10PCS/Daudz 4ft 5ft 8ft 1200 1500MM 2400MM 20W 24W 28W 40W t5 led tube

€61.83
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: FCC
  • Led Spuldzes Tips: caurule
  • Modeļa Numurs: SMTB-15
  • Krāsu Temperatūra: Silti Balta (2700-3500K)
  • Vienuma Tips: LED Spuldzes
  • Staru Leņķis(°): 120°
  • Zīmola Nosaukums: redzēt-man-skat.
  • Gaismas Plūsma: 1000 - 1999 Lm
  • Jaudas Pielaides: 1%
  • LED Čipu Modeli: 2835
  • LED Chip Zīmols: Epistar
  • Pamatnes Tips: T5
  • Forma: BĀRS
  • Spriegums: 110-240V
  • Godu: Dzīvojamā Istaba
  • Garums: 1.2m
  • Vidējais Laiks (stundas): 50000

1. Mēs pieņemam DARĪJUMA,Kredītkartes.

2. Maksājumu jāpabeidz 3 dienu laikā.

3. Ja jums ir kādas problēmas, par jūsu maksājumu,sazinieties ar mums ASAP.

1. Preces tiks piegādātas 2 dienu laikā pēc tam, kad saņemts skaidrs maksājumu.

2. Prece var brīvi nosūtīts caur DHL vai Fedex un tā tālāk.Mēs jums saskaņā ar jūsu valsti, lai izlemtu, kā loģistika.

3. Mūsu cenas nav tostarp galamērķa muitas nodoklis.

4. Ja jūs esat ceļā, loģistika ir īpašas prasības, lūdzu, pastāstiet mums, citādi mēs būsim, pamatojoties uz faktisko situāciju, lai izlemtu, kā loģistika.

5. Ja jūsu valsts ir krievijas Federācijas vai Brazīlija, tad, lūdzu, izvēlieties EMS vai Ķīna Pasta Loģistika.(DHL,Fedex,UPS,TNT express ir vai nav ieradies jūsu valstī) .Ja jūs izvēlaties Ķīniešu pasta piegādes, piegādes laiks apmēram 15-30 dienu.

1. Prece ir bijusi izvēles, ar Q. C pirms sniegt.

2. Ja jūs saņemsiet bojātu preci vai nekvalitatīvu preci,lūdzu sazināties ar mums apmaiņu vai citu procesu, metodēm.Mēs varam daļu, kompensācija vai pilnīgu kompensāciju.

3. Pirms kompensāciju,lūdzu, lūdzu, sūtīt preci atpakaļ, bet ruturn maksa ir par pircēja.Paldies par saprast.

1. Visas preces mēs pārdodam, ir labs un kvalitatīvs, un saskaņā ar stingriem pārbaudes, pirms tie tiek nosūtīti.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.

2. Mēs apsolām, kvalitātes garantija vienu gadu, un mēs salabosim tās bez maksas.Atgriešanās kuģniecības būtu jāmaksā klientam.

3. Jūsu apmierinātība ir mūsu izstrādājumiem ir garantija.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jūs varat atgriezt preces apmaiņu, bet, lūdzu, sazināties ar mums pirms atgriešana.Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.Visu atpakaļ krājumi ir labā stāvoklī.Tiem jābūt saskaņā ar resalable stāvoklī.Vīrieši izgatavots defekti nav garantijas, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

1. Pēc tam, kad pircējs samaksājis pirkuma pasūtījumu, vai ir pieejama papildu maksas precēm.

Atbilde: JĀ.Ja jūsu pasūtījuma summa ir lielāka par $20, kad express sabiedrība ar preču piegādi, tur var uzlādēt produktu importa tarifi.

Jo dažādu muitas politika katrā valstī, tāpēc importa tarifus, ir arī dažādas, specifiskas izmaksas, lūdzu, jautājiet vietējam muitas vai vietējā kurjerpasta uzņēmums.Ja jums nav pieņemt šo maksu, lūdzu, nav izdot rīkojumus, citādi dos jums nodarījusi zaudējumus vai neērtības.

2. Kāpēc pēc veiksmīgas maksājuma rīkojumus, jo revīzijas neiziet automātiski aizvērts rīkojumus.

Atbilde: Pēc sekmīgas pircēji maksājumu, www.loveis.lv pārskatīs maksājuma rīkojumus, parasti aizpilda 24 stundu laikā.Ja revīzijas nav pagājis, www.loveis.lv automātiski aizveras pasūtījumu, ja jūs joprojām vēlaties šo pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar www.loveis.lv, tad jums ir nepieciešams, lai sniegtu papildus maksājumu informāciju, bet neuztraucieties par jūsu dati būtu apdraudēta, jo mēs neredzu nevienu savu informāciju un nevar veikt izmaiņas kārtībā.tikai www.loveis.lv var redzēt visu informāciju.

3. Pēc tam, kad es saņēmu preci, bet preces ir problēma,kā to izdarīt?

Atbilde: Ja tas ir tāpēc, ka preces bojātas tranzītā, lūdzu, jautājiet vietējam kurjerpastu paraksta apliecinājumu, un, sazinieties ar mums.Mēs lūgsim kurjeru kompānija kompensē.Ja ir kvalitātes problēmas precēm, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs uzskatām, ka visas problēmas var atrisināt ar draudzīgu sarunu.Ja ne, sazināties ar mums tieši iesniegt strīdu pasūtījumu, mēs jums atteikties no visas preču garantijas, un mēs dos pircējam velk uz kredīta melnajā sarakstā.Visas citas problēmas, jūs varat sazināties ar mums, mēs atrisinātu jums.

4. Ko citu jautājumu, nepieciešams pievērst uzmanību?

Atbilde: Rīkojumus ražošanas un piegādes process ir jautājumi, uz kuriem mums pāries uz E-PASTU vai tālruni, lai informētu jūs, tāpēc, lūdzu, pārbaudiet savu E-Pastu vai pārliecinieties, vai jūsu tālruņa numurs ir pareizs.Kad preces nonāk jūsu valstī, dažās valstīs muitas nepieciešams pircēji sadarboties, lai pabeigtu preču muitošanu, tāpēc, lūdzu, saglabāt jūsu tālruni, ir ieslēgt vai apskatīt E-Pastu,un apstrādāt to savlaicīgi, citādi prece būs atpakaļ, tad jums būs zaudējumi.

 

Saistītie Produkti

Aelicy Modes Sieviešu Ādas Mugursoma, Mugursomas Ceļojumiem Skolas Soma Meitenes Plecu Somas Soma Skolas Somas Pusaudžiem P32
€8.36
0.2/0.3/0.5 mm 3 Pulverizatoru, Sprauslu Dual Action Pulverizatoru, Gaisa Komplekts Ar 3Pcs Cheaning smidzinātāju Komplekts Nagu Krāsu Māksla Gaisa Suka
€6.97
Mamen 2gab 2100MAh NP-FW50 NP FW50 Digitālo Kameru Baterijas LCD Dual USB Lādētājs Sony NEX-3 A7R Alfa A6500 A6300 A6000 A5000
€25.30
Mini Bremžu Bike Mount Gaismas Astes Aizmugurējās Velosipēdu Gaismas Velosipēdu LED Gaismas Velosipēdu Drošības LED Brīdinājuma Gaisma
€4.86
Par Hyundai Tucson. Gadam 2016-2019 2020. Gadam Oglekļa Šķiedras Automašīnas Stūres Rata Pogas Rāmis Melns, Vāks Auto-Stils Apdare Uzlīmes
€12.08
Augstas Kvalitātes Vīriešu Ziemas Zābaki, Biznesa Īstas Ādas Kurpes Potītes Kokvilnas Sniega Zābaki Ar Pilna Kažokādas odere, Lai Tēvs
€36.27
6/12/18PCS iebūvētu Auto Pilienveida Apūdeņošanas Laistīšanas Sistēma, Automātiskās Laistīšanas Smaile Augiem, Puķu Iekštelpu Sadzīves
€9.40