2Pc BMW 5 Sērijas G30 2017-2018 Spārnu Sānu Gaisa Ventilācijas Izvads Vāciņš Melns, Dekoratīvās Uzlīmes Klavieres-Melns Auto Piederumi

€13.27
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Dizains: Karikatūra
  • Materiāla Tips: ABS
  • Iepakojums: Nav Iepakoti,
  • Vienuma Tips: Spārnu Ventilācijas Vāciņš Melns
  • Modelis: Oem
  • Objektu Platums: 6cm
  • krāsa: Klavieres-Melna
  • Līdzeklis 1: Auto Sānu Gaisa Ventilācijas Vāciņš Melns
  • Veids: Citi 3D Uzlīmes
  • Uzlīmju Izvietojumu: Durvis & Vidukļa līniju
  • Iezīme 2: Auto Stils
  • Kategorijas: Uzlīmes
  • Modeļa Nosaukums: BMW 5 Sērijas G30 2017-2018
  • Veida Uzlīmes: Radošā Uzlīmes
  • Objekta Garumu: 27cm
  • Postenis Augstums: 2cm

2Pc BMW 5 Sērijas G30 2017-2018 Spārnu Sānu Gaisa Ventilācijas Izvads Vāciņš Melns, Dekoratīvās Uzlīmes Klavieres-Melns Auto Piederumi

Iezīmes: Šis postenis ir izgatavotas no augstas kvalitātes ABS plastmasas, viegls, colorfast un izturīgs.Smalkas virsmas apstrāde rada spīdumu izskatu, piebilstot, grezns un elegants jēgas to.Novērst Spārnu Ventilācijas, no skrāpējumiem, putekļiem, turot to skaidri un jaunu visu laiku.Pašlīmējošās dizains, nekādu kaitējumu jūsu auto, viegli to piestiprināt pie automašīnas un nebūs peel off.Augstas kvalitātes automašīnu dekoratīvie piederumu, kas der BMW 5 Sērijas G30 2017-2018.

Specifikācija:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Nosaukums: Spārnu Ventilācijas Vāciņš Melns

Materiāls: ABS Plastmasa

Krāsa: Piano Black

Daudzums: 2pcs/komplekts

Iepakojuma Svars: apm.81g

Uzstādīt: BMW 5 Sērijas G30 2017-2018

Iepakojums saraksts:

2 * Spārnu Ventilācijas Vāciņš Melns

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. \ 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir) ne kā reklamē

 

Saistītie Produkti

CHKJ Auto Auto Centrālā Atslēga, Pilnībā GM Buick Veco Regal Automašīnu Durvju Bloķēšanas Aizdedzes bagāžnieka atslēga atslēdznieks instrumentu bezmaksas piegāde
€22.67
JUNLOWPY Iekšēji Vītne 16.G Labret Pīrsings Stud Nerūsējošā Tērauda Zvaigžņu Sirds Bumbu Augu Augšējā Ķermeņa Rotaslietas, Lūpu Gredzenu 90pcs 3 Izmēra
€17.48
B63B-50-101 B63B-50-102 Automašīnas Priekšējā Bufera Apakšējā Tauvas Āķi, Acu aizsegs Restes Vāciņi Mazda 3 2017-2018
€3.73
Apelsīnu 50g Dabas Red Agat-Kristāla Pulveris Grants Rock Raw Gem akmens Minerālu Zivju Tvertnes Bonsai Apdare Enerģijas dziedināšanas Akmens
€5.09
Zemūdens Niršanas Alumīnija Sakausējuma Pirksta Uztin Spoli 15/30m ar Nerūsējošā Tērauda Skrūvi Snap Āķis Drošu Iekārtu Piederumi
€19.88