CCD HD automašīnas Bremžu Gaismas, Atpakaļskata kamera GM Chevrolet Express Chevy Savana kravas FURGONS Kamera Autostāvvieta Atpakaļgaitas Kameras monitors

€53.59
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Garums Video Kabelis: 10M
  • Platleņķa: Jā
  • Spriegums: DC 12V
  • Materiāla Tips: ABS
  • Vadu vai Bezvadu: Stieples
  • Zīmola Nosaukums: wskyfook
  • Modeļa Numurs: visiem klases kamera
  • Signāla Tips: Transportlīdzekļu Rezerves Kameras
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Lēcu Materiāls: Stikla
  • Veids: Atpakaļgaitas kamera
  • vadu/bezvadu: ir iespējas
  • TV Sistēma: NTSC/PAL(NTSC ir noklusējuma)
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Automašīnas marka : PAR visu kameru
  • Sensors: CCD HD

Jauns produkts

Karstā pārdošanas

Bremžu Gaismas, Atpakaļskata kamera, lai GM Chevrolet Express Chevy Savana kravas FURGONS

(lūdzu pārbaudiet jūsu bremžu gaismas lielumu,paldies)

Produkta Informācija

Monitora

4.3"monitoru

5"

7寸

Kabeļu, kā turpmāk (10m AV kabeli, kā noklusējuma)

elektropārvades līnijas

Ja jums ir nepieciešams, zemāk kabeļi ,jūs varat atstāt ziņu mums.

Iepakojums:

1 x automašīnas Kamera, 1x 10m video kabeli(tikai AV video kabelis, kā noklusējuma), 1x barošanas kabelis 1X lietotāja rokasgrāmata

Izplatītākās problēmas un risinājumi

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Kāpēc attēlu notika nervozēt, uzplaiksnījuma ekrāns, traucējumi , nestabila, Melns un balts, ne krāsu, ja jums ir rezervē?

1) attēls kļūst melnā un baltā krāsā, tikai tāpēc, ka jūs pērkat nepareizi TV sistēma.Šajā fotokamerā iebūvēta NTSC sistēmas noklusējuma, ja monitors ir PAL sistēma, tā tiks parādīja nervozēt , Melns un balts, ne krāsu.

Risinājums:

a.

Lūdzu izveidot GPS TV sistēmas, automātiskās pirmkārt, izmantojot, pēc tam redzētu, vai tas joprojām var uzstādīt sistēmā.Jo tur ir daudz monitors ar 2 sistēmas šajā tirgū, tā var noteikt.Bet daži vecā tipa GPS nevar iestatīt.Tāpēc, lūdzu, izvēlēties pareizo sistēmu, lai ietilptu kameras.

b.Lūdzu, ir izvēles tiesības vadu savienojuma uzstādīšana.

c.Ja iepriekš minētajiem risinājumiem joprojām nevar tikt galā, lūdzu, jautājiet savam vietējo profesionālu auto personālu, lai saņemtu palīdzību.

2) T viņš attēla notika nervozēt, uzplaiksnījuma ekrāns , nestabila tikai tāpēc, ka

spriegums ir zemāks, nekā mēs iesakām.

Risinājums:

Citā vietā un, izmantojot situāciju, būs noticis dažas automašīnas izejas spriegums atšķiras.Auto atpakaļgaitā, nav aprīkoti ar DC,

tas būs pievienot Impulsa signālu, lai netraucētu , tāpēc tas būs nestabils .Tāpēc mēs iesakām jums nepieciešams pārbaudīt sprieguma, vai, kā 12V,vai, lūdzu, pievienot kavēšanās izmantot.

2.Vai es varu izmantot dinamisko dziesmu aizmugurējo kameru, lai aizstātu oriģinālo kameru?

Jā, tā var, tā atbalsta RCA spraudni.Bet mēs iesakām jums nav izmantot oriģinālo kabeli, jo līnijas var būt atšķirīga, un novecošanos.

3.Tas atpakaļskata kamera joprojām ir nepieciešams pievienot kaut ko, lai dinamiskais ceļa ?

Nē, tas nav iespējams.Šajā fotokamerā iebūvēta sliežu ceļa dinamiskās funkcijas, tās ir tās pašas iekārtas.Ja monitors atbalsta Video ievades metodi, tā var izmantot .

4.Vai dy namic trasē dodas ar s tīgs darbs riteni vai auto vadītāja ?

Tas iet kopā ar auto braucot ne stūre.Šī atpakaļskata kamera regulētu leņķi dziesmu automātiski atkarībā no automašīnas korpusa, kas pārvietojas atrašanās vietu ,ātrumu un leņķi .Tas rada attēlus, izmantojot iebūvēto sensoru, ceļš ir vairāk intuitīvu un precīzi, atpakaļgaitas ir drošāka .

5.Kāda ir darba princips šajā dy namic dziesmu atpakaļskata kamera?

Tā uzcelta g yroscope sensors , utomatically uzrādi virzienā no automašīnas virsbūves , pēc tam radītu dinamisku trajektoriju uz attēla .

6.Vai es varu izmantot šo universālo kameras uzstādīt uz rāmja veco split tipa īpašu kameru ?

Jā, jums ir nepieciešams, lo o s. lv divām skrūvēm, oriģinālo fotokameru, veikt nelielu metāla turētājs, tad aizstāt ar jaunu universālu kameru .

7.Var šo kameru uzstādīt uz r earview spoguļi auto reģistratoru ?

Jā, tā var.Tik ilgi, kamēr jūsu r earview spoguļi auto diktofons atbalsta RCA plug ievadīt visu var izmantot.

8.Tas var atpakaļskata kamera izmanto stumbra?

Ja jūsu stumbrs ir 12V,tas var izmantot, citādi ne.

9.Kā instalēt?

a.

Par universālu kameru, tā instalē caur 2 skrūves un b ackrest .to var noteikt netālu atrašanās l icense p vēlu l lidojumā .

b.Speciālu kameru , tā instalē l icense p vēlu l reisa tieši.Mēs iesakām jums uzstādīt kameru profesionālā c ar modifikācija un skaistumkopšanas salons .

10.Nav universāla kamera piemērots visu auto?

Ne visi.Bet tik ilgi, kamēr jūsu auto monitoru r un GPS atbalstu RCA plug ievadīt visu var izmantot.Rūpniecībā ,viņi runāja par "vispārējām", kā formas objektīvs nav ar ierobežojumus veida auto, visas automašīnas var uzstādīt ; bet "C ar-īpaša" kamera attiecas uz objektīva izmēru, jums , tas ir tāpat kā atpakaļgaitas l icense p vēlu l lidojumā.

Specifikācija: Attēla Sensoru

1/3" par CCDSon y krāsu TELEVĪZIJAS Sistēmas NTSC/PAL(NTSC kā noklusējuma,Ja jūs vēlaties, Pal sistēma, lūdzu, ņemiet vērā it) Efektīvo Pikseļu skaits 728X582/728x512 izpētes Jomā (mm) 3.3 x 2,6 Izšķirtspēja (TV Līnijas) 600 Minimālais apgaismojums Horizontālās Sinhronizācijas.Frekvenču 15.625 KHZ Vertikālā Sync.Frekvence 50 HZ Video Izvade 1.0 Vp-P75 Ohm AGC / BLC Auto Nakts Redzamības Jā IP Reitings ip67~68 Objektīvs F=1.8 Objektīva Leņķis (Gr.) platleņķa 170 (Diagonāles leņķis) Strāvas Patēriņš (mA) 85~115 Strāvas Padeve (V DC) 12V Darbības Temperatūra (°.C) - 20~+75(RH95% Max.) Uzglabāšanas Temperatur(Deg.C) -40~+85(RH95% Max.)

Kā instalēt :

Tikai nopirkt no Wskyfook Oficiālajā Veikalā , varēs izmantot tālāk pēc-pārdošanas politiku no asv: 1 Gadu Bezmaksas Garantija Jums patiks vienu gadu bezmaksas garantija kopš pasūtījuma saņemšanas.Ja nepieciešams atgriezties, lai repairment, par kuģniecības izmaksas ir puse uz pusi , Wskyfook varēs atļauties kuģniecības izmaksas no Ķīnas uz jūsu valstī. 30 Dienas Bezmaksas Nomaiņu, Ja produkts problēmu, jums būs 30 dienas, lai pieteiktos bezmaksas nomaiņa kopš pasūtījuma saņemšanas.Mēs atļauties kuģniecības izmaksas par jūsu atgriešanās paketi.

 

Saistītie Produkti

Pielāgojama Minnie Peles, Foto Foni Vinila Auduma fotosessijas Backdrops par Kazlēnu, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Foto Studija
€10.72
Motorzāģi, Karburatoru, Lai Stihl 024 026 MS240 MS260 024AV 024S Ķēdes Zāģis Ogļhidrātu Rezerves Daļas Aizstāt OEM 1121 120 0611 WT-194
€14.24
Maiga, Silta Ziemas Kaķis, Suns Gulta Mājas Dzīvnieku Kucēnu Alā Guļ 4Color Augstas Kvalitātes Mat Pad Ligzdu Audzētava Pet Produktu Kaķis Piederumi
€31.01
Maisto 1:24. gada JEEP WRANGLER UNLIMITED buggy simulācijas sakausējuma auto modelis amatniecības apdare kolekcija rotaļu instrumenti, dāvanu
€23.07
Bērniem Vasarā O-veida Kakla Topi Zēni Meitenes T Krekls Balts Happy Birthday Dāvanu T Puiku Drēbes Karikatūra Numuru Drukāt Smieklīgi T-krekls
€4.09
10/30pcs 200ml Skaidrs, PET Krējuma Burkas Ar Black/Gold Alumīnija Vāks,Maska 250ml Plastmasas Burkas,Pulvera Glabāšanas kārbiņu,kosmētikas iepakojuma
€23.59