YIQIXIN 3 Pogu Smart Kartes, Automašīnu Atslēgas 433Mhz Sākotnējā ID46 PCF7947 Mikroshēmu Renault Megane 2 3 Scenic Clio Logan Karti, Tālvadības Atslēga

€12.90
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Mezgls, Detaļas Numurs: Tālvadības Auto Atslēgu Renault Megane 2 3 Scenic Clio Logan
  • Poga: 3 Pogu
  • Svars: 0.04Kg
  • R/C Funkcija: Ar
  • Pielāgošana: No
  • Fit: Par Renault Megane 2 3 Scenic Clio Logan Automašīnas Atslēga
  • Transponderu Mikroshēmu: ID46 PCF7947
  • Nosaukums: Par Renault Atslēga
  • Valstī/Reģionā Automašīnu Ražošana: Ķīna
  • Zīmols: YIQIXIN
  • Zīmola Nosaukums: YIQIXIN
  • Materiāla Tips: Augstas Kvalitātes/Plastmasas un Metāla
  • Ražotāja Daļas Numurs: Par Renault
  • Citas Detaļas Numurs: Par Renault Megane 2 3 Scenic Clio Logan
  • asmens: Jā/Mazo Taustiņu Neslīpēts Asmens
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Daudzums: 1 Gabalu/daudz
  • Iepakojums: Putu spilvenu
  • Biežums: 433mhz

YIQIXIN 3 Pogu Smart Kartes, Automašīnu Atslēgas 433Mhz Sākotnējā ID46 PCF7947 Mikroshēmu Renault Megane 2 3 Scenic Clio Logan Karti, Tālvadības Atslēga

Mēs apsolām, ka mūsu produkti atšķiras no lielākā daļa produktu tirgū, viens ir oriģināls, iekšējās mikroshēmas struktūra, kas ir jaunāko mikroshēmu.Starpība ir tā kalpošanas ilgums ir divi, un, tā kā sākotnējā čipu ir dārga brīdī ražošana, mēs esam apņēmības pilni, nevis lai aizstātu cenu par sākotnējo čipu viedkarte ar cenu jaunāko mikroshēmu viedkaršu pārdot!

Iezīmes: 100% Pavisam jaunu un Augstas Kvalitātes!

1 - Tas ir par jums, lai aizstātu savu nodilis vai deformējies Tālvadības Atslēgu.Jaunā Tālvadības Smart Key piemērots Renault taustiņu.

2 - Labākās nomaiņa bojātas vai nodilušas taustiņus,, vai liels papildu taustiņu.

3 - Tālvadības pults frekvence 433 MHz + akumulators

4 - Tas ir piemērots modeļa numurs 7947

5 - Jums ir nepieciešams, lai programma taustiņu un sagriež asmeni pie locl automobiļu atslēdznieks, pirms lietojat.

6 - Jums ir nepieciešams, lai samazinātu galvenais asmens un programmas, lai atbilstu ar savu automašīnu Pilnvarotā automobiļu atslēdznieks veikals.Lielākā daļa locksmiths tagad sniegt šādus pakalpojumus,un maksa daudz mazāk nekā izplatītāju.

Kā es varu zināt, šis taustiņš ir piemērots manu auto?oriģinālā atslēga ir gudra taustiņu.oriģinālā atslēga ir tās pašas pogas.oriģinālā atslēga ir tās pašas frekvences.Ja iepriekš minētos posteņus mačs, tas ir ok, lai iegādātos šo produktu.

Piezīme : ja mikroshēma vai atslēgu, asmens tipa nav tas pats, lūdzu, nepērk.Tas nestrādās.

Silts Padomi:

1 - Mūsu produktiem, nav nevienas auto markas logo, www.loveis.lv forbiden pārdot ar logo!ja nevar pieņemt to, lūdzu, nav kārtībā.Paldies.

2 - Šis projekts ir tālvadības pults, kas ietver visas sastāvdaļas, tālvadības pults, un tas ir visu pabeigt taustiņu, ne tikai galvenais, čaulas.

3 - attēlu, kas ir par reālu produktu.Nav lejupielādētas no interneta.Lūdzu, salīdziniet jūsu galvenie shell, pārliecinieties, vai jūsu prece ir tāpat kā mūsu produktu, pirms jūs iegādāties.(Galvenokārt iekšējā struktūra, skaidu veids un biežums)

4 - Paziņojums pirms jūsu pirkums: ja jūsu origional atslēga ir atšķirīgu izskatu vai biežuma, lūdzu, nepērk.Tas nestrādās.Lūdzu, salīdzināt uzmanīgi, pirms pasūtījuma,liels jums Paldies.

Posteņa Nosaukums:Par Renault Megane 2 3 Scenic Clio Logan Automašīnas Galvenais Asmens: Jā/Mazo Taustiņu Neslīpēts Asmens Elektroniskās Plates:Jā Svars:40g Pogas: 3 Pogu Auto Logo Uzlīmes: Nav Elektronika/Akumulators: Jā Transponderu Mikroshēmu: ID46 PCF7947 Chip Iepakojuma Saraksts: 1* Tālvadības Atslēga

Sūtījumu:

1.- Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.- Mēs organizēt sūtījumu saskaņā ar adresi pircējam ar nosacījumu,

Tāpēc, lūdzu, apstiprināt, un pārbaudiet adresi jums piepildīta, kad iegādāties.

3.- Kuģniecības metodi, mēs piedāvājām ir Ķīnas ziņu Gaisa Pasts, tāpēc, ja jūs vēlaties, lai

izvēlēties DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties.

4.- Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir ko sniedz pārvadātājs, brīvdienās un svētku dienās ir izslēgti,

tā piegādes termiņš var būt ilgāks nekā mums solīja, it īpaši laikā brīvdienu sezonu,

tāpēc, lūdzu, esiet pacietīgi.

5.- Jebkuru sekošanas informāciju atjaunināts sazināsies ar jums laikā, jūs varat arī saņemt izsekošanas informācija

no oficiālā mājas lapa.

Warrany:

1.- Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.- Mēs piegādājam bez remonta pakalpojumu viena gada laikā no pirkuma.Par pirmo mēnesi, mums būs jāmaksā viens veids, kuģniecības izmaksas( no mums ar savu atrašanās vietu); Pēc 1 mēneša iegādes, pircējam ir jāmaksā divi veidi, kā kuģniecības izmaksas.

3.- Kad mēs saņemt atpakaļ nosūtītās preces, mēs nosūtīsim aizstāj tiem atpakaļ asap.

4.- Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāts vai saskaņā ar ano normālas ekspluatācijas rezultātā, nepareiza izmantošana vai nepareiza uzstādīšana uz daļām.

mēs varam arī piegādāt dažādas automašīnas atslēgas,transponderu mikroshēmu un atslēdznieks dažādiem auto zīmoliem.ja jums ir intereasted jebkurā no produktiem,lūdzu, jūtieties brīvi, lai cantact mani.mēs esam ļoti priecīgi, izveidot ilgtermiņa biznesa attiecības ar jums.Vairāk produktus, lūdzu, sazinieties ar mani, es jums došu, kas labāko piedāvājumu.

 

Saistītie Produkti

Pielāgojama Minnie Peles, Foto Foni Vinila Auduma fotosessijas Backdrops par Kazlēnu, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Foto Studija
€10.72
Pedikīrs Manikīrs Mašīna 26000RPM 15W Pro Elektriskās Nagu Mākslas Urbt Failu Komplekti Nagu Urbju Nagu Griezējs Aparāts Manikīram
€10.01
Šantāža (Visi Un Veidojums) Ar Bobby Motta Un Pēteris McKinnon - Karstā Pārdošanas Slēgt Ielas Posmā Mentalism Magic
€10.48
50gab/daudz piederumi V5 V6 Uzgalis 0.2/0.25/0.3/0.4/0.5/0.6/0.8/1.0 par 1,75 mm M6 Karstā beigām Presēt Misiņa Vītni printera Daļas
€7.32
Auto Aplauzums Spogulis, Auto Saulessarga Gaismas Interjera Dekori Piederumi
€8.52
Bezvadu Dildo AV Vibrators Burvju Nūjiņu, lai Sievietes Klitora Stimulators USB Lādējamu Massager Seksa Rotaļlietas Muskuļu Pieaugušie
€16.25
72pcs/lodziņu Skatīties, Stundu, Minūti Rokas Gaismas Skatīties Rokas pulksteņa mehānismu Aksesuāri Komplektā AC-632C
€25.61
GEETANS 100gab Dienas Gaitas Gaismas Avota Rezerves Atpakaļgaitā, Stāvbremzes, Signāla Lampiņa 18mm 23mm black/skaida Led Eagle Eye CJ
€76.75