Auto Interjera priekšmeti Sēdekļa atzveltnes Uzglabāšanas Soma Sēdekļa atzveltnes Uzglabāšanas Soma Multi-function Automašīnu Uzglabāšanas Maisā Jutos Karājas Soma

€8.23
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Artikula numurs: Uzglabāšanas krēslu atpakaļ kabatā
  • produkta izmēri: 40x56cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: AUTOYOUTH
  • Preces nosaukums: Auto krāsu sēdekļa atzveltnes uzglabāšanas maiss
  • Materiāla Tips: Filca Audums
  • krāsa: melna /gaiši pelēka/ tumši pelēka /brūna
  • Svars: 1pc 200g
  • Veids: Sēdekļa Atzveltnes Spilvenu

Produkta apraksts:

Produkta Nosaukums: Auto Sēdekļa Atzveltnes Uzglabāšanas Maiss

Produkta izmērs: 40x56cm

Materiāls: Filca audums

Svars: viena 200g, 2gab 400g

Krāsa: melna, gaiši pelēka, tumši pelēka, brūna

Funkcijas:

1. Viegli tīrīt: Izmantojot mūsu atzveltnes uzglabāšanas soma, mašīna mazgājams audums, kas ir viegli kopjams.Ātri un ērti.

2. Stabils sprādzes: Regulējami augšā un apakšā, sprādzes, droša aizmugurējā sēdekļa organizators automašīnas sēdekļa.Nekad nav jāuztraucas par to, uz ko attiecas.Universālais dizains ir piemērots, lai lielākā daļa transportlīdzekļu.

3. Lielas ietilpības apdares ierīces: izmērs: 40x56cm.Tā ir pietiekami liela, lai segtu aizmugurē, priekšējo sēdekļu labi.Netīrās kurpes zīmes vairs neparādās pie aizmugurējā sēdekļa.Piemērota lielākajai daļai automobiļu un Apvidus automašīnām.

4. Moderns dizains: skaisti.Ar dažādas krāsas, tas var apmierinātu dažādas vajadzības.

5. Ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu, lai atrisinātu

Zīmola Stāsts

AUTOYOUTH zīmols tika izveidots 2004. gadā, ar daudzu gadu ražošanas pieredzi, uzmanību pievēršot jaunattīstības un ražo automašīnu sēdekļu pārvalki un aksesuāri.

Par Piegādi

Pēc tam, kad maksājumu , www.loveis.lv aizņem ap 12-48hs, lai apstiprinātu fonda kanāls droši.Kad tas ir apstiprināts, zemes gabals tiks izvesti laikā 48hours.

Kuģis ar www.loveis.lv Standarta Piegāde no Ķīnas.Zemes gabala ieradās pie jūsu valstī, izsekošanas datus var pārbaudīt uz vietējo pasta vietnē.

Kuģis ar IML no Krievijas.Uzskaite: https://www.17track.net/en.

Atgriezties & Kompensācijas

Nav iemesla, lai atgrieztu preces, 15 dienu laikā.Tikai gabalā bez personas kļūdu izmantošanu vai bojājumiem, kas neietekmē otrā-pārdošanas paku.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam.

Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un savu kārtas numuru.

Par Atsauksmes

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai,mēs sincerel aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

 

Saistītie Produkti

Pusdienu Galda Komplekts Rūdīta Stikla ēdamgaldu un 6pcs Elegants Salikts pa daļām Tekstūra Augstu Atzveltni Ēdamistabas Krēsli
€275.09
Automašīnas Vējstikla Saulessargs Vasaras Logu Aizsardzība Sejsegu Segtu Saules Ēnā Priekšā, Aizmugurē Par Hyundai Akcentu Elantra Tucson i30 Sonata
€10.82
Izturīgs, G1/4 Vītne Apgrozības Ātrums, Ūdens Dzesēšanas Lāpstiņriteni Ūdens Plūsmas Mērītāja Rādītāju,DATORU Ūdens Dzesēšanas Sistēmu(3 Veidu)
€7.90
Augstas Kvalitātes 7/9 Collu Super Spilgti LED Darba Lukturu Par SUV Kravas automašīnu, AUTOBUSU Offroad 4*4 IP67 Universālā 12V24V
€84.91
NBSAMENG 925 Sterling Sudraba Pērlītēm Sirds Uzsver, Vilināt Šarmu Ceriņi Kristāla Krelles Fit Rokassprādzes Sievietēm DIY Rotaslietas
€9.83