Krāsotas Zvērādas Aitādas Stils Automašīnas Stūres Riteņu Pārsegi Auto Stūres, Sieviete, Vīrietis Austrālijas Vilnas Auto Daļas Ādas

€17.85
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Postenis Svars: 300g
  • Izejvielas: Austrālijas Vilnas un Aitādas
  • Pieteikums: Stūres rats
  • Izmērs: 35-42CM Steering wheel
  • Materiāla Tips: kažokādas
  • Vilnas Augstums: 2 cm
  • Izmantošana: Universāls auto
  • Modeļa Nosaukums: OG-SWC038
  • krāsa: 24 krāsas availble
  • Vienuma Tips: Stūres Rati & Stūre, Centrmezgli
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Fiksēta režīmā: Gumiju
  • meistarība: Rokdarbu
  • Objekta Garumu: 6inch
  • Zīmola Nosaukums: OGLAND
  • Posteņa Nosaukums: stūres rats segumu
  • Īpašas Pazīmes: Confortable Touch Sajūta
  • Objektu Platums: 6inch
  • Postenis Diametrs: 15inch
  • Postenis Augstums: 4inch

Noklikšķiniet uz attēla, un saņemt plašāku informāciju par šo produktu Classic Apsildāmi Kažokādas Auto Stils stūres rats aptver Austrālijas Merino Aitādas auto piederumi

Izejvielas: Austrālijas Merino Aitādas

Stils: 3 vai 4 Spieķu Stūre

Pielietojums: Universāls Izmērs stūre (35CM-42CM)

Uzstādīšanas Metode: Gumiju

Tīrīšanas Veids: Sausā Mazgāšana

Piezīme: 1. Tas ir izgatavots no īstas aitādas, tāpēc nelietojiet ūdeni, lai mazgāt.Tas būtu sausas, tīras.

2. Ja produkts ir saspiests ja piegādi, lūdzu, izmantojiet, lūdzu, izmantojiet matu žāvētāju, lai pūst.

Īpatnības OGLAND Aitādas produkti

1 .Izvēlēties tikai augstas kvalitātes aitādas no Austrālijas Merino aitas.Merino aitādas ir labākais aitādas pasaulē.Dabīgas aitādas saglabāt nelielu struktūru silts ziemā un vēss vasarā.Maiga Tekstūra nomierina un nomierina.

2 .Lietot tikai tīru aitādas, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.Ja raw aitādas nav tīra pareizi, tikai viņi var būt krāsotas, dziļi, lai segtu netīrās lietas

Piemēram, korejas rozā un Dūmakaini Pelēka krāsa, kas mums ir gaišāka nekā citas rūpnīcas.Vairāk spilgtu un labāk touch sajūta, vairāk populārs tirgū.

3 . 35 gadu rūpnīcas pieredzi, Kvalitātes nodrošināšanu.Eco-Miecētas,bezšuvju,kvalitāte-izstrādāts no visvairāk grezns,bieza un zīdaina Austrālijas aitādas

2017, Pie AUTOMECHANIKA MASKAVAS EXHIBATION,Mūsu OGLAND aitādas produkti ir ļoti mīlēja ar Muscovite.Cilvēki, piemēram, dabas īsta aitādas auto piederumi un skaistu un dāsnu izskatu, cēls un komfortablu braukšanu un braukšanas pieredzi.Tas ir mērķis, mēs esam turpināt.

Pat, Pie AUTOMECHANIKA SHANGHAI, OGLAND aitādas auto piederumi arī mīlēt klientiem visā vārdu.

5 IEZĪME OGLAND AITĀDAS STŪRES RATS SEGUMU

Sele cted Augstas kvalitātes Austrālijas aitādas. 35 Gadus rūpnīcas aitādas izstrādājumu.

* Izvēlēto Augstas Kvalitātes Austrālijas Merino aitādas

* Vadošo Starptautisko Sauļošanās Tehnoloģiju un Advanced Miecēšanas Iekārtas

* Veselīgu un Videi draudzīgu krāsošana meistarība

* Jaunu Gludināšanas meistarība

*Trīsdesmit piecu gadu vēsturi rada kvalitātes nodrošināšanas

KRĀSA ŠOVS

Noklikšķiniet uz attēla un iegūt plašāku informāciju par produktiem, kas bieži UZDOTIE jautājumi

Q1. Kāds ir jūsu ziņā, iepakošanas?

A: Parasti, mēs pack mūsu preču opp maisiņu.Ja jūs vēlaties kartona kaste, lūdzu, sazinieties ar mums.

Q2. Ir pakete par brīvu?

A: OPP maisā ir bezmaksas, ja jūs vēlaties citu paketi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs arī priecīgi to darīt.

Q3. Vai jūs pārbaudīt visas jūsu preces pirms dzemdībām?

A: Jā, mēs esam 100% pārbaude pirms piegādes

Q4: Kādi ir izejvielas?Tā ir īsta aitādas?

A: Jā, Tas ir izgatavots no Austrālijas Merino Aitādas.Tas ir 100% aitādas.

5. jautājums: Kā tīru produktu?

A: Tas ir izgatavots no īsta aitādas.Nelietojiet ūdeni, lai mazgāt.Tas būtu tīra ar sausu wa sh.

RŪPNĪCAS INFORMĀCIJA

OGLAND ir profesionāla ražotājs vilnas balstītu produktu un mūsdienīgu uzņēmumu ar integritāti ražošanas, apstrādes, R&D un mārketinga kopā.Dibināts 1980. GADOS, mēs pieņēmām ISO9001: 2000 starptautiskā kvalitātes vadības sistēmas sertifikācijas 2006. gadā, izmantojot efforting par šiem gadiem, mūsu pārdošanas tīkls izvērsts visā pasaulē ar vairāk nekā 50 provincēs un pilsētās.Tur ir 30, tehniskais personāls ar starpposma nosaukumi un 270 prasmīgs šuvējs mans.Mums ir seminārs par sauļošanās, gludināšana, krāsošana, šūšanas, griešanai, sheering,montāža, ar gada ražošanas jaudu 800000 gabalu no aitas ādas.

Mūsu Galvenais productions ir vairāk nekā 100 veidu un šķirņu, piemēram, automašīnas sēdekļa spilvens, stūres rats aptver, drošības plecu kluči, rokas bremzes pārvalki, gultas segas sērija, dīvāns spilventiņi sērija, āda utt.Mēs vienmēr tur stratēģisko ideāliem, "kas ir Orientēti uz Kvalitāti, Inovācijas un Attīstība" un "Godīgumu Pirmo" kā visaugstākais attīstības kritērijiem.Pastāvīgi pārsniegt, nepārtraukti modernizējas un nepārtraukti uzlabot uzņēmuma konkurētspēju.

Pakalpojumu Apraksts, Tur kādu dāvanu vai atlaidi klientiem, kuri iegādājušies pirms vai pievienotu mākslas tagad un tad.

1. PIEGĀDE , Mēs cenšamies, lai kuģis visu kārtībā 48 stundās pēc maksājuma iet taisnība.Mēs esam rūpnīcā aitādas auto piederumi, ja kādu produktu, kas nav veikalā, mēs organizēt ražot nekavējoties.Lūdzu, neuztraucieties, piegādes vienmēr būs uz laiku.

2. RETURE , Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis produktu, ko jūs vēlaties, lai kompensācijas vai apmaiņu priekšmetus, mēs darīsim iespējamo, lai apmierinātu tevi.

3. APMAIŅA , Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar citiem modeļiem, lūdzu, atgriezto preci ar orignal iepakojuma soma un stāvoklis.Kad mēs saņēmām produktus, mēs visu sakārtot, lai nosūtītu jums jauno modeli.

4. Visām iepriekš minētajām situācijām, lūdzu, ņemiet vērā, jūsu www.loveis.lv ID, kad kuģošanas un sniedz mums izsekošanas skaits.Paldies par jūsu sadarbību. 5. IEPAKOJUMS , Parasti, produkts ir iepakots ar skaidru opp maisā.Ja jūs vēlaties kartona kaste, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

 

Saistītie Produkti

Marmelāde pipari čili Fini (asu) 100 gr.
€1.73
Karstā Izglītības Rotaļlieta Zinātnes Jauda Balonu Auto, Montessori rotaļlietas Eksperimenta Rotaļu Jautri Inerciālas Uzsākt Torņa Automašīnas Rotaļlietas Bērniem Dāvanu
€13.40
LIGE Jaunu Smart watch Sievietēm asinsspiediens, sirds ritma monitors Fitnesa tracker Sporta ūdensizturīgs sieviete Smartwatch Reloj Inteligente
€103.01
LEEPEE Auto Konteineru Audu Kārba Ādas Salvetes Turētājs Automašīnas salona Piederumi
€4.31
10Inch Apaļas Koka Attēlu Rāmji Radošo Dāvanu DIY Sienas Karājas Koka Attēlu Turētājs Mājas Apdare(Melna)
€9.48
OLO Strapless Lesbiešu Dildo Vibratoru Anālajā Massager Dubultā Iespiešanās Vibrācijas Strap-on Dildo Rotaļlietas, Seksa Rotaļlietas Sievietēm, Vīriešiem
€24.56