3Pcs ātrgriezējtērauda 90 Grādu Vienas malas Chamfering Rīku Chamfering Nazis Izlietne Caurums saskaras Urbšanas iekārtas, Instrumentu Komplekts

€7.20
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Modeļa Numurs: WJ0019
  • Zīmola Nosaukums: SR.CONGYE
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Veids: Countersink Urbis
  • Izmantošana: Koka Urbšanas
  • Materiāls: Ātrgaitas Tērauda

15068394542037190 SR.CONGYE RĪKU ASV dolāru 16.98 /gabals ASV dolāru 11.10 /gabals ASV dolāru 14.49 /gabals ASV dolāru 12.04 /gabals ASV dolāru 14.40 /gabals ASV dolāru 13.01 /gabalā

Produkta nosaukums: ātrgriezējtērauda viena mala chamfering nazis trīs gabals, kas

Materiāls: HSS4241 ātrgriezējtērauda

Piemērošanas jomas: tā ir piemērota chamfering uz kuģa, alumīnija plāksnes, PVC dēlis, izolācijas plātņu un tā tālāk.Ietekme chamfering ir lielisks un spraudeņi ir gluda.Piemērots elektriskais urbis, urbi un citi elektriskie darbarīki.

Iepakojums: plastmasas maisos.

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Lūdzu, pievērsiet cik drīz vien iespējams pēc to iesniegšanas secībā.Mēs pieņemam apmaksu 3 dienu laikā.

3. Ja jums ir, kas nespēj nokārtot rēķinu, nekavējoties pēc tam, kad izsole ir beigusies, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. Pasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Nodarbojas ar pasūtījumiem laikā, pēc maksājuma tiek pārskatīts.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Parādītie attēli ir reāla shot objektus.Daži produkti ir nedaudz atšķirīgas ietekmes dēļ gaismas.Nepērku.

5. Sakarā ar mērījumu datu kļūdas, būs neliela plaisa, ar faktisko.Lūdzu, zināt.

6. Pakalpojumu nodošanas laikā sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

7. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu 30 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un atbildēt, un atbildēt pēc iespējas ātrāk.Mūsu mērķis ir, lai apmierinātu mūsu klientiem!

8. Jo atšķiras inventāra stāvokli un laika, mēs izvēlēties, lai kuģis savu priekšmetus no mūsu pirmā noliktavas ātra piegāde.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no tās saņemšanas dienas.Ja šajā postenī ir tur jūsu rīcībā par vairāk nekā 7 dienām, uzskata, ka tā ir izmantots, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Nav izņēmums!Kuģniecības izmaksas sedz gan pircējiem, gan pārdevējiem.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā, un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu bērnu skaitu.

3. Mēs nosūtīsim jūsu pilnu cenu, kad ir saņemts sākotnējā statusa objektu un iepakošanas visas sastāvdaļas un piederumi.Pēc tam, kad pircējs un pārdevējs atcelt darījumu.Vai, jūs varat izvēlēties, lai aizstātu to.

4. Ja prece nav reklamē, mēs segt visas transporta izmaksas.

1. Daži produkti ir 12 mēnešu ražotāja ierobežota garantija uz bojātas preces (izņemot priekšmetus, kas ir bojātas un/vai ļaunprātīgi pēc saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (ja iespējams, izmantojiet sākotnējo iepakojuma).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mēs ne salabot vai nomainīt priekšmetus tādā veidā, ka tiek nodrošināta jau iepriekš.

Tu piekrīti visiem iepriekš minētajiem politikas, kad jūs, lai www.loveis.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs prasām, lai jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi atrisināt jūsu problēmas.Ja jums ir nepieciešams daudz no produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties, mēs dos jums labākas koncesijas.

Ja esat apmierināts ar preci, jūs saņēma, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, un atstāt labu atsauksmi.Mēs pateicamies jums šeit.

Visbeidzot, mēs vēlamies jums laimīgu iepirkšanos!

15068394542037191 SR.CONGYE RĪKU ASV dolāru 21.70 /gabals ASV dolāru 29.60 /gabals ASV dolāru 24.80 /gabals ASV dolāru 13.36 /gabals ASV dolāru 44.20 /gabals ASV dolāru 11.39 /gabals ASV dolāru klasi 20.53; /gabals ASV dolāru 27.23 /gabals ASV dolāru 28.98 /gabals ASV dolāru 25.66 /gabals ASV dolāru 13.10 /gabals ASV dolāru 5.10 /gabals ASV dolāru 18.89 /gabals ASV dolāru 19.12 /gabals ASV dolāru 14.15 /gabalā

 

Saistītie Produkti

Pirātu Dārgumu Lāde Pirate Kaste Ar 2 Slēdzenēm Puses Dod Priekšroku, Bērnu Rotaļu Zēns Dāvanu
€11.13
Kokvilnas Zēnu Polo Krekls, T-krekls
€10.63
[EAM] Sieviešu Black Dūriens Kroku Liela Izmēra, Tranšejas Jaunu Atloks ar garām Piedurknēm Loose Fit Vējjaka Modes Jūra Pavasarī ir 2021. 1S24101
€58.53
360-Grādu Displejs Caurspīdīga Akrila Rotējošo Grims Organizators Uzglabāšanas Kaste Gadījumā Kosmētika Rotaslietas Turētājs
€4.94
Bohemian Vienkāršu Kārtu Zīmola
€6.15