Papildu P300 P450 P600w LED Augt Gaismas 12band pilna spektra Iekštelpu Augu Dārzeņi un Zied kontrole ar Optisko Stikla Lēcu

€206.10
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: ksgrowl
  • Spriegums: 85-265V
  • Modeļa Numurs: P-Sērija
  • Funkcijas: dārzeņi un zied
  • Garantijas laiks: 2 Gadi
  • Ir Regulējamas,: No
  • Korpusa Materiāls: Dzelzs
  • Sertifikācija: ROHS
  • Vienuma Tips: Augt Gaismas
  • Barošanas Avots: AC
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes

Papildu P300 P450 P600w LED Augt Gaismas 12band pilna spektra Iekštelpu Augu Dārzeņi un Zied kontrole ar Optisko Stikla Lēcu P-Sērijas Ziņas:

-- Laipni gaidīti, lai nākamās paaudzes KS LED Augt Gaismas, – spēcīgākajiem LED augt gaismas, kas pieejami tirgū šodien!Mēs iezīme augstākā PAR vienu vatu jebkura cita LED augt gaismas kopā ar vispilnīgāko 12-frekvenču josla ir pieejama, kas nodrošina maksimālu atdevi ar minimālu enerģijas patēriņu un siltuma.PAR un spektrālā jauda ir vienāda kvalitāte, jaudīgi LED augt gaismas – nav jaudas izdarīt!Mūsu gaismas tālu veikt lētāk vienību, kas patērē lieko enerģiju un vēl izdala daļu no intensitāte ar zemāku spektrālā jauda, salīdzinot ar mūsu profesionālās kvalitātes LED augt gaismas.Tur ir liela atšķirība starp LED augt gaismas, un tas ir ļoti svarīgi izvēlēties gudri, ar augstu ienesīgumu, ar augstu atmaksāšanās situāciju.Augstāku ienesīgumu, mazāku audzēšanas temperatūra, labāka efektivitāte.

--P-Sērijas efektīvi aizvieto parasto 250-800w HPS augt gaismas, bet patērē tikai pusi vati faktiskā vara, norādot savu augu 100% Izmantojamās gaisma, kas ir perfekti pielāgots, lai radītu maksimālā fotosintēzes reakciju.

--Noslēpums KShine LED panākumus apvieno optimālu maisījums no 12 dažādām joslām, pilnu gaismas spektru, visu ceļu no dziļuma UV augšējā IS - dod jūsu augiem tieši smalki noregulē spektrs, kas viņiem ir nepieciešams.Vēl vairāk pastiprināta ar integrētu 90 grādu vidējās koncentrējoties lēcas, kas iespiežas dziļi vainagu, mūsu augstākās izejas, dzesētājs darbojas, efektīvāku 3W Led, vienkārši trieciens prom konkurenci.

--Kas ir vairāk, visi mūsu gaismas funkciju var izvēlēties Dārzeņus un Ziedu gaismas spektru, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju, stādus, izmantojot galīgo ziedu un ražas novākšanu.Dārzeņi spektra piedāvā vairāk violets/zils smago produkciju, kas lapu izstrādes pakalpojumus.Vienkārši iesaistīties Bloom slēdzis kopā ar Veg slēdzi, lai 100% panelis jaudu, vienlaikus novirzot spektra izejas uz bloom laimīgs, rozā/sarkans smago produkciju.Nav nepieciešami papildu apgaismojums, kā mums ir jums segtas no dēstu ar ražas novākšanu.

--Apvienot visu ar mūsu nozarē, ir vadošā, 5 gadu garantija, un 90 dienu naudu atpakaļ garantiju, un jūs redzēsiet, kāpēc mēs piedāvājam absolūti labākais risinājums jūsu LED augt apgaismojuma risinājums.Jūs vienkārši nevar atrast labāku veiktspēju LED augt gaismas par jebkuru cenu.

PAR un Efektivitāti

Fotosintēzes Active Radiation – "PAR", ir mērījumu intensitāte, ko izstaro LED augt gaismas.Bet jauda izdarīt, ko izmanto, lai diktēt pieaugošo jaudu PASLĒPA veco sistēmu, ar jaunāko tehnoloģiju, LED gaismas, šis nav tas gadījums!Pateicoties mūsu patentēto kombinācija ultra efektīvu vadītāju un top bin MUMS izgatavots diodes, PlatinumLED augt gaismas ir augstākā PAR vienu vatu jebkura cita LED augt gaismas pieejams jau šodien.

Caur mūsu pabeigt 12-joslu spektra produkciju, mēs esam spējīgi izmantot 100% no spēka lietošanas pret faktisko izaugsmi.Tradicionālo HID gaismas un baltās Led spuldzes izstaro tikai 40% no izmantojamās gaismas, bet pārējās tiek izšķērdēta, strāvas patēriņa un siltuma.Izmantojot efektīvāku radiofrekvenču spektra, mūsu LED augt gaismas, kas izmanto mazāk nekā pusi no elektroenerģijas un siltuma, lai radītu tādu pašu neticami pieaugošo enerģijas.

1) .LED gaismas ir AUGSTĀKAIS PAR/LŪMENU uz VIENU VATU, jebkura LED augt gaismas! 2x-3x intensitāte jebkuru citu lukturi!

2).SUPERIOR 12-band " pilns spektrs no dziļuma UV uz augstumiem IR - visvairāk pilnīgu un efektīvu spektra produkcija pieejama .

Izvēlēties VEG/ZIEDU slēdži ar 2x ātrgaitas klusa, faniem arī VISAS JAUNAS modernizētas, alumīnija dzesēšanas radiatori .

3). 90 Grādu Led Objektīvs (60 Grādu led objektīvs arī ir pieejami ) .

Gaisma var būt daisy ķēdes ar vairākiem gaismas, kas savienotas kopā .Lūdzu, ļaujiet man zināt, ja jums ir nepieciešams šo funkciju, jo gaismas mēs kuģis bez daisy ķēdes .Divi lieli ventilatori uzglabāt gaisma strādā labi .

4).Augstāku ienesīgumu, mazāku audzēšanas temperatūra, labāka efektivitāte.

5).OEM pakalpojums ir pieejams : mums varat pievienot savu logotipu uz māju korpusa lielāko pasūtījumu, ja nepieciešams .

P300 : P450 : P600 :

Lūdzu, Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Ievedmuitas nodokļa vai nodokļu, kas nav ietverti postenī cenu vai piegādes maksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums .

Paldies jums tik daudz!

 

Saistītie Produkti

Pielāgojama Minnie Peles, Foto Foni Vinila Auduma fotosessijas Backdrops par Kazlēnu, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Foto Studija
€10.72
2gab Kopums, Apavu Rotājumi Jaunums Gudrs PVC 3D Delfīnu, vaļu Dārza Apavi, Aksesuāri Croc Sprādzes Šarmu Rotājumi 3D-HT/J02
€3.59
Sākotnējā EMMC modulis 8 GB ar microSD savukārt eMMC adapteris bezmaksas piegāde
€16.32
OUSSIRRO Keramikas Krūzes Ar Vāku Scoop Radošā Keramikas Piena Kafijas Krūze Kausa Elegants Kāzu Dāvanu Liela Apjoma
€17.72
Volframa Karbīda SP200 SP300 SP400 PC9030 / NC3020 / NC3030 Iešķeltu Karbīda Ieliktņiem Atvadīšanās Gropējums Rīku CVD+PVD Virpu, Instrumenti,
€8.24