Baofeng uv-5r 3800mAh 6xAA Akumulatora korpusa Apvalks Melns Portable Radio ar Diviem Ceļu Raiduztvērēju Walkie Talkie Baofeng UV-5R TYT TH-F8

€6.50
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Maksimālais Diapazons: <1,5 km
  • Is_Display: No
  • Modeļa Numurs: baofeng uv-5r 6xAA baterijas Gadījumā
  • Fit: baofeng uv-5r
  • Par: BAOFENG UV-5R staigāt talkie
  • izcelsmes vieta: Ķīna
  • Frekvences Diapazons: VHF UHF
  • Walkie Talkie Tips: Portatīvie
  • krāsa: melns
  • Veids: Aksesuāri
  • Runāt Diapazons: 0
  • pin: 2 pin
  • Kvalitāte: Labs
  • Materiāls: Akumulatora Korpusa
  • Uzglabāšanas Kanāls: 0
  • Izmēri: 12.5*5.3*3.0 CM
  • Zīmola Nosaukums: baofeng
  • Funkcijas: 6* * AA Akumulatori 1.2 V

Baofeng uv-5r 3800mAh 6xAA Akumulatora korpusa Apvalks Melns Portable Radio ar Diviem Ceļu Raiduztvērēju Walkie Talkie Baofeng UV-5R TYT TH-F8

Uzmanību : AA Baterijas, kas nav iekļautas kārtībā.

Iezīmes: Nodot 6* * AA akumulatori 1.2 V šajā gadījumā, tad to izmantot par jūsu radio.Net svars: 60G.Izmērs: 12.5*5.3*3.0 cm.

Var izmantot radio modeļiem:

BAOFENG : UV-5R, UV-5R+Plus, UV-5RB, UV-5RE, UV-5RE+Plus

TYT : TH-F8, TH-UVF9, TH-F8D, TH-UVF9D

Nevar izmantot par Baofeng UV-5RA, UV5RA+PLUS, UV-5RC

Paketē iekļauts:

1 X Akumulatora Korpusa (Baterijas Nav Iekļauts)

Detaļas

Maksājums:

1. www.loveis.lv pieņemt Darījuma/ Kredītkartes/ Bankas Pārskaitījumu/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi wallet /Boleto!.West union ,Alipay ,TT .

2. Pilns maksājumu ir saņēmis 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc izsoles beigām, ja jums ir problēmas, par maksājuma veikšanas, Lūdzu, paziņojiet mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.

Piegāde Dati:

1.Lūdzu, apstipriniet savu ADRESI uzmanīgi, kad jūs veicat pasūtījumu.Mēs nosūtīsim jums izstrādājumus 3 dienu laikā pēc apmaksas saņemšanas.

2. Mēs piegādājam 7 sūtījumi, UPS Express Saver, UPS Paātrināta, EMS, DHL, Fedes, TNT, Chinapost gaisa pasts, izvēlēties, ko jums patīk, un maksāt kravas tiešsaistē.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nesaņemat produkti, 30 dienu laikā.Ķīnas ziņu gaisa pasts:60days),lūdzu, dariet mums zināt.mēs izsekot sūtījumu un dotu jums atsauksmes ASAP.

Garantijas laiks:

1. Minētā pozīcija tiek segta ar vienu gadu garantija.Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, mēs būsim priecīgi, lai veiktu apmaiņu vai kompensāciju 7 dienu laikā.

2. Par jebkuru apmaiņu vai kompensāciju, mums ir nepieciešams, produktam jābūt tās sākotnējā stāvoklī, tajā skaitā arī kārba, un visi aksesuāri.Pircējiem ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības izmaksas .

3. Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, pārliecinieties, ka jūs saņemsiet, lai mūsu atgriešanās adresi un rakstīt "dāvana", par piegādi lapā.Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un dod mums izsekošanas skaits.Kad mēs saņemt preci, mēs remontu valūtas tos asap.

Atsauksmes:

1. Mēs paļaujamies uz savu reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet labas atsauksmes mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu.

2. Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem, un darīs visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

3. Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, jūsu var būt, un darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas.

4. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu, uz vietas.Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.

 

Saistītie Produkti

Profesionālā 8 Biljarda Bumbu Automašīnu Pārnesumu Pārslēdzēju Rokturi Universal Pārnesumu Vāks Manuālā Pārnesumkārba
€10.42
Sieviešu Pavasara garām Piedurknēm Slaids Viduklis-line Garo Kleitu, Īsu vienkrāsainu Apaļā Apkakle Vintage Kleitas franču Stilā
€33.84
7 collu Planšetdatora Vispārējo Segtu Gadījumā Lenovo Asus Huawei, Samsung HP Xiaomi visu 6.5 6.8 7.0 7.5 collas Spīdums Ādas Segumu Gadījumos
€11.91
Lielgabarīta Apaļā Rāmja Sieviešu, Vīriešu Saulesbrilles Tan Pelēka Objektīva UV400 Acu Aizsardzība Meitene Sexy Dāmas Modes Āra Brilles
€4.11
Karstā Komiksu, Anime SLAM DUNK Hanamichi Sakuragi Shokoku Rukawa Kaede 10 # 11 # Mērkaķis Fox Stila Mini Versija Rīcības Attēls Rotaļlietas
€8.98
5gab Koka Failu Rokturi Pulēšana Failu, adatvīles, skrāpjvīles Vārpstas Kokapstrādes Rūsas Pierādījums par Rotaslietas, Aksesuāri Failus Koka adatvīles, skrāpjvīles Rokas Instrumentu DIY
€4.66
Sākotnējā EMMC modulis 8 GB ar microSD savukārt eMMC adapteris bezmaksas piegāde
€16.32
Cute Dzīvnieku, USB Zibatmiņas Diskus 16GB Multiplikācijas filmu Suns Pendrive 32GB Personalizētu 4GB 8GB Memory Stick Pen Drive I Flashdisk Funny Dāvanas
€5.65