5W Saules Prožektori 50 LED Saules Prožektori iespējams nošķirt Saules Paneļu Ūdensnecaurlaidīga Saules enerģijas Drošības Lampas Āra Dārza

€27.14
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Spriegums: 6V
  • Stils: ART DECO
  • Barošanas Avots: Saules
  • LED Saules Uzmanības centrā: saules gaisma
  • Pamatnes Tips: NAV
  • Ir Spuldzes Iekļauts: No
  • Sertifikācija: ce
  • 50 LED Saules Prožektori: dārza apgaismojums āra saules
  • Izmantošana: Avārijas
  • Garantijas laiks: 24M
  • Saules Prožektori Plūdu Āra Apgaismojums: Saules Gaismas Prožektoru
  • saules spotlight led: āra Saules Gaismas
  • Funkcijas: Super Spilgti
  • Ir Regulējamas,: No
  • āra saules gaismas lampas dārza: led dārza saules uzmanības centrā
  • Modeļa Numurs: TS-G0204-FT-60
  • Saules Uzmanības Centrā: Saules prožektori
  • Saules Gaismas: GAISMAS
  • āra saules spotlight led: led āra saules apgaismojums
  • Zīmola Nosaukums: T-SUNRISE
  • Korpusa Materiāls: ABS
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • saules āra prožektori: Saules dārzs gaismas
  • Saules Baterijas Tips: NI-MH
  • Aizsardzības Līmenis: IP44

5W Saules Prožektori 50 LED Saules Prožektori iespējams nošķirt Saules Paneļu Ūdensnecaurlaidīga Saules enerģijas Drošības Lampas, Āra, Dārza preces apraksts Padomi: Lūdzu, pārbaudiet, vai slēdzis ir pozīcijā "on" statusu, tāpēc, ka gaisma var būt jāmaksā normāli un auto gaismas naktī.Ja zeme ir pārāk grūti, negrieziet, satverot vai āmuru, tas ar spēku.Mēģiniet, lai mīkstinātu zemi ar ūdeni, un pēc tam ielikt zemē.Specifikācijas: Saules paneļu: Polikristālu Saules Paneļi 5.5 V/5W Akumulators: 3.7 V/2000mAh 18650# litija baterijas Gaismas avots: 50gab LED lampas, krelles (SMD2835) Spilgtums: Augstākā pakāpē 300LM Krāsu temperatūra: 6000K Uzlādes laiks: ≥6 stundas Ūdensizturīgs: IP44 Materiāls: ABS+PS Ķermeņa Krāsa: Melna Iepakojums, kas Iekļauti 1) 1 X Saules LED Prožektori 2) 1 X Smaile 3) 1 X Lietotāja Rokasgrāmata 4) Aksesuāri soma: 3 X Paplašinot gumijas plug 5)Piederumi iepakojums: 3 X Skrūves, Kad ainavu saules gaismas nedarbojas,pls lūdzu, pārbaudiet zemāk:

1.Ieslēdziet to vai ne.

2.Lūdzu, uzlādējiet to laiku, pirms lietošanas vēlreiz.

3.Vai tas tiek nepārtraukti apgaismojums uz ilgu laiku bez uzlādes.

4.Saules panelis, kas būtu vērstas uz Dienvidiem, lai iegūtu maksimālo jaudu.

5.Saules paneļi darbojas vislabāk, kad nav ēna cast pār tiem.

Q: Kāpēc ir nepieciešama T-SAULE Zīmola Atsevišķas Saules Panelis?A:citi pārdevēji cenu, tāpat arī 4 vai 8 Led Saules Prožektori,bet jūs varat maksāt to pašu cenu ar augstas kvalitātes 50Led Saules Prožektori gaismas , ko jūs gaida?

1. jūs varat akcentējusi pat TUMŠĀ VIETĀ un nodot Saules Panelis CITĀ VIETĀ ar PILNĀ SAULĒ.

2.STRĀDĀ no KRĒSLAS līdz RĪTAUSMAI, ja izvēlas piemērotas darba režīms pat ZIEMĀ lielākā daļa teritorijas ASV.

*T-SAULE Zīmola super spilgti 50 REZULTĀTĀ saules gaismu ir jūsu labākā izvēle!*

*Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.

*Visas majoy kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

* Lūdzam ņemt 1 minūtes laikā, lai apstiprinātu pasūtījumu, ja jūs saņemt preci labā stāvoklī, jo, kad jūs vieta lai, savu naudu pārvieto uz Darījumu, kas nav mūsu kontā.Paldies!

* Importa nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai pasta izmaksas.Šīs maksas ir pircēja pienākums.

* Lūdzu, pārbaudiet ar savu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas vai iegādāties.

Piegādes Adrese

Mēs tikai kuģis uz adresi, kas paredz www.loveis.lv.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

Kuģniecības Metodes

Mēs esam sadarbojas ar DHL, UPS, FEDEX, EMS vai reģistrētu Aviopastu(China Post Air Mail vai citu Gaisa Pastu).Mēs izvēlēties ātru un uzticamu metodi, lai mūsu dārgie klienti.Saglabāt kuģniecības un droša piegāde ir mūsu mērķis.

Kuģniecības Laiks

Mēs sagatavosim un iepakojums iepakojumā, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

Laikā Kuģniecības Laiks

Mēs sekotu kuģošanas informāciju un nosūta informāciju, lai jūs šajā laikā nosūtīšanas laiku.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz ziņu informāciju.

Uzmanību, Lūdzu,

Ievedmuitas nodokļiem un nodevām noticis pircēja valstī nav ietverti postenī cena un piegādes izmaksas.

* Visas kvalitātes problēmas vai shippment kaitējumu, lūdzu, parādīt mums, testēšanas pārskatu vai photoes, mēs Atmaksāsim jums 50%-100% naudas, lai jums.Mākslīgo defekti nav garantijas, piemēram, bojātas, scrash.

* Ja neesat apmierināti ar produktu, tas ir ok, lai atgrieztos asv 15 dienu laikā.Mēs jums pilnu kompensāciju, lai jūs pēc tam saņemt atpakaļ paku, bet jums ir maksāt kuģniecības maksas.

* Ja ir vairāk nekā 60 dienas nav saņēmusi jūsu pakete, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu sūtījumu aizsardzību.O r Mēs pārbaudīsim, vai jūs varat saņemt paketi, Ja ne, mēs par pilnu kompensāciju, lai jūs.

* Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

* Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

* Mēs sedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

* Katra prece tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

* Mums ir 1 gada ierobežota garantija katram nekvalitatīvu preci(Izņemot nepareiza darbība vai fiziski bojāts, ko pircējs)

* Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā un oriģinālajā iepakojumā.Lūdzu piedāvāt mums izsekošanas numuru laiku, kā arī.Klients ir atbildīgs atgriešanās kuģniecības maksa.

* Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo objekts tiek bojāts vai var nebūt repaird.Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

Kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, mēs atradīsim tā labāko risinājumu priekš jums!!!

Mēs uzturēt augstus standartus attiecībā uz produktu kvalitāti, kā arī pārdošanas pakalpojumus.Mēs cenšamies 100% apmierinātību, mūsu dārgie klienti.Lūdzu atstājiet ir 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

 

Saistītie Produkti

Zīdaiņu Vasaras Kleita Meitene Princese Toddler Baby Girl Kleitas, Kāzu Puse Džinsa Apģērbu Tērpiem Vestidos Vebes Cepure
€11.11
Booma Elegants Mežģīņu Appliqued Mermaid Kāzu Kleitas Sievietēm ar garām Piedurknēm Beach Kāzu Kleitas Atpakaļ Ilūziju Līgava Kleitas
€176.41
Metāla, Nerūsējošā Tērauda Anālā Seksa Rotaļlietu Vīriešiem,Krelles Anālais Massager Erotiska Produktiem,Vīriešiem Anālais Plug Masāža, Prostatas Stimulāciju Rotaļlietas
€11.46
YOCY Sievietēm Anālais Rotaļlietas Silikona Dzīvnieku Reālistisks Dildo Čūska Muca Pievienojiet Anālā Seksa Produkti Erotiska Maksts Massager Geju Seksa Veikals
€46.85
LOZ Mini Bloki Laimīgs Māja, Guļamistabu, viesistabu Modeli, Celtniecības Bloki, Dimanta Skaitļi Ķieģeļi Izglītojošas Rotaļlietas Bērniem
€19.74
Vīriešu mežģīnes-up ikdienas apavi modes gaisa spilvenu sporta apavi ielas atdzist vīriešu kurpes Zapatos De Hombre āra vulkanizētas apavi
€38.25
NOVSIGHT Auto Lukturu Spuldzes H4 Led 9003 HB2 Hi/Lo Mini Auto, 1:1 Konstrukcijas 70 W 12000LM 6000K Balta, Auto Piederumi, Lukturi, Spuldzes
€67.87