TIYIHAILEY Bezmaksas Piegāde 2020. Gadam Sen Maxi-line Svārki Sievietēm Elastīgs Viduklis Pavasara Un Vasaras Džinsa Džinsi Vintage Print Liels Hem

€56.06
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Modelis Tips: Drukāt
  • Garums: sen maxi svārki
  • Stils: Vintage Stils
  • krāsa: zila
  • Vecums: Vecums 18-35 Gadi
  • Apdare: NAV
  • Sezona: pavasaris rudenī
  • Kleitas Garums: Potītes Garuma
  • Izmērs: Viens Izmērs
  • Kvalitāte: Augstas Kvalitātes
  • Modeļa Numurs: S990
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Zīmola Nosaukums: TIYIHAILEY
  • Materiāls: Džinsa
  • Dzimums: sievietes, dāmas svārki
  • Dizains: A-Line Svārki
  • Jostasvietu: impērija
  • Auduma Veids: Kokvilnas

Pircējam

Dārgie Draugi, laipni lūgti mūsu veikalā, pls atsaukties lielums pirmo, kad jūs pērkat, jo ķīna izmēra atšķiras ar Eiropas izmērs.Arī, ja nav izmēru, informācijas, produktu aprakstu, pls sazinieties ar mums, mēs iesakām labāko izmēru priekš jums.Paldies par jūsu sapratni, paldies!

Kokvilnas audums

stiept stiept nr.

Biezums

normāls

Postenis Krāsa

zila

piederums

Atzīmēts

1:gaismas efekti, krāsu atšķirība ir normāli

2:Izmērs kļūda+-3cm ir normāli

3:1inch=2.54 cm

Izmērs

garums

Vidukļa, gurnu

cm

cm cm

Bezmaksas

90

66-108 160

Valsts

Express

Piegādes laiks

Dienvidaustrumu Āzijas / Eiropā

EMS

5~8days

Eiropa

DHL

Par 3days

Rietumāzija/ Tuvie Austrumi

Par 2days

Eiropā / Amerikā

Dienvidaustrumu Āzijas / Kanāda

FedEx

2~4days

Dienvidkoreja / Singapūra

SF

2-3days

Valstis / Japāna

UPS

2-3days

Eiropa

TNT

2-5days

Var nosūtīt 221 valsti

Ķīnas ziņu gaisa pasts

7-30days

Pls atsaukties zemāk formā, lai izvēlētos vispiemērotāko izteikt jums!

Ja jums ir nepieciešams pārvietot, ātri, es domāju, DHL, UPS , TNT un FedEx ir labs jums.Ja jūs vēlaties, lai samazinātu piegādes izmaksas, un nav nepieciešams, lai piegādes laiku, Varbūt jūs varat izvēlēties, Ķīna post gaisa pastu.Tagad tas ir pieejams 221 valstī, Ja jūs nevarat izvēlējās ķīna post gaisa pastu, kad noklikšķiniet uz iegādāties, pls sazinieties ar mani, Mēs jums rīkoties ar to.

Muitas Nodevu un Nodokļu maksājumus,

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šīs maksas pircēji ir atbildība.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.Šīs maksas parasti tiek savākti, nodrošinot freight (nosūtīšanas) vai tad, kad jūs izvēlieties vienumu uz augšu ?nejauciet tos par papildu maksu par piegādi.

Shipping Noteikumi

Mēs tikai kuģis apstiprināja adrese(Mēs varam pieņemt ).Pirms maksāt, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese atbilst adrešu jūs vēlētos, lai mēs kuģis.

1. Mēs TIKAI kuģis uz pircēja juridisko adresi.Ja jums ir nepieciešams mainīt savu piegādes adresi, lūdzu, nomainiet to, PIRMS jūs maksājat.Pēc tam, kad jāmaksā, mēs nepieņemam mainīt piegādes adresi.Tā ka, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pieejams.

2.Dažreiz, piegādes laiks var veikt ilgākā laikā Brīvdienu(piemēram, Christams utt.) vai Muitas Nodokļa Pārskatīšanu.Mēs nevarētu būt atbildīga par jebkādu kavēšanos šo divu iemeslu dēļ.

3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka galveno kuģošanas kanāls ir Aviopastu ar China Post.tas ir starptautisks sūtījumu, kas atkarīgs no vietējās pasta sniegto pakalpojumu efektivitāti, tāpēc mēs nevaram apgalvot, precīzu piegādes laiku.

Kompensācija

Apmaiņas Tikai

1. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

2. Pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

Atsauksmes

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Klientu serviss ir mūsu nr.1 mērķis.Mēs vēlamies zināt jūsu ieteikumu un viedokli par mūsu precēm un pakalpojumiem, izmantojot savu feedbacks.

Maksājuma

1. Pilns maksājums jāveic 15 dienu laikā no izvietojot savu pasūtījumu.

2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

3:Ja jums nav?t zināt, kā veikt maksājumu,pls noklikšķiniet uz saites, kā below.http://escrow.www.loveis.lv/index.html

Piegāde un izsniegšana

Freeshipping ar china post.Parasti To veiks 10-40days jūsu kuģniecības.Jo tas aizņems 7-20days no Ķīnas Muitas jūsu Muitu, un tas var aizņemt kādu laiku apstrādes Pasta nodaļās un Muitas.

Paldies tik daudz par jūsu uzmanību, ar Šo man jums jāsaka, ka šis postenis tiks nosūtīti pa pastu Ķīnas gaisa pastu .tas prasīs ilgāku laiku, nekā citu nosūtīšanas veidu,bet, kas ir iemesls, kāpēc tas ir tik izcili cenu!----pirmkārt,jūsu prece tiks veikti labu aprūpi un, kad jūs to saņem,pls apstiprinātu piegādi uz www.loveis.lv.

Paldies, ka nāk mūsu veikalā!

Paldies vēlreiz !

 

Saistītie Produkti

Pudcoco ASV Akciju 1-6 Gadiem 2GAB Bērniem, Baby Girl Ziemas Drēbes, Uzstādīt augstu uzrullētu apkakli Adīt Džemperis+Pleds Svārki 2GAB Meitene Ziemas Apģērbs
€7.76
Par Mitsubishi Lancer ex 2008. - 2011. gadā 2012. gadā 2013. gadā. gadā ABS Chrome Sānu Durvis Atpakaļskata Spogulī, Vāku Apdares Auto Eksterjera Aksesuāri
€27.09
Pārdošanai Jaunu Modes Sieviešu Sexy Crop Topi Cieta Vasaras Camis Sieviešu Ikdienas Topi Veste bez Piedurknēm Crop Topi blusas
€8.22
Pasūtījuma Azur Joslu Spilvendrāna Guļamistaba, Māju Birojs Dekoratīvā Spilvena Vāka Taisnstūra Rāvējslēdzēju spilvendrānas 40x60CM,50X75CM
€8.24
Bērniem Vasarā O-veida Kakla Topi Zēni Meitenes T Krekls Balts Happy Birthday Dāvanu T Puiku Drēbes Karikatūra Numuru Drukāt Smieklīgi T-krekls
€4.09