10 Gab. Sadzīves Vītni DN25 Kalšanai Tērauda Caurules Kopīgu Elkoņa, ko Izmanto REMONTDARBOS Cauruļu Apdare, Mēbeļu (1 Collu)

€23.95
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV

100% testēti ultra-izturīgs kvalitāte: izvēloties mēbeles, aksesuāri mājai, sadzīves caurules un veidgabali ir jāizmanto.Mūsu izturīga un elastīga tērauda daļas ir 100% pārbaudīts un aizsargāti, ja tie atstāj rūpnīcu.Elkoņiem augstas kvalitātes mājsaimniecības cauruļu savienojumi ir cieši iesprūdis un neatvērsies pēc ilgstošas lietošanas.Gadu gaitā mūsu veidgabali var pierādīt savu funkciju un eleganci.

Plašu lietojumu: Mūsu cauruļu piederumi ir pieejami 10 komplekti, kurus var izmantot par vintage mēbeles, DIY projektus un glabāšanas karājas apdare programmas jūsu mājās.Auto piederumi ir ļoti piemērots DIY projektu.To var izmantot, lai padarītu cauruļu mēbeles, caurules, kronšteini, caurules, cauruļu turētāji, cauruļu kājām, rūpniecības rotājumi, utt.

Nav nepieciešams DIY problēmas: šie veidgabali ir vītņotas, vienkārši pievienojiet skrūvi vai cauruli uz elkoņa, jūs varat viegli izveidot jebkuras formas rāmi un plauktiņu jūsu mīļākie DIY mēbeles.Nekādas skrūves nav nepieciešami.

Krāsa:Melna

Materiāls:Tērauds

Iepakojuma Saturs:

10* interfeiss

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

 

Saistītie Produkti

Mairuige Spēļu Pele Spilventiņu RGB Jaunāko Peles Paliktņa Purpura Pūķa PC Spēļu Konsoles LED Datoru Pad Galda Mat Paklājs Pad Vidēja 90x40
€7.41
Eiropas Minimālisma Vairāku Slāņu Nerūsējošā Tērauda Montāžas Apavu Plaukts Sadzīves Plaukts Modes Plaukts Dzīvojamā Istaba Dažādi Turētājs
€11.03
€4.83
Mini Skaidrs, Stikla Displejs Stāvēt Handcraft Puslodē Segtu Ar Koka, Korķa Bāze Koka, Korķa Bell Jar Vāciņu, Galda Dekori 60*80cm
€3.71
Sākotnējā Gundam HG 1/144 Modelis GUNDAM ZZ AMX-104 R-JARJA Mobile Suit Bērniem Rotaļlietas
€19.78