Tipa-c 4K HD Konversijas Kabeļu Mobilo Tālruņu Grāmatiņa TELEVIZORA Monitors Dropshipping Augstas Kvalitātes

€7.74
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Veids: Kabeļa Adapteris
  • Zīmola Nosaukums: AIMOS
  • Sertifikācija: CE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Iepakojums: Jā

Tehniskā indekss

Ieeja: Tips-C

Rezultāts: par HDMI sieviešu (atbalsta 4K)

Materiāls: alumīnija sakausējuma apvalks

Krāsa: melns, balts

Vada garums: aptuveni 16CM

Iepakojumā: boxed

Apraksts

[Augstas Izšķirtspējas Spoguļošana un Uzlabota Displeja Režīmi] : Spoguli vai paplašināt jūsu ekrāna saturu ar augstas izšķirtspējas grafisko attēlu uz jūsu HDTV, monitoru vai projektoru, kuri līdz pat 4K izšķirtspēju pie 30Hz.Daļa filmas ar ģimeni un draugiem Mājās, vai prezentāciju, konferenču zālē.HDMI adapteris nodrošina produktīvu darbu un skaidru vizuālo pieredzi.

[Stabilu signāla pārraidi]: augstākā vara core nodrošina optimālu un stabilu signāla pārraidi, darbojas labāk bez izkropļojumiem, dubultattēlu un izplūšanu un nodrošina lielisku audio un video kvalitāti.

[Universal Savietojamība]: Atbalsta visas Tips-C Datoriem, mobilajiem tālruņiem un tabletēm. 2016 / MacBook Pro, Virszemes Iet, Virsmas Grāmata 2, 2017 iMac, Macbook 2018/2017/2016, Samsung Galaxy S9 / S8 / S8 Plus / 8. Piezīme, Huawei Mate 10, HTC U11, PixelBook, Dell XPS 15 / XPS 13, HP Spoks X360, Chromebook, Chromebook Pixel, Intel NUC un daudzi citi C Tipa ierīcēm, kas visi ir saderīgi.

[Plug & Play]: Nē vadītājs nepieciešama, nav programmatūras vai sarežģīti instalācijas nepieciešama.Vienkārši savienojiet savu ierīci ar projektora, monitora vai HDTV, izmantojot adapteri.

[Viegls un Kompakts]: ultra-viegls kabatas izmēra dizains ir viegli pārvadāt un ideāls uzpilde somā, makā un maku, lai taupītu vietu.Bendable kabelis ar nodiluma izturīgs materiāls tiek izmantots pastāvīgi.

Piezīme

Sakarā ar ekrāna starpība, krāsa var nedaudz atšķirties no tā, ko jūs sagaida, lūdzu, ļaujiet tai

Paketē Iekļauts

1 x tips-c HDTV 4k adapteri

 

Saistītie Produkti

Kāpšanas Puses Ascender Klinšu Kāpšanai Alpīnismam Arborist Puses Ascender Rappelling zvejas Rīkiem Ierīces Skava Rīks 8-12mm Virvi
€26.22
Sieviešu Pavasara garām Piedurknēm Slaids Viduklis-line Garo Kleitu, Īsu vienkrāsainu Apaļā Apkakle Vintage Kleitas franču Stilā
€33.84
Bērnu Trīs Gabals, kas Tie Krāsoti ar garām Piedurknēm Mētelis Dzidri Balts Īss Mazulis T-kreklu Pogu, Rāvējslēdzēju Svārki Meiteni 2-7 Gadi
€9.11
Motocikla Motora Kartera Startera Sajūgs Statora Starplikas, par Yamaha YFM 660R Raptor 2001 2002 2003 2004 2005
€6.25