2GAB Bagāžnieka Atslēgu piekariņi Žetons Daudzfunkciju Karabīne Sprādzes Pagarināt Jostas Atslēgu Gredzens Klipu, Ar Tērauda Kabelis Āra Vīriešiem

€5.69
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti
  • Izmērs: S
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

1.Kvalitatīvs Materiāls: Mūsu viegls bagāžnieka keychain turētājs ir aptuveni 40g, un tas nāk ar izturīgu ABS vāks, tērauda stiepļu, vadu, no nerūsējošā tērauda karabīne jostas stiprinājumu, nerūsējošā tērauda atslēgu gredzens, izturīgs polipropilēna lanyards, kas ir kompakts, viegls un izturīgs.

2.Plaša Pieteikums: Šī karabīne keychain ruļļa ne tikai var būt kā galvenais vai žetons turētājs, bet arī ar noņemamu nerūsējošā tērauda karabīne jostas stiprinājumu, ko var izmantot kā pudeļu nazis un atslēga.

3.Heavy Duty: Par bagāžnieka atslēgu ķēdes ruļļu veidota ar augstas kvalitātes tērauda stieples auklas, kuras maksimālais kravas svars ir 4oz vai 7 taustiņi, un keychain spoles pārbaudītas ar vairāk nekā 100,00 velk uz ilgu dzīvi.

4.Ērti Lietot: Ar nolaižamu keychain spoles turētājs vīriešiem var sniedzas pat līdz 23,5 collas, un tas ir pietiekami, lai sasniegtu viegli, kā vien savu roku var sasniegt, kas ļauj ātri un ērti piekļūt, lai atvērtu durvis bez pacelšanās savu taustiņus.

5.Spēcīgs un Uzticams: pavasari žetona spoles ir pietiekami spēcīga, lai droši ievilkt, un jūs nekad zaudēt visas kartes vai atslēgas ir, un pavasarī nodrošina jums un jūsu informācijas drošību.

Ērts plānojums:

Šī melnā multitool keychain ar 0.04 collas spēcīgu nerūsējošā tērauda stiepļu var būt ne vairāk par 4 oz, lai viegli uzkāpt, ceļojumu, pārgājienu, ekskursiju, makšķerēšana, pastaigas vai citām āra aktivitātēm, tas ir mazs un praktisks ikdienas lietošanai.

Specifikācijas:

Materiāls: nerūsējošs tērauds sprādzes+ ABS plastmasas korpuss + nerūsējošā tērauda vadu

Ievelkamu vadu garums: aptuveni 23.5 collas (60 cm)

Svars: 34 g (par 1.21 unci katra)

Krāsa: melna

Maksimālais kravas svars: apmēram 110 g (4 oz)

Daudzums: 2 gabali

Iepakojuma Saraksts:

2 x Bagāžnieka Keychain

 

Saistītie Produkti

Āra Lukturīti Segtu Izturīga Neilona Lukturīšu Komplekts Pu360 Grādu Grozāms Klipsis Jostas Somiņa Regulējams Izmērs Lukturīti
€4.93
Vintage Rokām Veidotas Stikla Bumbu, Planētas, Visums Zvaigžņotām Debesīm Galaxy Kulons, Kaklarota Sieviešu Modes Laiks Dārgakmens Rotaslietas
€8.27
Regulējams Augstums Kabrioleta Mini Lampa Pole Āra Kempings Portatīvo Elementi Āra Kempings, Piknika Zvejas Telts
€6.19
Spēcīgs Multi-funkciju Loka šaušana Priekšgala Zveju, Šaušanas Zivis Kaķene Medību Loku Zvejas Sling Shot Bultu Komplektu Pieaugušo Kaķeni
€42.87
Āra Tradicionālo Kaķene Medību Sling Shot Super Grūti Sveķu Kaķene Kaķene Augstākās Kvalitātes Katapulta Ar Gumiju
€4.04
TITANER Titāna Mini Lauznis Pry Bar Kabatas Keychain Multi-Instrumenti
€11.50
Titāna zobu bakstāmo portatīvo augļu zobu bakstāmais radošo multi-function pavasara bagāžnieka zobu bakstāmais
€5.57
Spilgti Darba COB Lukturi, Viegls, Ūdensdrošs LED Galvas Lukturītis USB Lādējamu Saliktas Lukturu Kempings
€8.05