5x5 Slēgšanu Ar Kūļi Taisni Mati Komplektiem Slēgšanas Peru Cilvēka Matu Skaldīšanas Ar Slēgšana 5x5 Mežģīnes Slēgšanas Remy

€101.38
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Matu Kvalitātes: Var balināts&krāsoti restlyed
  • Tekstūra: Taisnu matu skaldīšanas ar slēgšana
  • Taisni Hai Komplektiem slēgšanas Krāsa: Dabas Krāsu ,1B
  • kuģniecības laiks: 3-7 darba dienas ar DHL/Fedex/TNT/DPEX
  • Zīmola Nosaukums: mslynn
  • Piemērots Mirst, Krāsas: var būt krāsotas, lai #27 krāsa
  • Garāko Matu Daļa: >=5%
  • Peru Matu Aust Kūļi Kvalitāti: Nekāds Mudžeklis Nav Kaisa Ļoti full&Soft
  • Matu Cena: Factory Outlet Vairumtirdzniecības Cilvēka Matu Skaldīšanas Ar
  • Matu Materiāls: Peru matu skaldīšanas ar slēgšana
  • Mežģīnes Izmērs: 5x5 Mežģīņu Aizdari ,Šveices Mežģīnes
  • Var Permed: Jā
  • Iepakojums: 3 gab. Audi & Slēgšana, 1 gab.
  • Cilvēka Matu Tips: Peru Matiem
  • Materiāls Pakāpe: Remy Mati
  • Matu Garantija: 7-15 Dienas Nav Iemesls Atgriezties
  • Materiāls: 100% Cilvēku Matiem

IZVĒLĒTIES IZMĒRU, KAS ir PIEMĒROTS JUMS Matu Garumu

(Collas/cm) 10" 12" 14" 16" 18" 20" 22" 24" 26" 28" 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 Viens Standarta Vadītājs(Bundle) 2-3 3-4 4-5 PAZIŅOJUMS: Parasti mūsu matu svars 95g-100g.Ja tu vēlies pilnu galvu, 4 pakas ir vajadzīgas, it īpaši matu garums ir vairāk nekā 20 collu.Mērīšana, Lūdzu, stiept matu, jo īpaši viļņaini un cirtaini mati, kad jūs pasākums matu, piemēram, šādi mērīšanas attēlu.

1. solis: Ielieciet matus uz siltu ūdeni un izskalojiet to.

2. solis: Uzklājiet kādu šampūnu un mazgā matus.Atcerieties, izmantot jūsu pirkstiem, lai ķemmēt matus, vai arī izmantot plašas-zobu ķemmi izķemmēt matus.

Solis 3: Izskalot šampūnu arī.

4. solis: Uzklājiet dažas kondicionieris matu un pēc tam nosacījumiem, tas apmēram 20 minūtes.

Solis 5: Izskalot kondicionieris labi un roll matus ar dvieli vai vecu T-kreklu ar vaļēju ūdens.

6. solis: Izmantojiet mitruma vai eļļas, lai saglabātu matu no sausuma.Nelieciet mati zem saules un nosusiniet to ar dabisko gaisa.

PIEZĪME: Nelietojiet šampūns sprogainiem matiem tik bieži.Dziļi nosacījumu, cirtaini mati arī.Jūs varat izmantot Elastīna un eļļas, lai saglabātu cirtaini mati bouncy.

Matu Materiāls:

Ziedot,pārdot,vai apmainīt, brīvi un godīgi.Donoru labumu no pārdošanas, matu, kā tas ir papildu ienākumu avots, kas neprasa darbu.

Darbu Sagatavošana:

Mēs lepojamies ar mūsu izsmalcinātu prasmju, kas ietver mazgāšana, sterilizācijas, apstrādājot, gaisa kondicionēšanas žāvēšanas virgin matiem

1 100% Cilvēku mati Savākt Veselīgākā Matu

2 uzticīgi Garums

3. Nav Juceklis /Noņemt

4 Var Permed/Krāsoti/Restyled/Balināts

5 Turiet Curl Labi ,Bez Smaržas

Sveiki, dārgie draugi, ja jums patīk mūsu matiem, ceru, ka jūs varat sniegt mums visas 5 zvaigznes atsauksmes un augšupielādēt jūsu awesome mati attēlus atsauksmes, kas ir patiešām liels atbalsts mūsu pārdevēju darbu.Tas rosinās mūs darīt labāk un labāk, lai jūs apkalpotu klientus.Mēs piemērojam mūsu boss, lai atgrieztu jums $5 un sūtīt jums ļoti jauka dāvana savu nākamo pasūtījumu, lai parādītu mūsu pateicību.Ja jums ir kādas problēmas, mūsu matu produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai darba strīdu un mums būs vienmēr, lai kalpotu jums.

www.loveis.lv pieņemt Maksājumu no Visa ,Master Card,Paypal,DARĪJUMA,Western Union ,Bankas Pārskaitījums,WebMoney Jebkuru maksājumu problēmas (Neveiksmīgi maksājumu ,unaccepted kartes,slēgta secībā)tiks atrisinātas, ja jūs sazināties ar mums pēc iespējas laika

Parasti tā ir jūsu pakete tiks nosūtīti ietvaros 24-48 stundas pēc pasūtījuma apstrādāti ar visvairāk fast express uzņēmums.

hair_end

Etiķetes Pielāgot

Uzticama Matu Pārdevējs

Izdevīgi Vairumtirdzniecības Cenu

Ātra Piegāde

Uzticamas Kvalitātes Nodrošināšanas

Piliens Kuģniecības Q1: vai matus var iztaisnot, vai sagriezta?A: Jā.Izmantot plakani dzelzs/straighter vai standziņas, lūdzu, nav pārsniegt 150C, pat tad, kad tas ir uzstādīts, bet kā ar savu mati, nekad nelietojiet karstu rīki pārāk bieži, un, lūdzu, nedariet to pārāk bieži, vai mati būs viegli iegūt sausu un sapinušies.Q2. Kāpēc matus viegli nokļūt tangled?A: iemesls, kāpēc mati sapinušies, kā šādu iemeslu dēļ un jums ir nepieciešams izvairīties no tangled, piemēram, šādi.

1. Jūsu matu skaldīšanas var juceklis, jo sausums, naftas un netīrumu uzkrāšanās, sāls, ūdens, hlors un ne ķemmēšana(plašs zobu nāk ķermeņa vilnis, taisni mati, pirkstu ķemme sprogainiem matiem), jūsu mati katru dienu.

2. Pārliecinieties, lai wash&stāvokli savu matu vismaz reizi nedēļā, divas reizes nedēļā ir labāk.Izmantot mitrinošo pilieni vai konsultēties ar jūsu stilists vairāk palīdzēt.Q3: Kāpēc mani mati kļūst nomešanu?A: Lūdzu neizmantojiet ķemme, suka cirtaini mati, tikai darbojas ar pirkstiem maigi; izmantot plašu zobu ķemme taisnu vai ķermeņa viļņa stilā.Pēc mazgāšanas, prieks māsa matus ar kādu matu eļļu, un mati būs zīda un mīksts.Q4: Kādi matu kopšanas līdzekļi man vajadzētu izmantot?A: Izmantojiet labas kvalitātes šampūns un kondicionieris, kondicionēšana, lai jūsu matu, ir ļoti svarīgi, lai saglabājot to maigu un vadāmību.Un jūs varat izmantot produktus, piemēram, želejas un matu lakas, lai saglabātu curl vietā, bet pārliecinieties, ka mazgāt matus un neatstāj, jo ir produkti, uz ilgu laiku.

 

Saistītie Produkti

Latumab 5.0
€18.14
Colorfaith Jaunu 2020. Gadam Pavasara Vasaras Sieviešu Topi Cieta Vairāku Krāsu Tvertnes Sexy Pamata Dāma Zemāko Backless Krusta, Vestes, Topi V1094
€14.82
Plakano Kabeli, lai Xiaomi Mi Max 2 pogas sākt, skaņas pogu Connector Flex Lentas Elastīgas Plakano Kabeli Bezmaksas piegāde
€4.11
Augstspiediena Mazgātājs Jauda Sprausla Regulējama Ūdens Pistoli Mājas Veļas Piederumi CX001B Auto Dārza Tīrīšana
€19.90
GetSpring Sieviešu Jostas PU Ādas Plaša Korsešu Siksnas Loku Mežģīnes Up Josta Korsešu Modes Platas Vidukļa Jostas, Ādas Apsēju Korsešu
€21.14
Pa kreisi ar labo Alumīnija radiatoru, par KTM SX250 2003 2004 2005 2006 03 04 05 06
€64.30