10pcs 11mm 110 grādu Cilindru Optiskā Stikla Līnijas Objektīvs, lai Lāzera Moduli Diode Cilindrisku Lēcu

€10.39
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: laserlands
  • Stils: DMX Skatuves Gaismas
  • Modeļa Numurs: N/A
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Godu: Mājas Izklaides
  • Vienuma Tips: Skatuves Apgaismojuma Efekts

Produkta Apraksts

110 grādu 120 Cilindru Optiskā Stikla Līnijas Objektīvs, lai Lāzera Moduli Diode 5x11mm

Cilindru Optiskā Stikla Lēcu Lāzera Līnijas 110° 120°

specifikācija:

leņķis: 110/120 °

izmērs: D=5mm, L=11mm

materiāls: stikls

piezīme:

tas ir stikla lēcu, tāpēc, ka tā var ciest lielākas jaudas lāzeri par 10w.

plastmasas lēcas parasti var ciest jauda mazāk par 1w

tikai profesionāļiem.

Besram Pakalpojumu

Pērkot Padomi

Lūdzu, izlasiet postenis apraksts, datu lapas, vai rokasgrāmatu, pirms lietojat šo produktu.Ja neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot īsziņu vai e-pastu, ar mums.Mēs palīdzēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Lai nodrošinātu veiksmīgu piegādi, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārdu, uzvārdu, adresi un pasta indeksu, ir detalizēti un pareizi, un jūsu tālruņa numurs ir pieejams par piegādi sazinoties.

Mēs tikai kuģis, lai apstiprinātu adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese tiks precizēta.Ja jūs vēlaties, lai pārslēgtos uz citu adresi, lūdzu, atstāt mums ziņu uzreiz, pirms tas tiek nosūtīts ārā.

Kuģniecības un Izsekošanas

Kuģniecības Metodes, un APM.Piegādes Datums

Iepakojumā tiek piegādāti no Ķīnas Kontinentālās daļas

Ekonomikas Kuģniecības (Bieži Vien Bezmaksas)

Gaisa Pasta Nelielu Gabalu

Piegādes Datums: apm. 10-30 darba dienu laikā uz dažādām valstīm

Standarta Piegāde

ePacket ja EMS

Piegādes Datums: apm. 7-20 darba dienu laikā uz dažādām valstīm

Paātrināta Piegāde UPS, Fedex, DHL, vai EMS

Mēs jums izlemt, pārvadātājs, jo mums ir, lai kontrolētu kuģniecības izmaksas mums ir tikai maksa par 30usd par starptautisko express shipping, kas bieži vien nav pietiekami.Ja jums ir īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums, lai izraudzīties vēlamo pārvadātājs ar ziņu)

Piegādes Datums: apm. 3-10 darba dienu laikā uz dažādām valstīm.

Izsekošanas Metode

Mēs piedāvājam izsekošanas numuru visus pasūtījumus.Šis numurs tiks sniegto ziņu vai e-pastu, tiklīdz pakete ir izsūtīta.

Gaisa Pastu vai ePacket jūs varat izsekot paketes caur savu valstu pasta pakalpojumu biroja mājas lapā, piemēram , vai izsekot savu sūtījumu, izmantojot

Paātrinātas Kuģniecības, lūdzu, izsekošanas, izmantojot Pārvadātāja mājas lapā, piemēram, ups.com, fedex.com u.c.

Par Nodokļu un Muitas Lietu

Pircējs rūpēties par nodokli, vai custom maksa.Mums nav iekļauti visus nodokļus cenas vai piegādes maksa.

Mēs palīdzēsim jums jebkurā iespējamā muitas lietu atbilstoši jūsu prasībām.

Kontaktu un Atsauksmes

Mēs jums atbildi uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā.Ja jūs nesaņemat atbildi no mums, lūdzu pārbaudiet jūsu junk jeb mēstules pastkastē.

Ja esat apmierināts ar preci, jūs saņēma, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Par mums tiešām ir nepieciešams jūsu atbalsts, un savu vērtīgo detalizētu atsauksmes palīdzēs un rokasgrāmata par citiem daudz, lai nopirktu to, ko viņi ir nepieciešams.

Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu preci vai pakalpojumu, tad, lūdzu, sekojiet labu eBay praksi, sazinieties ar mums, pirms atstāj kādas atsauksmes.Mēs esam apņēmušies, lai atrisinātu visus jautājumus, draudzīgā un apmierinoši.

Atgriešanās Politiku

Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Gadījumā, ja prece ir bojāta, lūdzu, informējiet mūs, 3 dienu laikā no tā saņemšanas dienas.Mēs varam organizēt nomaiņa, lai jūs, ja situācija ir apstiprināts.Vai mēs varam kompensāciju par jums un maksas 25% pakalpojumu un apstrādes nodevu, pamatojoties uz kopējā preces cena (nav iekļauta piegādes maksa).Pircējs maksā gan veidos kuģniecības ja kāds produkts tiek atgriezta.

3 mēnešu (no dienas, kuģniecības ārā), ja jebkuru problēmu, kas notiek, ko izraisa objekts pati par sevi, lūdzu, nav demontēt to.Jūs varat atgriezties to oriģinālā iepakojumā, lai mums.Mēs salabosim vai apmaiņu jauno jums, un jums tikai maksāt, lai gan ceļu sūtījumu.

powered by

 

Saistītie Produkti

Taktiskā Āra Ātri Pararescue Lēkt PJ Standarta Velosipēds, Motocikls Airsoft Šaut Militāro Ķivere, Medības, Airsoft Aizsardzības mehānisma
€67.58
ROCKBROS Rāmja Saulesbrilles Polarizētās Velo Brilles Rāmis (padomi Postenis ietver tikai saulesbrilles rāmis)
€6.43
Deflektori par SEAT IBIZA ST no 2008-2017
€40.45
SN-28.B gofrētu stiepli, vaska noņemšanas knaibles komplekts CILNES 2.8 4.8/C3 XH2.54 2510/caurule/non insuated spailes 190mm elektriskie skavas, instrumenti,
€15.29
Pielāgojama Minnie Peles, Foto Foni Vinila Auduma fotosessijas Backdrops par Kazlēnu, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Foto Studija
€10.72
25Pcs Svārstīgas Multi Instruments, Zāģa Asmeni HCS Griešana Koksnes Dremel Asmeņi, Kokapstrādes Jaudas Rokas Instrumentu Sajauc Vibrācijas Mazā Redzēja,
€34.78
Ziemassvētku Drēbes Highend Elegants Bērniem Kleitas Meitenēm Puses Un Kāzu Garām Piedurknēm Princese Kleitas Toddler Star
€38.24
OUSSIRRO Keramikas Krūzes Ar Vāku Scoop Radošā Keramikas Piena Kafijas Krūze Kausa Elegants Kāzu Dāvanu Liela Apjoma
€17.72