2 60teeth 15teeth Samazināšanas 4:1/1:4 3D printeri, aksesuāri, jostas platums 6mm Urbuma 8&5mm CNC piederumi
€7.83
TRODEAM Ādas Jostu, Ķēdes, Siksnas Sieviešu Vidukļa Josta Ķermeņa Verdzība O-Gredzenu, Seksīgs Gotu Apakšveļa Punk Prievīte Zeķturi Goth
€13.17
Bērniem, Mācību Mat krievu Valodā Rotaļlietas Smieklīgi Alfabēta Mat Mācību Izglītības Fonētisko Skaņu Paklāju ABC Rotaļlietas
€10.94
LUPULLEY HTD3M Laika Jostas Trīsi 24T Nesa 5/6/6.35/8/10/12/14mm Jostas Platums 16mm Sinhronais Motors, Stūre Alumīnija Sakausējuma 1gab.
€6.23
Varens Juvelieris Pulksteņi Palielināmo Rotaslietas, Brilles Augstas Brilles Rokas Palielināmo Stiklu Gaismas Remonta Rīku Lupa
€8.15