HDPE Zivju Dīķis Līnijpārvadātāju Dārza Baseini Pastiprināta HDPE Smago Ainavu Baseins, Dīķis Ūdensizturīgs Starplikas Audums

€21.85
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Filtra Audums
  • Zamšādas Auduma Veids: NO
  • Trikotāžas Tips: NO
  • Materiāls: HDPE
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Stils: NO
  • Neausta Technics: NO
  • Technics: Trikotāžas
  • Produkta Tips: Citi Audums
  • Platums: 150CM
  • Iestatīt Tipu: No
  • raksts: Pārklājumu
  • Iezīme: Nodiluma Izturīgs

Funkcijas:

*1. Izmantošanas drošība: virsmas dīķis līnijpārvadātāju ir gluda, kuru izmērs 1,5 X 3 metri, kas izgatavoti no HDPE materiāla, un ir droši par dzīvi zivis un augus.Papildu materiāli, kas izšķīdināts produkcija atbilst pārtikas iepakojuma drošības standartiem.

*2. Elastīga starplika: dīķis līnijpārvadātāju ir labu elastību, padarot to viegli salocīt un saliekt kontūru/profils dīķa klints un ūdenskritums.Par garumu, platumu un dziļumu gatavo dīķi, dīķis līnijpārvadātāju var tikt pielāgota, lai atbilstu dažādu neregulāru virsmu un īpašiem izmēriem.

*3. Lielisks derīguma termiņš: biezums dīķa odere ir aptuveni 0,6 MM/0.02 gadā (aptuveni), kas nodrošina teicamu izturību, vienlaicīgi saglabājot strečings spējas.Un tā var tikt pakļauta saules gaismas, klintis un punkcijas, lai nodrošinātu, gadu nepārtrauktas lietošanas.

*4. Viegli tīrīt: Šis dīķis līnijpārvadātāju nodrošina līdzenu virsmu, lai jūsu dīķis un samazina augsnes uzkrāšanas spējas.Un to var efektīvi novērst kaitīgo vielu augsnē pond un piesārņo ūdeni, tā, ka dīķis var viegli notīrīt.

*5. Plašu izmanto: dīķa odere ir ideāls ūdens dārzi, zivju dīķi un piemājas ūdenskritumiem.Tas ir ideāls, dīķiem dažādu izmēru, ar stāvu vai maigu nogāzes, šauras stūriem, stāsta un plaukti.

Specifikācija:

Nosaukums: Dīķis Līnijpārvadātāju Pad

Materiāls: HDPE (augsta blīvuma polietilēna)

Biezums: aptuveni 0,6 mm/0.02 gadā

Izmēri: 5 pēdas x 10 pēdas, aptuveni 1,5 x 3 metri

Svars: 520 grami

Amats: Dīķis līnijpārvadātāju zivju dīķos, plūsma strūklakas un ūdens dārzi.

Saraksti:

Dīķis Līnijpārvadātāju Pad * 1

Vairumtirgotāji un mazumtirgotāji ir apsveicami.

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas piegāde metode kas aizņem tikai īsu laiku, lai ierastos.

Ja jums ir mazumtirgotājs, un vēlaties, lai izveidotu savu biznesu, mēs varētu nosūtīt preces, lai jūsu klientiem tieši un nebūs atstāt visu informāciju par mums, ja vēlaties.

Ko man darīt, ja man nav saņemt pasūtīto preci?

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs izsekot savu posteni.Ja zemes gabals bija zaudēts, jo kaut kādu iemeslu dēļ, mēs domāju, ka pa pilnu kompensāciju vai nosūtīt to jums.Mēs esam godīgi pārdevējs, tāpēc nav jāuztraucas.

Ja produkti ir problēmas, kā tas jādara?

Lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs to atrisināt.Neatstāj nekādu sliktu pārskatīšanu, ka, pirmkārt, nevar atrisināt jebkuru problēmu.

 

Saistītie Produkti

Riverruns 6pcs Lidot Āķis Hackle Knaibles Lido Lures Āķi Hackle Ietīšanas Displejs
€4.61
Köln Skyline Vintage Vinila Ieraksts Sienas Pulkstenis Ķelnes Cityscape Dekorācijas, Sienas Pulksteņu Klusums, kas Nav atzīmējot Vācija Ceļojumā Dāvanu
€18.96
Eiropas Minimālisma Vairāku Slāņu Nerūsējošā Tērauda Montāžas Apavu Plaukts Sadzīves Plaukts Modes Plaukts Dzīvojamā Istaba Dažādi Turētājs
€11.03
Par Hyundai Tucson. Gadam 2016-2019 2020. Gadam Oglekļa Šķiedras Automašīnas Stūres Rata Pogas Rāmis Melns, Vāks Auto-Stils Apdare Uzlīmes
€12.08
1Meter Mulberry Zīda Organza Auduma, Marles Tecido uz Dabīgā Zīda Amatniecības Piederumi
€12.28
Sajūga Cilindrs Connecter Gadījumā 25CC 26CC TL34 CG260 krūmgrieži Zāles Trimmeri Dārza kopšanas Instrumenti, Rezerves Daļas
€18.13