Motociklu, Velosipēdu Telefonu Turētājs Āra Kalnu Velosipēds EScooter Motociklu Izjādes Tālrunis Navigācijas Grozāms Velosipēdu Tālruņa Turētājs

€6.34
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: vvcesidot
  • Materiāls: ABS plastmasas + augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda skrūves
  • Krāsa Nosaukums: melns

Motociklu, Velosipēdu Telefonu Turētājs Āra Kalnu Velosipēds EScooter Motociklu Izjādes Tālrunis Navigācijas Grozāms Velosipēdu Tālruņa Turētājs

Aizzīmju Punktiem: 1、Stabilu Velosipēdu Tālrunis Mount: Pieņemot tirgus-vadošais skrūvju konstrukcijas, alumīnija sakausējumu, riekstu izmanto, lai piestiprinātu kronšteinu rokturi, kas stingri satver stūres.Stabilāks nekā silikona siksniņu, velosipēdu tālruņa turētājs pat bedrains, akmeņains ceļš.

2、360 Grādu Rotācijas Turētājs: rotācijas joslu garantijas tālruņa displeja jebkurā leņķī, un vispiemērotāko stāvokli, kas vislabāk atbilst jūsu vēlmēm.Brīvi izmantot savu mobilo ekrāns, pogas un mic ligzdu mūziku, kamēr jūsu ierīce ir uzstādīta. -- lielisks sabiedrotais jūsu velosipēdistu ceļojums.

3、Aizsardzības Silikona Joslas: Salīdzinot ar metāla skavu, dizaina, mīksts silikona materiāls netiks nodarīts kaitējums jūsu vērtīgo telefonu.Biezāka nekā vairumam silikona velosipēdu tālrunis mount, kas viegli snap, rezultātā daudz ilgāku laiku.Tur tālruni, piemēram, nāves tvērienā.

4、Universal Savietojamība Tālruņa Turētājs: Ar elastīgu gumijas jostu padara universāli velosipēdu, mobilo tālruni, sēdekļa drošu mobilo telefoni ar izmēriem 4"~6.5", ar vai bez apvalka, kas piemērots iPhone X, 8, 8plus, 7, 7plus, 6s, 6s plus, 6, 6plus, 5S, 5se, Samsung Galaxy S8, S7 malas, S6, S5, Nexus, Nokia, LG, utt.

5、2019 STILA Velosipēds & Motociklu Tālrunis Mount: prēmijas, cietas plastmasas materiāla, kas saglabās pret ielaušanos.Silikona neto, ir ļoti spēcīgs un izturīgs.Materiāla stiepjas līdz pat 4 reizes pati.Jo premium silikona, elastīgu tālrunis statīva skava uzsūc visu triecieniem, kā arī novērš tālruņa virsmas skrāpējumiem.Elastīgs silikona joslas, tie savu tālruņa stingri velosipēdu pat uz bedrains akmeņains ceļš.

Apraksts (apm.):

Nosaukums: Mobilā tālruņa turētājs

Materiāls: ABS plastmasa + augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda skrūves

Izmērs: piemērots mobilo telefonu / GPS platums izmērs: 60mm-90mm/2.36-3.54 gadā

Piemērots viena rider diametrs: 15 mm-30 mm/0.59-1.18 gadā

Velosipēda svars (ar kasti): 165g

Motocikla svars (ar kasti): 179g

Krāsu kaste garums un platums: 96*56*116mm/3.78*2.2*4.57 jo

Saraksts:

Mobilā tālruņa turētājs*1

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.loveis.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai www.loveis.lv.Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums: Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.

Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

 

Saistītie Produkti

Jauna grāmatiņa CPU ventilators ar heatsink radiatoru vara caurule modulis Sony Vaio VPCF VPC-F1 VPCF1 VPC-F11 VPCF12 VPCF13 Sērija
€8.24
Kokvilnas Zēnu Polo Krekls, T-krekls
€10.63
Šantāža (Visi Un Veidojums) Ar Bobby Motta Un Pēteris McKinnon - Karstā Pārdošanas Slēgt Ielas Posmā Mentalism Magic
€10.48
7 collu Planšetdatora Vispārējo Segtu Gadījumā Lenovo Asus Huawei, Samsung HP Xiaomi visu 6.5 6.8 7.0 7.5 collas Spīdums Ādas Segumu Gadījumos
€11.91
Automašīnu Sēdekļu Pārvalki drošības Spilvens saderīgu piemērota lielākajai daļai Automobiļu, Kravas automobiļu, APVIDUS, vai Van Elpojošs ar 2 mm Kompozītu Sūklis Poliestera Audums
€13.59
Koka Krievu Lodziņā Bērnu Agrīnās Izglītības Rotaļlietas, Krāsains Spēle Ēkas Darbvirsmas Gadījuma Rotaļlietas Krievijas Tetris Puzzle Rotaļlietas
€17.19
Ciparu LCD Divas Adatas Digitālo Koka Mitruma Mērītājs Koksnes Mitrums Testeri Higrometru, Koksnes Mitrumu Detektoru, Liels LCD Displejs
€17.34