4 x DRV8825 Stepper Motor Vadītāja 4gab + CNC Vairogs Izplešanās Kuģa Arduino V3 Graviera 3D printera daļas Stepstick komplekts

€10.71
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Modeļa Numurs: DRV8825 CNC V3 3D printera daļas komplekts
  • Strāvas Padeve: DC
  • Motora Tips: Stepper Motor

[ Perfect Lodēšanas komplekts ] Ar lodāmurs komplektā ietilpst speciāls dzelzs, mini digitālais multimetrs, testu rezultātā, desoldering sūknis, 5 vairākus lodēšanas uzgaļi, alvas vadu caurules, stāvēt ar tīrīšanas sūklis, screwdrvers,kolofonijs, elektrisko lentu, anti-static pincetes,asmens un pu instrumentu somiņa.

4 x DRV8825 Stepper Motor Vadītāja + CNC Vairogs Izplešanās Valdes CNC Vairogs Valde: Jaunākie CNC Vairogs Versija 3.0 Arduino.GRBL 0.9 saderīgi. (Atvērtā koda programmatūru, kas darbojas uz UNO, lai Arduino, kas griežas G-kods komandas savā stepper signāli), PWM Vārpstas un virzienu, adatas, 4-Ass atbalsta (X, Y, Z , A-Var dublēt X,Y,Z vai darīt pilnīgu 4. ass ar custom firmware, izmantojot adatas, D12 un D13) 2 x Beigām pārstāj katrai asij (6 kopā) Dzesēšanas šķidruma iespēju Izmanto noņemamu A4988 vai DRV8825 saderīgu stepper vadītājiem, Džemperi, lai uzstādītu Mikro-Pastiprināšanu, lai stepper vadītājiem. (Daži braucēji, piemēram, DRV8825 var darīt līdz 1/32 mikro-soļu ) Kompakts dizains.Funkcijas: 1. vienkāršas darbības, un virziena kontroles interfeiss 2. sešas dažādas darbības rezolūcijas: pilns solis, pusi soli, 1/4-step1/8-step1/16-solis, 1/32-3. posms.VAR interfeiss tieši ar 3,3 V un 5 V sistēmas 4. Pār-temperatūra, siltuma shutdown, pārstrāvas shutdown, undervoltage lokauts 5.īss uz zemes īsslēguma slodzes aizsardzība 6.4 Layer 2 oz vara PCB, lai uzlabotu siltuma izkliedēšanu 7. iedarbojas lodēt zemes, kas atrodas zem vadītāja IC uz iespiedshēmas plates pamatni 8. moduļa izmēri, pin un saskarnes matching A4988 stepper motor vadītāja uzņēmējiem, jo daudzi veidi, kā 9. regulējams pašreizējā kontroles ļauj iestatīt potenciometrs, kas ļauj izmantot stepper motor s nominālais spriegums vai vairāk, lai sasniegtu augstāku likmi, maksimālā izejas strāva 10. posms. Saprātīga kapāšanas vadība, kas automātiski izvēlas pareizo pašreizējo pūšanas režīmā (ātri, bojāšanās vai lēni trūdēt) 11. Maksimālā 45 V barošanas spriegums 12. iebūvēts sprieguma regulators (nepieciešama ārējās loģika piegādes spriegums)Paketē Iekļauts: 1 x CNC Vairogs Valdes 4 x DRV8825 Stepper Motor Vadītāja

Stepper Motoru var savienot ar 4 pin molex savienotāji vai pielodēti vietā.Darbojas uz 12-36V DC. (Šobrīd tikai DRV8825 autovadītāji var apstrādāt līdz 36V tāpēc, lūdzu, apsvērt darbības spriegums kad darbina kuģa.) Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī ir nesamontēti kit un Bāzes lodēšanas iemaņas ir nepieciešamas.Stepstick Drv8825 Stepper Motor Vadītāja Ievads: DRV8825 stepper motors vadītājs pārvadātājs valdes TI DRV8825 mikro bipolāriem stepper motor drive ir sasniegums.Modulis ir pinout un saskarne ar mūsu A4988 stepper motor vadītāja kabīne ir gandrīz vienādi, tāpēc tas var tikt izmantots kā labāku sniegumu, nolaižamajā izvēlnē valdes nomaiņa daudzām lietojumprogrammām.DRV8825 funkcijas, regulējams pašreizējās robežas, pārstrāvas un overtemperature aizsardzību, sešiem mikro - rezolūcija (uz leju 1/32-step).Tas izmanto 8.2 - 45 V, var nodrošināt līdz aptuveni 1,5 uz vienu fāzi, ne siltuma izlietne vai piespiedu gaisa plūsmu (nominālā līdz 2.2 tilpuma pietiekamu papildu dzesēšanai).Pārdevējs 's, rekomendācijas Klienti, kuri nopirka šo preci, arī pērk: Noklikšķiniet uz iegādāties .

Mēs pieņemam Kredītkartes, Western Union, TT.labākais veids ir tiešs tiešsaistes maksājumu,var izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Ja jūs vēlaties, citi maksājumu termiņiem, lūdzu, dariet mums konw, kad pirms jūs kārtībā.

•Maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc pasūtījuma.Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

•Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona,adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

•Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.loveis.lv, un netiks izpausta, kamēr jūs saņemat jūsu pasūtījumu un ir apmierināti ar to.

• Preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 10 līdz 20 darba dienām.

• Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem.

• Ja vēlaties iegādāties vairākas preces un vajag kādu atlaidi kuģniecības maksa, lūdzu, nosūtiet ziņu mums, un mēs reaģējam jums 1 darba dienas laikā.

• Pieņem DROP SHIPPING.Lūdzu, apstipriniet adresi.Mēs tikai kuģis cinfired lai risinātu, un jūsu pasūtījums adrese mus ATBILST jūsu piegādes adresi.

• Mēs augstu vērtējam ilgtermiņa biznesa attiecības.Iegādāties ar pārliecību!

• Ja neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

• Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, Mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

• Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

 

Saistītie Produkti

CNC USB MACH3 100Khz Starplaikos Padome 4 Asi Saskarne Vadītāja Kustības vadības P0RE
€15.43
Leadshine Jaunu servo sistēmas diskus L7-1000 impulsa kontroles vadītāja varat push 1000W servo ACM8010M2H-63-D-SS encoder ir 17 bitu
€160.76
12V Visas Metāla Klons Odi Hotend Komplektu V6 Misiņa Uzgalis Ender 3 CR10 Prusa I3 Titan Bmg Presēt 3D Printera Daļas
€26.65
2 Posms Digitālās Stepper Motor Vadītāja MA1106 AC110V 6A Atbilst 86 Motora MA806 AC80V 6A Mača 57-110mm Motors par Gravēšanas Mašīnas
€42.03