Projektors, LCD Prizmu Assy SONY VPL-EX130 LCD Panelī Uzstādītu Optisko Bloku Visu Bloku

€155.40
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: WXIANG LM
  • Modeļa Numurs: VPL-EX130

Projektors, LCD Prizmu Assy SONY VPL-EX130 LCD Panelī Uzstādītu Optisko Bloku Visu Bloku

1. Kontaktinformācija:

Ja jums ir kādi pieprasījumu vai vēlaties saņemt plašāku informāciju par mums, pls, nevilcinieties sazināties ar mums.Mēs vienmēr esam šeit, lai reakcija pēc pirmā agrāk.

2. Par produktu:

mēs esam vairumtirgotājs ar projektoru piederumi,galvenie produkti, ieskaitot projektoru galvenās elektroenerģijas padeves,balasta,galvenais kuģa, spuldzes, LCD panelis, krāsu apļa, objektīvs, tālvadības pults, PBS panelis,DMD un tā tālāk,ja jūs nevarat atrast to, kas jums nepieciešams, prodcuts,pls sazinieties ar mani.

3. Cena:

Kā mēs esam vairumtirgotāji, ja jūs lietojat vairāk nekā 10 gabali, ko mēs varam sniegt jums mūsu vairumtirdzniecības cenu.Jo vairāk pērc, jo lētāk tās ir.Tas būs labvēlīgāki.

4. Sūtījumu:

Mēs varam kuģis ar daudziem kuģniecība, piemēram, DHL un Fedex, ePacket,www.loveis.lv Premium Piegāde,www.loveis.lv Standard Shipping, Ķīna Pastu un tā tālāk.Tas prasīs 3-60 darba dienu laikā no Guandžou uz jūsu valsti.

5. Atsauksmes:

Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs cenšamies 5-Zvaigžņu atsauksmes reitingiem.Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas kaut ko mazāk nekā 5/5 reitingu, un mēs darīsim visu iespējamo, lai jūs apmierina.Paldies padarīt jūs esat apmierināti.Paldies.

6. Attēls:

 

Saistītie Produkti

Aizdedzes Atslēga Poga Push, Pagrieziet Slēdzi Atslēgu Aizdedzes Slēdzis Iestatīts Keyless Ieceļošanas Mazda Ātrums 6 CX7 CX9 Aizstāt D461-66-141A-02 D6Y1-76
€5.84
Pirātu Dārgumu Lāde Pirate Kaste Ar 2 Slēdzenēm Puses Dod Priekšroku, Bērnu Rotaļu Zēns Dāvanu
€11.13
Pārdošanai Jaunu Modes Sieviešu Sexy Crop Topi Cieta Vasaras Camis Sieviešu Ikdienas Topi Veste bez Piedurknēm Crop Topi blusas
€8.22
3 Daļām/Daudz Dabas Slīpētas Gem akmeņi Rondelle Tīrradnis Brīvformas Zaudēt Krelles 8
€19.76
Krāsains Varavīksnes Zeķes, Sieviešu Zeķes Svītras Japāņu Garās Zeķes Tendences Iela korejas Candy Krāsas Vasaras Plānas
€8.23