5XL 6XL Vīriešu Bikses, Vasaras Taktiskā Militārā Pludmales Šorti Taktiskās Kravas Multi Kabatas Bikses Vaļīgas Pārgājienu Bikses Plus Lieluma

€21.34
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Garums: Knee Length
  • Slēgšanas Tips: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Modeļa Numurs: Taktiskās Bikses 3-25-2130#
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Elsas Stils: Regulāri
  • Fit Tips: Brīvs
  • Zīmola Nosaukums: EŅĢELIS KARAVĪRS
  • Apdare: Kabatas
  • Auduma Veids: Kokvilnas Vīriešu Baggy īss
  • Stils: Safari Stils
  • Viduklis Veids: VIDĒJĀ
  • style1: militāro šorti vīriešiem
  • Vienuma Tips: Bikses
  • Materiāls: Kokvilnas
  • Funkcijas: Gadījuma.Modes.Āra.militāro.pārgājieni,makšķerēšana
  • Modelis Tips: Cietie
  • vīriešu bikses: resns vīrs plus lieluma XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
  • Vasaras Rudens: Pludmales Šorti
  • Vīriešu Bikses: safari šorti

5XL 6XL Vīriešu Bikses, Vasaras Taktiskā Militārā Pludmales Šorti Taktiskās Kravas Multi Kabatas Bikses Vaļīgas Pārgājienu Bikses Plus Lieluma

Cienījamie klienti , laipni lūgti mūsu veikalā , ir pieejamas dažādas labu produktu mūsu veikalā , mēs belive jūs atradīsiet savu patīk !ja jums ir problēmas , lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums ,mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu !Paldies !Labākajiem vēlamies, lai jūs un jūsu ģimene

Conditio n : 100 % Pavisam Jaunu

Šī ir āzijas izmērs ,neattiecas uz S/M/L ir vienkārši .Lūdzu, comfirm jūsu izmēra, pirms pirkšanas .Paldies par jūsu sapratni.

Lūdzu, ņemiet vērā :1.Tur var būt dažas krāsu atšķirības dēļ gaismas iedarbības vai citu datoru rezolūcijas 2.Postenis, ko mēra ar roku, lūdzu, ļauj 1-3cm (0.4-1.2") atšķirības, manuāla mērīšana un pārbaude iepriekš detalizētu mērījumu, lai izvēlēties pareizo izmēru.

1. Mēs pieņemam Alipay.

2. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Ja y ou ir kādas problēmas, par maksājumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, vai www.loveis.lv lūgt palīdzību.Paldies.

3. Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc izsoles beigām,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājumu.Draudzīgi ieteiktu jums pievērst drīz, tāpēc, ka mēs varam noorganizēt sūtījumu, cik drīz vien iespējams.

1. Pasaules Kuģniecības(Izņemot dažas valstis).Parasti, tas prasīs 7-22 bussiness dienu ierodas(Sat. & Sun. & Svētku izslēgts.)

2. Ja jūs izvēlaties express piegādi, lūdzu, izvēlieties viegli muitošanas izteikt jums.

3. Vienumi parasti tiek izvesti ar 1-3 darba dienu, pēc jūsu maksājums ir noskaidroti (Sat. & Sun. & Svētku izslēgts.)

4. Nodokļi un maksas nav iekļautas postenī cenu vai piegādes maksas.šie tarifi ir pircējs\'s atbildība.

5. Ja jūs vēlaties saņemt produktus, ātrāk, mēs piedāvājam Express par FEDEX, EMS, DHL un UPS.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu vislabāko cenu par Express.Paldies.

6. Piezīme: Mēs ceram, ka tas ierodas uz laiku, bet tā kā šī ir starptautiska piegāde, kuģniecības laiks būs ļoti atkarīga no loģistikas uzņēmums un vietējiem laika apstākļiem, muitas/nodokļu, pastmarkas, ceru, ka jūs saprotoši.

7. Ja jūs neesat saņēmuši jūsu preces 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot piegādes informāciju un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.

8. Lūdzu, aizpildiet pilnīgu saņēmēja vārds un piegādes adrešu un kontaktu informācija .

9. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru PVN, muitas nodevas un nodokļiem un importa nodevas, kas notikuši, jo Pircēji valstī.Šiem nodokļiem un nodevām atšķirties, kā vienu no noteikumiem dažādās valstīs un ir jāmaksā tikai pircējs.Mūsu cena ir neieskaitot visiem nodokļiem un nodevām.

1. Ja esat saņēmis nepareizu, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts, lūdzu, sazinieties ar mums, lai daļēju/pilnīgu atmaksu vai nomaiņa uz mūsu izmaksas.

2. Preces saņemšanas 7 dienu laikā, mēs būsim priecīgi apmaiņu vai kompensāciju par jums, tik ilgi, kamēr visu oriģinālo iepakojumu un piederumi sākotnējā stāvoklī.

3. Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu to.

4. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.

1. Ja jūs vēlētos, lai atgrieztu savu produktu (- iem) par remontu / nomaiņu / kompensāciju, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Ja atgriežas produktu kvalitātes problēmas,mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves .

1. Atsauksmes ir ļoti svarīgi,mēs ceram, ka jūs varat sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite,lai mēs varētu izmēģināt mūsu labāko, lai jūs apmierina.Negatīva atgriezeniskā nevar atrisināt visas problēmas, ja mēs don\ \ 't konw jautājumu

2. Kad jūs saņemat preci un apmierināts ar preci, lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 punktus DSR, mums būs ļoti appreciated.No otras puses,jūsu atsauksmes var izmantot kā iepirkšanās-refere.

SAZINIETIES AR MUMS

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laipni nosūtīt ziņu vai e-pastu mums, ja jums ir quetions.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.

 

Saistītie Produkti

Kaķis Ūdens Strūklaka 2.4 L Suns Dzeramā Bļoda Pet USB Automātiska Ūdens Padeves Super Kluss Ar LED Ūdens Līmeņa Displejs Dzēriens
€28.67
Kokvilnas Zēnu Polo Krekls, T-krekls
€10.63
XUXI Modes 2020 Rudens Ziemas Jauno Līmēšana Mētelis Sievietēm korejas Zaudēt Rāvējslēdzēju Stand Apkakli Femme Puloveri Drēbes FZ3271
€26.55
Kontroles Biksīšu Gafeles Camel Toe Krūšturi Apakšveļas Crossdresser Transpersonu Crossdresser Shemale Fetišs Valkāt Attvaicētājs Drēbes, Eksotiski
€16.41
Ziemassvētku Drēbes Highend Elegants Bērniem Kleitas Meitenēm Puses Un Kāzu Garām Piedurknēm Princese Kleitas Toddler Star
€38.24
SeeBeautiful Platu Jostu Vidukļa Zīmogs Jostas Mežģīnes Up Nelegālo Vienkārši Jauns Modes Vilnis
€20.28
2020 Jaunu Unikālu Gulbis Dizaina Oriģināls 925 Cieta Sudraba 1ct Lab Dimanta Kāzu Gredzeni Sievietēm Sieviešu Puses Boho Rotaslietas
€41.15