Smart Lekt Bumbu USB Elektriskā Pet Rotaļlietas Burvju Rullīšu Bumbu Kaķis LED Ritošā Flash Bumbu Automātiskās Rotācijas Rotaļlieta Kaķis, Suns, Bērni

€7.37
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Rotaļlietas Veids: Citi
  • Izcelsme: AE(Izcelsmes valsts)

Smart Lekt Bumbu USB Elektriskā Pet Rotaļlietas Burvju Rullīšu Bumbu Kaķis LED Ritošā Flash Bumbu Automātiskās Rotācijas Rotaļlieta Kaķis, Suns, Bērni

1、Smart Pet Bumbu: To var spēlēt ar mājdzīvniekiem gudri un aktīvi, modernizētu materiāli un ūdensizturīgs dizains, spēcīga, bite pretestību, un tas var būt ūdens, gan uz zemes.

2、360° Rites: Iebūvēts sadursmes sensors, lekt bumbu automātiski mainīt virzienu, bez jebkādas palīdzības, jūs varat izmantot lekt bumbu, lai apmācītu mājdzīvnieki, lai spēlēt kopā.

3、Krāsains Gaismas: kaķis rotaļu bumba ir krāsains gaismas un viena balta gaismas.Gaismu var tikt automātiski ieslēgts vai izslēgts, lai piesaistītu interesi un pakaļdzīšanās dzīvnieku, un laime ir bezgalīga.

4、Automātiskā Miega režīms: bumbu automātiski sleep pēc 30 minūšu aktivitātes, un pamosties pēc 15 minūtēm automātiski, vai pieskarieties tam.

5、USB Uzlāde: Uzlādējams, tā aizņem apmēram 1 stundu, lai uzlādētu, un var spēlēt līdz pat 5 stundām.Ir uzlādes indikators, kad uzlādes un iedegas zilā krāsā, kad pilnībā uzlādēts.

Funkcijas:

1. Smart Pet Bumbu: To var spēlēt ar mājdzīvniekiem gudri un aktīvi, modernizētu materiāli un ūdensizturīgs dizains, spēcīga, bite pretestību, un tas var būt ūdens, gan uz zemes.

2. 360° Rites: Iebūvēts sadursmes sensors, lekt bumbu automātiski mainīt virzienu, bez jebkādas palīdzības, jūs varat izmantot lekt bumbu, lai apmācītu mājdzīvnieki, lai spēlēt kopā.

3. Krāsains Gaismas: kaķis rotaļu bumba ir krāsains gaismas un viena balta gaismas.Gaismu var tikt automātiski ieslēgts vai izslēgts, lai piesaistītu interesi un pakaļdzīšanās dzīvnieku, un laime ir bezgalīga.

4. Automātiskā Miega režīms: bumbu automātiski sleep pēc 30 minūšu aktivitātes, un pamosties pēc 15 minūtēm automātiski, vai pieskarieties tam.

5. USB Uzlāde: Uzlādējams, tā aizņem apmēram 1 stundu, lai uzlādētu, un var spēlēt līdz pat 5 stundām.Ir uzlādes indikators, kad uzlādes un iedegas zilā krāsā, kad pilnībā uzlādēts.

Specifikācijas:

Izmērs: aptuveni 68 mm/2.68 collu diametrā

Materiāls: modernizētas silikona un gumijas (anti-bite)

Ieejas jauda: DC 5V

Pašreizējais ievades: 350 mAh

Uzlāde interface: USB saskarnes vispārīgi

Akumulatora darba laiks: 5 stundas (nepārtraukta darba, bez beidzēšanas)

Funkcija: ar krāsainiem gaismas / neregulāra ritināšanu / automātiskā sleep

Iepakojuma Saraksts:

1*Elektriskā Pet Bumbu

Piezīme:

1. Produkts nav lēkt uz augšu un uz leju, un tas var rolled up un lejup uz zāli, segas, un gludām virsmām ar nelielu amplitūdu.

2. Slēdzis: Iebūvēts (ir nepieciešams, lai atvērtu shell, ieslēdziet slēdzi un gaismas pogas, utt.)

 

Saistītie Produkti

Kabatas Taisni nazis āra 8cr13 Asmens dubultā krāsu G10 Roktura Fiksētie naži Taktiskās Izdzīvošanas medību EDC Rīks
€17.58
WEIPU WS28 serie 2 3 4 7 8 9 10 12 16 17 20 24 26 pin Metāla apaļa muca ūdensizturīgs savienotājs, auto savienotājs, strāvas spraudni IP67
€15.50
Kokvilnas Zēnu Polo Krekls, T-krekls
€10.63
Sporta Automobiļa Sāniem Foto Modelis, Mīksts, Īss Plīša Spilvens Segums spilvendrānā Mājas Dīvāns Auto Dekori Spilvendrāna 45X45cm
€4.11
5gab Kartona Rotaslietas, Gredzens, Iepakojums, Reklāmas Dāvanas, Kastes 4.1x4.1x2.6cm ar Satīna Lentes Bownot ārpus Laukuma
€7.41
Zila, Vienreizējas lietošanas Trīs-slāņu Aizsargmaskas, ar Kausējuma-pūstais PM2.5 Pieaugušo Putekļu necaurlaidīgs Elpojošs Anti-spray 50gab Maskas
€35.42