DC 12V 24V 36V 48V 10A Avārijas Strāvas avots Akumulators Kontrolieris Automātiska Pārslēgšanās Modulis Inkubatoru/Laptop/Tīkla

€5.00
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izejas Frekvence: Barošanas kontrolieris
  • Veids: Barošanas kontrolieris
  • Zīmola Nosaukums: Hilitand
  • 5. tips: Avārijas akumulatora ieslēgšanai
  • Slodzes Strāvas: 10.A
  • 1. tipa: Automātiskais Avārijas Barošanas Slēdzis
  • Modeļa Numurs: Automātiska Pārslēgšanās Modulis
  • Izejas Jauda: Citi
  • 2. veids: rezerves akumulators slēdža
  • Produkcijas Veids: Citi
  • Izejas Strāva: 10.A
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • 3. veids: Automātiska Pārslēgšanās Modulis
  • Spriegums: DC12V~48V
  • 4. tips: DC Jauda/Akumulatora uzlādēšana

DC 12V 24V 36V 48V 10A Strāvas Padeve Akumulatora Kontrolieris Avārijas Automātiska Pārslēgšanās Modulis

Funkcijas:

Šis kontrolieris tiek izmantots ārkārtas akumulatora ieslēgšanai; ja ir barošanas galvenais enerģijas avots termināla, tas būs savienot ar galveno elektroenerģijas avotu, kā elektroapgāde; pretējā gadījumā tas automātiski pārslēdzas uz akumulatora.Ja barošanas galvenais enerģijas avots ir atpakaļ, tas pārslēgsies uz galveno dzinējspēku.Paredzēti, ar skrūvējamām spailēm, lai ērti vadu savienojumu.Ērts lietošanā, tas automātiski noteikt spriegumu starp 12V un 48 V DC.Plaši izmanto, lai kontrolētu strāvas padeves inkubators, portatīvo datoru, tīklu, lai panāktu nepārtrauktu energoapgādi.

Specifikācijas:

Spriegums: DC12V~48V

Slodzes Strāva: 10A

Izmērs: 5*3*1.8 cm/1.9*1.2*0.7 jo

Daudzums: 1

Svars: 22g(apm.)

Piezīme:

1, Spriegumu, strāvas avots, akumulatora uzlādes un slodzes jābūt vienādiem.

2, Kad tas slēdži, tur būs pagaidu elektroapgādes traucējumiem aptuveni mazāk par 1 sekundi.

Komplektā Ietilpst:

1 x Kontrolieris

PAR ATSAUKSMES:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Pls dod mums 5 Zvaigznes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem !MAKSĀJUMS:

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

PAR KUĢNIECĪBAS:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

ATGRIEŠANĀS UN KOMPENSĀCIJU:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prod u ct(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

 

Saistītie Produkti

FIFTY-FIFTY MTB CHAINGUIDE Kalnu Velosipēdu Ķēdes Rokasgrāmata, Velosipēdu Ķēdes aizsargs DHR SĒRIJAS ISCG 03 vai ISCG05 32-36T/38-40T
€27.82
35pcs/24pcs 1/4inch /8mm Kāta Maršrutētāju Bitu Kopu Volframa Karbīda Gals Koka Router Griezējs Instrumentu komplekts Frēzes Kokapstrādes
€32.97
Hip hop beisbola cepure unisex vates regulēšana 3D izšuvumi jaunu modes snapback cepure vīriešiem, sievietēm, saules cepures
€4.11
XUXI Modes 2020 Rudens Ziemas Jauno Līmēšana Mētelis Sievietēm korejas Zaudēt Rāvējslēdzēju Stand Apkakli Femme Puloveri Drēbes FZ3271
€26.55
Ražas top Sieviete Jaka Džemperis Sieviešu Ribu adīt Pogu, Džemperi, Pavasara Sievietes, V-veida kakla apģērbu Rudens Dāmas džemperis jaka 2020
€16.24
4 Veidu Krānu, Šļūteņu Savienotāji Caurules Augšējās Plastmasas Pilienu Apūdeņošanas Ūdens Savienotājs Dārza Laistīšanas Smidzinātāji Komplekti
€4.11
Spīguļi, Ādas Gadījumā Samsung Galaxy S20 FE S10 S8 S9 Plus Galaxi A51 A71 A50 A70 A30S A21S A30 A41 A11 M11 M51 Pārsegu
€4.94