Manuālā Dzimumlocekļa sūknis ar putekļsūcēja palīdzību locekļa palielinātāju, noteikti sūkņi ierīce vīriešiem,mehāniskā spiediena dzimumlocekļa sūknis locekļa palielinātāju, noteikti,seksa produkti vīriešiem

€14.01
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: smspade
  • Materiāls: Silikona un plastmasas
  • Izmērs: 23cm*6.2cm
  • Modeļa Numurs: PE13XQ01
  • Vienuma Tips: Sūkņi & Palielinātāji
  • Neķītrs Attēlu: No
  • krāsa: Skaidrs
  • Seksuāli Divdomīgs: No

Šis ir ļoti efektīva manuālo darbību locekļa palielinātāju, noteikti ierīces Funkcijas ķirurģijas lateksa zīmogs, kas ļauj ultra inovatīvu vakuuma mehānismu, lai darīt savu darbu.Manometrs un drošības atbrīvošanas sistēma ļauj sūknēt visu ceļu uz augšu pilnīga drošība ar maksimālu komfortu.Tas ir viegli - to - izmantot rokas-grip dzimumlocekļa sūknis nodrošina perfektu rezultātu katru reizi.

Ievads dzimumlocekļa sūkņi

dzimumlocekļa sūkņi var sniegt jums spēcīgāku, lielāku peni vairāk atbilst dzimuma vai gandarījums masturbācija, un mēs esam šeit, lai izskaidrotu hows un cēloņus.

Vīriešu uzlabošanas sūkņi, kas palīdzēs jums uzturēt lielāku, spēcīgāku erekciju, lai dotu jums gailis jūs esat vienmēr sapņojusi.Dzimumlocekļa sūkņi ir jūsu biļete uz instant gailis izaugsmi un pareizs veids, lai palīdzētu jums saglabāt spēcīgu un ilgstošu erekciju, neatkarīgi no tā, vai jūs to izmantot, lai izveidotu sev līdz dzimuma vai solo spēlēt

Kāpēc izmantot dzimumlocekļa sūkņi?

Vīriešu, kas izmanto dzimumlocekļa sūkņi, kas paredzēti daudz un dažādi iemesli,daži tikai, lai padarītu to gaiļus lielāks vai spēcīgāks.bet Tāpēc, dzimumlocekļa sūkņi nodrošina gaisa necaurlaidīgu vakuumu.Tā sniedz arī vīrieši, kuri, piemēram, "nepieredzējis" to sajūtu, ko mīļāko muti.

Seifs un Privāta Iepakojums:

Mēs nodrošinām ātru kuģu veidus, kā ar papildus maksu:

Piegāde pa pastu Ķīnas gaisa pastu ir bezmaksas:

Par atgriešanas vai kompensācijas politika:

Visi vienumi tiks nosūtīti uz pircēja\'s apstiprināja www.loveis.lv adresi.Pirms maksāt, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese atbilst adrešu jūs vēlētos, lai mēs kuģis.

Vienumi tiek nosūtīti 3 darba dienu noskaidroti maksājumu, ko tas saņēmis.

Dažreiz dienas, kad tiks aizkavēta tā trūkumu, tomēr mēs jūs par to informēsim pa www.loveis.lv ziņu sistēmu.

Uzmanību: Mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļu vai nodevu.Tomēr, mēs vismaz tā, lai jūs.

Preces tiek nosūtītas ar:

Ķīnas ziņu reģistrēts (lielākā daļa Pasaules galamērķiem)

Piezīme: jums būs iegūt izsekošanas numuru pēc sūtījuma apstiprinājums, kuru jūs varat izmantot, lai izsekotu jūsu sūtījumu internetā.

Zemes gabaliem sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 7 līdz 20 darba dienām.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 20 vai 35 darba dienu laikā.

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Mums būs atbildīgs par jebkādiem bojājumiem vai zaudējumiem, kas radušies pārvadāšanas procesu.

Lūdzu, izlasiet par šo politiku, pirms atgriešanās jebkuru preci.

Pirms nekādu atdevi, sazinieties ar mums caur ziņu sistēmas vai klientu atbalsts e-pastu.Daži papildu informācija, kas tiks prasīts no jums sniegt.

Atpakaļ preces, ir jābūt to sākotnējā statusa, lai mēs varētu pretendēt uz kompensāciju vai maiņas preces.Vienumi atpakaļ pēc 7 dienām no saņemšanas ir tikai remonts.

Šajā gadījumā pircējs ir atbildīgs par pasta sūtījumiem.Mēs garantējam, par katru klienta\'s ar labāko kvalitāti un servisu.

Visas preces ir gājusi cauri stingru kvalitātes kontroli un pārbaudes, lai nodrošinātu, ka tā ir labā stāvoklī, pirms kuģis ārā.

Parasti, mēs piedāvājam 3 mēnešu garantija attiecībā uz visām precēm, ja šīs preces ir bojātas, informē asv ar 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet iepakojumā.

Atpakaļ preces, ir jābūt to sākotnējā statusa, lai mēs varētu pretendēt uz kompensāciju vai maiņas preces.Vienumi atpakaļ pēc 7 dienām no saņemšanas ir tikai remonts.

Lai nodrošinātu kvalitātes kontroli mēs personīgi pārbaudīt katru preci pirms nosūtīšanas.Visas preces ir 100% jauns un pārbaudīta.

Cienījamie pircēji, mēs novērtējam jūsu biznesu, ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atgriezenisko saiti un novērtēt informāciju par konkrēto darījumu (Detalizēti Vērtējumi) ar "POZITĪVU 5 ZVAIGZNĒM". [Kad jūs vērtētu kuģniecības laika daļu veltiet starptautiskā tranzīta vērā.] Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.

Ja jūs neesat apmierināts jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, e-pastu vai tērzēšanas uz trademanager

Mēs strādājam no pirmdienas.-Sat.no 9:00 līdz 8:00 pm.

Mēs atbildēsim 1 darba dienas laikā vai mazāk.Lūdzu, norādiet jūsu pozīcijas numurs vai pasūtījuma numuru vai linkin visām komunikācijām.

 

Saistītie Produkti

Latumab 5.0
€18.14
500pcs Ziemassvētku Nagu Apdares Leģētā Plāksteris Zelta Sniegpārsla Bell Ziemassvētku Eglīte Nagu Apdare Decal
€5.48
14mm Urbuma Diametru Digitālo Stāvokļa Indikators Skaitītājs Mašīnu, Piederumu 0412-1.0 es
€5.36
Kids Zābaki, Meitenēm,karstā pārdošanas Modes Mīlestība izšuvumi ziemas bērnu apavi,rozā, melns izmērs 25-36 baby girl boot
€14.84
LED Light Komplekts 10260 Radītājs Centra Ēdnīca, Celtniecības Bloku Apgaismojumu
€29.67
Stikls Logu Tīrītāju slotiņu Špakteļlāpstiņu Vannas istaba Špakteļlāpstiņu Dušas ar piesūcekni, Stikls, Spogulis, Durvju Tīrītājs
€3.61
Veowalk Klasisks Dizains Sieviešu Norādīja Toe Augsta Papēža Kurpes, Elegants OLU Modes dāmas Paslīdēt uz Sūkņi Sieviete augstpapēžu kurpes Gaiši Violeta
€49.41
Lieljaudas TL-2081 Stiprinājuma Griešanas Instruments, Vadus, Īpašs Neilons Kabeļu Savilcējs Ieroci Rīks Automātiski
€14.50