50pairs/daudz Personalizētu Dāvanu Saulesbrilles Kāzu dod priekšroku Pasūtījuma Saulesbrilles Mariage Puses dod priekšroku, lai Viesi Baby Dušas Dāvanas

€82.03
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Modeļa Numurs: T001
  • Stils: Drukāšanas
  • Iestatīt Tipu: Jā
  • Izmērs: cm (when it folded)
  • Iepakojums: 50 pāri, kas iepakoti kastē
  • Svars: 23g
  • Godu: Kristību & Kristības
  • Izmantošana: Kāzu Rotājumi & Dāvanas
  • krāsa: samaisa
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Var pielāgot: Jā
  • Veids, Vairumtirdzniecība: Jā(>50 Gab.)
  • raksts: Dzīvnieku

Instrukcijas:

1.Pirms tu pasūtījumu,lūdzu, lūdzu, atstājiet ziņu ar jūsu pasūtījumu tieši,vai sūtīt, lai nosūtītu pastu mums, kas tieši vai tērzēšanas ar mums tieši.Lūdzu atrast dažādu fontu, stilu, kā norādīts zemāk.

2.Jūs varētu izvēlēties kombināciju krāsu vai viena krāsa,un mēs esam nosaukti skaitu attiecībā uz katru krāsu ,ja jums ir tikai nepieciešams rozā krāsu:#1 rozā, tikai ,lūdzu, kā šis.

Detalizētas bildes :

Pārsūtīt uzlīmes ,kas ir vairāk kā tieši drukāšana ,vairāk skaisti un dabiski nav caurspīdīga uzlīme.Lūdzu, pārbaudiet fotogrāfijas, kā zemāk:

Sūtījumu:

Mēs parasti kuģis postenis 3-5days pēc maksājuma 24 stundas apstiprinājumu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevu,brokeru nodevām un nodokļiem attiecībā uz ievešanu savā valstī,šos papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas devu neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 15days jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ to sākotnējā conditionas.Ja vienumi, zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti ,pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu,un mēs nedos buye pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Garantija un Apkope:

Mēs piedāvājam 1 mēnesis bez maksas nomaiņa.Pircējs var pieprasīt preces apmaiņu ietvaros 15days no jūsu produkta saņemšanas.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Mēs arī nodrošina 12 mēnešu laikā bezmaksas nomaiņa.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj ,pircējam būtu arī jāsedz izmaksas detaļas, kuras aizstāj.

Pirms atgriešanās preci,lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums .Pēc tam, kad jūs givge priekšmetus, loģistikas kompānija,lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits .Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus,mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Atsauksmes:

Jūsu apmierinātību un postive atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums .Lūdzu atstājiet postive atsauksmes un piecas zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādi probelms ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti,mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

 

Saistītie Produkti

WEIPU WS28 serie 2 3 4 7 8 9 10 12 16 17 20 24 26 pin Metāla apaļa muca ūdensizturīgs savienotājs, auto savienotājs, strāvas spraudni IP67
€15.50
20-30x22-32mm Neapstrādātas Izejvielas Aptuvenu Dūmu Rožu Citrines Amethysts Amazonite Brīvformas Dabīgā akmens DIY Zaudēt Krelles 15
€9.07
35pcs/24pcs 1/4inch /8mm Kāta Maršrutētāju Bitu Kopu Volframa Karbīda Gals Koka Router Griezējs Instrumentu komplekts Frēzes Kokapstrādes
€32.97
Par Mitsubishi Lancer ex 2008. - 2011. gadā 2012. gadā 2013. gadā. gadā ABS Chrome Sānu Durvis Atpakaļskata Spogulī, Vāku Apdares Auto Eksterjera Aksesuāri
€27.09
4600mAh HB356687ECW Akumulatoru Huawei Nova 2I Nova 2 Plus Nova2 Plus Mate 10 Lite G10 7X Godu 9.I BAC-AL00 Mate 10
€9.73
Spīguļi, Ādas Gadījumā Samsung Galaxy S20 FE S10 S8 S9 Plus Galaxi A51 A71 A50 A70 A30S A21S A30 A41 A11 M11 M51 Pārsegu
€4.94