30 gab. Microneedle par Auto Derma Pildspalvu Skrūvi Kasetne Kārta Nano Microneedling Dr. pildspalvu Elektriskā Derma Pildspalvu

€33.30
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Iepakojums: Neatkarīgai sterilizācijas paketes
  • Zīmola Nosaukums: dr.pildspalva
  • Tetovējums Pildspalvu Adatas Krāsa: Caurspīdīga
  • Veids: Tetovējums Adatas
  • Izmantošana: Vienreizējās Lietošanas Padomi
  • Pastāvīgais Grims Adatas: Par Uzacu Lūpām Tetovējums Skaistums
  • Pakalpojums: Surpport Dropshiping
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Microneedles Daudzums: 30 gab. Rezerves Adatas
  • Interfeisa Tips: Skrūvju Adatas Kārtridžu
  • Posteņa Nosaukums: Iespējams Aizvietot, Adatu Kārtridži Derma Pildspalvu
  • Preces nosaukums: mikro adatu kārtridžs
  • Piemērots: Skrūvju interfeiss derma pildspalva ierīce
  • Iepakošanas materiāli: Neatkarīgai sterilizācijas paketes
  • Modeļa Numurs: KE101
  • Iezīme: Derma Meso pen Rezerves Daļas
  • Funkcija tips: Microblading Adatas Mikro Zīmogs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Tips: Skrūves Adatu Kārtridži Derma Pildspalvas Interfeiss/Ports: Skrūves Paketē Iekļauts:30Pieces mikro adatu ( derma pildspalvu mašīna nav iekļauts )

Adatu Kārtridži Dzīves Pamats Microneedle Pildspalvu, Ideāls ārstējot poras, pinnes rētas, smalkās līnijas un vairāk.Labākais, skaistums, instrumenti, sejas un ķermeņa ādas kopšanai.Var izmantot mikro-yan fonds, grūtniecēm, lūpas, grūtniecības skropstas, grūtniecības uzacu, grūtniecības, sejas kopšana utt.Individuāli iepakoti: Lietot jaunu katru reizi, neizmantojiet atkārtoti.Tikai personīgai lietošanai, nav dalīties ar citiem, lai izvairītos no inficēšanās.

Atbalsta Dropshipping

Ja jūs pērkat 6 gabals ,mēs varam dot jums 1% atlaidi.Kuģis no vienuma 48 stundām pēc darba dienu laikā!Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi!

- Mēs pieņemam šādu methords:ar Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union, Bankas Pārskaitījums utt.

- Par lielu pasūtījumu, jums tiks piedāvātas papildu atlaides sazinoties ar mums.

-Krievijas Pircējiem vajadzētu aizpildīt savu angļu Pilns Nosaukums Uztvērēju, vai jūs nedrīkstat saņemt to, jo pēc politiku savā valstī.

-Brazīlijas pircējiem ir nepieciešams, lai sniegtu PVN numurs (atstāt masāža secībā)

-Mēs nosūtīt postenis nāk ar izsekošanas skaits,kas var izsekot piegādes statusu, viss ceļojums.

-Piegādes laiks ir atkarīgs no sezonas, mērķa un citiem faktoriem, aizņemts dienas, sūtījumi var kavēties.Ja sūtījums vēl nav piegādāts, ievērojot paredzamo laiku,lūdzu, līgums ar mums,mēs palīdzēsim jums izsekot, un sniedz jums atpakaļ ASAP.

- Mūsu produkta cena nav ieskaitot nodokļus.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs nav kompensācijas maksājumi par atteicās sūtījumiem.

- Pircējs ir atbildīgs par nodokļiem, ko iekasē viņa/viņas valsts.Ja jums ir nepieciešams, jebkurš dokuments, likvidēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.

-1 gadu garantija par mūsu objektu (izņemot piederumus un daļas), iegādāties ar pārliecību.

-Lūdzu, atveriet sūtījuši, un pēc inspektora klātbūtnes, Ja sūtījums bojāts vai tukšu(nozagts), lūdzu, palūdziet pastā sniegt oficiālu dokumentu, jo īpaši prasību pieprasījuma papīra.Jūs saņemsiet papildus 7 dienas (uz augšu, uz laiku, piegādes laiks), lai izlemtu, ja jūs vēlaties, lai saglabātu vai atgriezt preci, ja vien tās neizmantotās un oriģinālā iepakojuma, piegādes izmaksas sedz pircējs.

-Ja vēlaties, lai atgrieztos vai nomaiņa, pircējam jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

-Mēs būsim ļoti gandarīti, ka, ja jūs varētu atstāt mums 5 Zvaigznēm Atsauksmes.Mēs sirsnīgi sveikt jūs Parādīt Dažas Fotogrāfijas (saņemsiet papildus atlaidi nākamā pasūtījuma!) jūsu 5 Zvaigznēm atsauksmes!

-Ja jums ir jebkādas problēmas, par preces vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājiet negatīvu atsauksmi.Mēs centīsimies iespējamo, lai atrisinātu problēmas jums.Paldies.

 

Saistītie Produkti

FUNSHION 433Mhz DC 6V 12V 24V Universālu ar Bezvadu Tālvadības Slēdzis 2 CH RF Uztvērēja Releja Modulis DC5-30V Par Smart Home
€20.61
Bērniem, Mācību Mat krievu Valodā Rotaļlietas Smieklīgi Alfabēta Mat Mācību Izglītības Fonētisko Skaņu Paklāju ABC Rotaļlietas
€10.94
Kamerons Ķīnas 3600mAh akumulatoru AMC 3945/3945-B 8333 8335 8336 8435 CA6116 CA6550 CA6555 OX Osciloskopi 2140.19 689139B00
€30.91
Booma Elegants Mežģīņu Appliqued Mermaid Kāzu Kleitas Sievietēm ar garām Piedurknēm Beach Kāzu Kleitas Atpakaļ Ilūziju Līgava Kleitas
€176.41
Bike GP der Kawasaki Versys 1000. gadā-UZ stūres Augstums ceļas uz augšu Adapteri alumīnija sakausējuma melns
€34.62