12V 5A 60W klēpjdatoru maiņstrāvas adapteris Google Chromebook Pixel IET X03 Pa-1650-29go Pa-1650-29 Barošanas

€29.68
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izejas Strāva: 5A
  • Saderīgu Zīmols: Universal
  • Iepakojums: Jā
  • Kontaktdakšas Tips: Citi
  • Izejas spriegums: 12V
  • Modeļa Numurs: 12v 5a
  • Zīmola Nosaukums: HSW

95% JAUNU

Specifikācijas: Ieeja: 100-240V 50-60Hz Izejas Spriegums: 12V 5A (60W) LĪDZSTRĀVAS Savienojumu: 4.5 mm*2,8 mm (Black Tip) Paketē iekļauts: 1 x Adapteris (NAV iekļauts Strāvas Vads) Modeļa Nr: Pa-1650-29go Pa-1650-29 Saderīgu Daļas #:

Google Chromebook Pixel IET X03 Strāvas vadu savienojums:

Sveiki visapkārt.

Laipni lūgti mūsu veikalā

Paldies, ka izvēlējāties mūsu produktiem.

Pasūtot lādētāju Jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu šādu informāciju

1. Produkta parametri

2. Interfeisa parametri (ļoti svarīgi), Ja jūs nevarat apstipriniet produkta saskarnes parametrus.Var piedāvāt attēlus, kas, lai mums, mēs maksājam, lai palīdzētu jums pārbaudīt

3. Zīmols

Maksājuma

1.Mēs pieņemam www.loveis.lv maksājumu TIKAI.

2.Jūs varat kases un samaksā uzreiz pēc izsoles beigām vai jūs pabeigt pirkumu,mēs nepieņemam COD.Ja jums ir nepieciešama www.loveis.lv rēķinu nosūtīta jums pa e-Pastu, lūdzu sazinieties ar mums.

3.Mūsu cenas neietver nekādu muitas nodokli vai nodokļa.

Garantija/Atgriešana

1.Vienumi, ko esat iegādājies, ir garantija 12 mēneši(Mūsu garantija nav pagarināta, lai jebkuru produktu, kas ir fiziski bojāts vai arī ka nav normālas darbības apstākļos, kas izriet no nepareizas lietošanas vai nepareizas uzstādīšanas pircēja/lietotāja puses.).

2.Mēs piedāvājam bezmaksas 30 dienu atgriešanās politiku(Preces nav bojāts, bojāta, neizmantoto un resalable produkti.).Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa www.loveis.lv.

3.Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

4.Neliels zemes gabals varētu būt mazāk iespējams uzlikt nodokļus vai maksājumus ar muitas.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

5.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Par mums

Jums ir pienācis īstajā vietā, ja jūs meklējat kvalitātes Laptop Baterijas AC Adapteri, Strāvas Bankas un citi aksesuāri portatīvās elektroniskās ierīces, piemēram, digitālās fotokameras, mobilie tālruņi, viedtālruņi, iPad, iPod, ..., utt, jo MĒS esam RAŽOTĀJS!!!

Mūsu veikalā .Mūsu pakalpojumu pārstāvji ir labi apmācīti un gatavi strādāt, palīdzēt mūsu klientiem sasniegt vislabāko iepirkšanās pieredzi iespējams.Ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, pirms vai pēc pirkuma, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs tev atbildēsim nekavējoties, un mēs piedāvājam labākās cenas, jo MĒS esam RAŽOTĀJS!Ne vairāk starpnieks!Kā ražotājs, katru objektu, mēs pārdot nāk no mūsu pašu ISO & RoHS & CE sertificēts rūpnīcas, un tie ir pagodināti ar ražotāja garantiju.Kas cits ir svarīgāks, nekā ar mieru prātā, kad iepirkšanās tiešsaistē?

Ja esat apmierināts ar preci, jūs saņēma, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 punkti DSR.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstāt jebkuru Neitrāla/Negatīva atgriezeniskā saite,mēs vienmēr centīsimies mūsu labāko, lai 100% klientu apmierinātību.Lūdzu, neatveriet strīdu vai atgriešanās pieprasījumu, pirms e-pastu mums, ja ērti.Par jebkuriem jautājumiem, pls arī rakstiet mums, mēs atbildēsim jums 1 darba dienas laikā. (nav iekļauta Valsts svētku dienas)

Darba Laiks: no pirmdienas līdz piektdienai(no 9:30-17:00 PDT)

 

Saistītie Produkti

B63B-50-101 B63B-50-102 Automašīnas Priekšējā Bufera Apakšējā Tauvas Āķi, Acu aizsegs Restes Vāciņi Mazda 3 2017-2018
€3.73
Tonval Vintage Vienu Krūtīm, Zaļā Botāniskais Drukāt Eleganta Kleita Sievietēm Kabatas Pusē Tie Tunika Spageti Siksnas Augsts Viduklis Kleita
€26.09
Vairumtirdzniecības skaistu dabas pāva spalvu zobenu 100 gab simetriski izmērs 30-40 cm 12-16 collas svinības apdare
€16.90
38mm melna zila balti sarkans keramikas/titāna bezel ievietot 40mm parnis Automātiskā vīriešu Skatīties (16Types)
€15.66
NIDALE modelis Mērogā 1/50 Dubultā masta Zvejas laivu Visu salātu buru laivu modeļu komplekti
€22.67
Bohemian Vienkāršu Kārtu Zīmola
€6.15