Priekšā Regulējams Upper Control Arm 4x4 Pikaps Pacelt Augšup 3" Par Ranger T6/BT50 2012+

€148.39
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Postenis Svars: 9.5kgs
  • Postenis iekļauts: 1 Pāris ( Pa Kreisi Un Pa Labi ) Priekšējie Augšējie Kontroles Roku
  • Objektu Platums: 33cm
  • Kvalitāte: Stingri pārbaudīta
  • Citas Detaļas Numurs: 000
  • Garantijas laiks: Jā
  • Preces nosaukums: Priekšējā Augšējā Kontroles Roku
  • Īpašas Pazīmes: Regulējams Priekšējā Augšējā Kontroles Roku
  • Mezgls, Detaļas Numurs: 000
  • Izvietošana Transportlīdzeklī: Priekšā, Pa Kreisi, Pa Labi
  • Materiāls: TĒRAUDA
  • Automašīnas Modelis: Par Ranger T6
  • Valstī/Reģionā Ražošana: Ķīna
  • Objekta Garumu: 33cm
  • Gads: 2012+
  • Fit: Pacelt Augšup 3" Mežzinis T6 Pickup 4x4 2012+
  • Virsma: Tekstūra melns pulveris mētelis
  • Iepakojums: Kartona
  • Ražotāja Daļas Numurs: 000
  • Postenis Augstums: 13cm

Priekšā Regulējams Upper Control Arm 4x4 Pikaps Pacelt Augšup 3" Par Ranger T6/BT50 2012+, Kad runa ir laiks, lai paceltu vai pārveidot SI transportlīdzeklis, pirmā pazīme nepatikšanas parasti saskaņošana un apstrāde priekšējo piekari.Bet nelielas korekcijas, parasti var izdarīt ar zemāku camber skrūves, lielāks, liftiem, kas būs nepieciešama daudz vairāk!

Vēl viena problēma, daudzi atrast ir tas, ka tiklīdz vairs ceļojuma šoks vai avota paketi, kas ļauj palielināt ceļa ir uzstādīta, augšējo ieroču kontroli, var sazināties ar šasijas vai pavasarī pats par sevi.Stāvāka leņķa augšējā kontroles rokas kustas, stūres šarnīrs iekšējais un palielina angularity par bumbu locītavas, dažreiz maxing no viņu kustības.

Ar palielināta piekares augstums, OEM augšējo bumbu-kopīgais ir spiesti darboties pie ļoti leņķi un platākām riepām, iespējams, nav skaidrs, rūpnīcas augšējā ieroču kontroli.Vairāk nekā uzsvēra OEM bumbu-locītavu arī ir potenciāls, lai atsevišķi vai salauzt, izraisot katastrofālas neveiksmes apturēšanu, stūres, un CV ass.Ieteicamais risinājums ir aizstāt rūpnīcas roku ar jauna dizaina augšdelma, kas ļauj vairāk iegūšana biezāku vai smagāku pēcpārdošanas spoles parasti ir nepieciešama, lai paceltu automašīnu.

Šie Upper Control Arm, kas raksturo, ar lodīšu locītavu un augstas kvalitātes bukses, tas rokā ir paredzēti, lai labotu saskaņošana leņķi saglabājot rūpnīcas braukt kvalitāti.Lietie tērauda dizainu nodrošina stiprību un izturību, kas nepieciešami visprasīgāko vidē.

Iezīmes : 100% Brand New, Lai labotu saskaņošana leņķi Šie noņemt un aizstāt ieroču areavailable pāros, lai paceltu un bezceļa Iezīme termiski apstrādāta nerūsējošā tērauda lodīšu maksimālu izturību pret koroziju un detaļu ilgmūžību Šo roku nodrošina 2 grādu pozitīvu ritentiņš mainīties krājumu kontroli roku ar bumbu locītavas 0 nostāju.Tas ir tāds ritentiņš korekcija būs 0 grādu līdz 4 grādu papildu pozitīvu ritentiņš

Piemērots: Ford Ranger T6 PX / PXII 2012++ Par Mazda BT-50++2012

Komplektā Ietilpst:

* 1 Pāris ( Pa Kreisi Un Pa Labi ) Priekšējie Augšējie Kontroles Roku

Svarīgas Piezīmes :

* Neskaitot Uzstādīšanas Rokasgrāmatu vai Rokasgrāmatas

* Profesionāla Uzstādīšana ir Ieteicama

* Der tikai, Lai PACELTU AUGŠUP 3" TRANSPORTLĪDZEKĻA MODELIS

*Attēlus, kas parāda mūsu veikalā ir balstīta uz patiesiem produktiem.

*Lieliska iepirkšanās pieredzi ir mūsu kodols,lūdzu nav strīda tieši, bez sazinoties ar mums pa www.loveis.lv Ziņu, E-pasts,Tirdzniecības Vadītājs vai WhatAPP...

*Preces tiks nosūtītas no 2 darba dienu laikā pēc Darījuma maksājumu likvidēšana(izņemot svētdienas un svētku dienas ).laipni aicināti apvienot piegāde.

*Dažādas kuģniecības kanāls(Ķīna Post Reģistrētu Aviopastu \ Epacket \ EMS \ DHL \ UPS \ "FEDEX") dažādiem ieņēmumiem.Sakarā ar ekonomikas ceļu,transporta, tas prasīs apmēram 10-45 darba dienu laikā.Dažreiz var būt nepieciešams vairāk dienu laikā,lūdzu, esiet pacietīgi.

*Mēs neesam atbildīgi par jebkuru PASŪTĪJUMA KAVĒŠANĀS, vai IEVEDMUITAS NODOKLIS .Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pilnu nosaukumu, pasta indekss, tālruņa numuru un adresi, ziņas ir pilnīga taisnība, kad jūs vietā, lai, pretējā gadījumā preces var ne kuģa ārā .

*12 mēnešu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

*Visi produkti tiks pārbaudītas un iesaiņotas arī pirms to nosūtīšanas .

*Mēs pieņemt deklarācijas un maksāt atgriešanās kravu, ja tu saņem nepareizi vienumus vai bojājumiem transportēšanas laikā.Citu iemeslu dēļ ,mēs arī pieņemt to, bet atgriešanās kravu, būtu jāmaksā pircējam.

*Kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Klientu apmierinātība ir vienmēr ir mūsu Augstākā prioritāte.

Neaizmirstiet, lai dotu " 5 star☆ "pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem.

 

Saistītie Produkti

Roku šūtas Melnās Īstas Ādas Stūres Rats Segumu Ford Focus 3 no 2012. līdz. gadam KUGAS Aizbēgt 2013-2016 C-MAX 2011 12 13
€50.53
Taktiskā Āra Ātri Pararescue Lēkt PJ Standarta Velosipēds, Motocikls Airsoft Šaut Militāro Ķivere, Medības, Airsoft Aizsardzības mehānisma
€67.58
4 Rindā Airtac Solenoida Vārsts Kolektora Skrūves & Gumijas 4v110-06 Vārstu Bāzes Kuģa 100M-4F 4 Stacija Bezmaksas Piegāde
€4.37
10pcs T10 W5W Canbus Led Spuldzes Nav Kļūdas par Renault Clio Megane 2 3 Scenic2 Duster Uztveršanas Logan Kadjar Fluence Laguna2
€4.92
Sexy Melnu Apsēju, Catsuit Dobi no PU Ādas Bodysuit Sexy Club Wear Erotiska Pole Deju Tērpi Sievietēm PU Ādas Playsuits
€10.59
Nav ne miņas bāzes acs veste integrētu krūšturi bez diski ērti ultra-plānas elpojošs lielā izmēra
€13.18