Gudrs Ķepu Rozā Cietu Čaumalu, Spēļu Kārtis Veikt Uzglabāšanas Kaste Aizsardzības Gadījumā, Turētājs Nintendo Slēdzis NS Lite atmiņa Atmiņas karte SD Piederumi

€6.34
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Nintendo Modelis: NINTENDO SLĒDZIS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Sailor Moon Jauki Plastmasas Spēles Kartes Aizsardzība
  • Saderīgs Marku/Modeli: Nintendo
  • Zīmola Nosaukums: Setoobay

Apraksts:

Aizsargāt jūsu spēles Kartes no netīrumiem, putekļiem un bojājumiem.

Gadījumā, ja var turēt līdz 12 kartes

Krāsa: Rozā Iepakojums ietver: 1 x Karšu Uzglabāšanas Kārba, Slēdzis un Slēdzis Lite Spēles

= = = = = = = =Jūsu Apmierinātību, Mūsu Veikšanu= = = = = =

1. Mēs Pieņemam Visa, MasterCard,et.

2. Visas Galvenās Kredītkartes Tiek Pieņemtas, Izmantojot Drošu bment Procesors DARĪJUMA .Vadošais Trešo Personu Tiešsaistes bment Platformu, Tā Ir Ātra, Droša Un Viegli lietojama. · Ja Veicat bment Pēc Darījuma, Jūsu Nauda Ir Deponēta Droši Savā Kontā. · Nauda Ir Tikai Izlaists, Lai Mums Pēc Tam, Kad Jūs Apstiprināt, Piegāde. · Ja Jūs nevarat Checkout Pēc Laišanas Pasūtījumu, Lūdzu, Pagaidiet Dažas Minūtes Un mēģiniet Vēlreiz bments. · bment Ir jāpabeidz 3 Dienu Laikā, Vai Jūsu Pasūtījums Būs Tuvu.

1.Pasaules Kuģniecības, Izņemot Dažas Valstis Un APO/FPO.Preces Tiks Nosūtītas Ietvaros 1-7 darbadienas Pēc tam, kad Mēs apliecinām Savu bment .

2. Lūdzu, Pasakiet Man, Jūsu Pašreizējo Adresi, Pēc Jūsu bment 1-2 Dienu Laikā; Pretējā gadījumā, Mēs nosūtīt Savu Posteni, Balstoties Uz Jūsu Darījuma Adresi, Lai Pārliecinātos, ka Tas Ir Pareizs.

3. Pirms Pasūtīšanas, Lūdzu, Sazinieties Ar Mums, Lai Pārliecinātos, Ka Jūsu Vēlamais Nosūtīšanas Metodi.Parasti Tas Notiek 7-30 Darba Dienas, Ierašanās Ar Gaisa Pastu, Dažās Valstīs, Iespējams, Ir Ilgāka, Piemēram, Krievijas, Brazīlijas.Un Ilgst 3-10 Darba Dienu Laikā Ar Kurjeru.

4. Dažreiz Tas Varētu Būt Garāks, Jo No Sliktiem Laika apstākļiem, Atkritumu Laika hs Likvidēšana.Mēs Neesam Atbildīgi Par Citu Iemeslu Dēļ.Tātad, Lūdzu, Pagaidiet, Pacietīgi, Ja Jūs Nesaņemat Savu Posteni Uz Laiku.Ja Jūs nesaņemat Preci Trīsdesmit Dienu Laikā, Lūdzu, Sazinieties ar Mums, Un Tad Mēs palīdzēsim Jums Izsekot.

5. Preces Tiks q, w, Kas Var Palīdzēt Jums, Lai n e a.Mēs neesam Atbildīgi Par Jebkuru h, k Vai e a.Ja a Vai k, ka Jūsu Valstī Ir Ļoti Augsts, Pls, Informējiet Mūs, Lai f A u n Par Balsi, Tāpēc, Ka Jums Var b Daudz x a.

6. Piegādes Laiks, Lai Jūsu Atsauces:

PAZIŅOJUMS: PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS Ir Paredzēts Ar Pārvadātāju Un Izslēdz Brīvdienās Un Svētku dienās.Tranzīta Laiks Var Atšķirties, Īpaši Laikā Brīvdienu Sezonu.

1. No Dienas, Kad Sākotnējās Iegādes Normālos Apstākļos, Mēs Piedāvājam 12 Mēnešu Garantija Uz Mūsu Produktiem. 2. Tikai Nekvalitatīvu Preci Tiks Piedāvāti Apmaiņai.

3. Jums Ir 7 Dienas, Lai Sazinieties Ar Mums Un 30 Dienas, Lai Atgrieztos No Dienas, Kad Tā Saņemta.Ja Šajā Postenī Ir Jūsu Rīcībā Vairāk Kā 7 Dienu laikā, Tas Tiek Uzskatīts par Izmantoti, Un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības Izmaksas Ir Jāsedz Gan Pārdevēja, Gan Pircēja Pusē.

4. Atgriezies preces, Ir Jābūt Oriģinālajā Iepakojumā, Un Jums Ir Sniegt Mums Ar sūtījumu Izsekošanas Numuru, Konkrētu Iemeslu, Lai Atgrieztos, Un Jūsu PO#.

5.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNU SUMMU bMENTS, Saņemot Preci Tās Sākotnējā Stāvoklī Un Iepakojuma Ar Visām Detaļām Un Aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam Atcelt Darījuma, No www.loveis.lv.Vai, Jūs Varat Izvēlēties, Lai Rezerves.

1. Lūdzu, Apstipriniet Saņemšanas Produktus Pēc Tam, Kad Jūs Tos Ieguva. 2. Ja Jums Ir Jautājumi Par Šo Produktu Esat Saņēmis, Lūdzu, Sazinieties Ar Mums Laiku, Un Mēs Centīsimies Mūsu Labāko, Lai Atrisinātu Problēmas, Un Jūs Apmierināti. 3. Lūdzu, Sniedz Mums Pozitīvas Atsauksmes, Ja Jums Ir Apmierināti.Ja Ne, Lūdzu, Sazinieties Ar Mums Pirms Aizbraukšanas Nekādas Negatīvas Vai Neitrālas Atsauksmes.Mēs Sadarbosimies Ar Jums, Lai Atrisinātu Jebkādas Problēmas.

 

Saistītie Produkti

Emmababy Bērnu Pavasara, Rudens Apģērbu 2GAB Meitene Izlīdzināšanu Piedurknēm T-Krekls Topi+Ripped Džinsi Bikses Apģērbs, Apģērbu 18M-6T
€9.41
2560*1440 Par Motorola MOTO Z lcd Droid Izdevums XLTE XT1650 xt1650-03 LCD Displejs, Touch Screen Digitizer Pilnu komplektu + instrumenti
€33.75
Ir 2021. Natal Zeķes Unisex Jauno Gadu Sarkanas Zeķes, Valsts Plūdmaiņas Sākotnējā Gadu Vērsi, Izšuvumi LL@17
€15.81
DIY NB-11 Dienasgaismas lampa Pulkstenis IV-11 Kit VFD Cauruļu Komplekts VFD Vakuuma Luminiscences Displejs
€68.43
AOTSR Android 9.0 Auto LCD Klastera instruments multimedia paneļa Modifikāciju
€882.11
6 krelles Anālais Plug Sirds Liels Anālais Bumbu Silikona tūpļa Rotaļlietas G-Spot Stimulējot Butt Kontaktspraudņi Pieaugušo Seksa Rotaļlietas Sievietēm, Vīriešiem Erotiskās Rotaļlietas
€3.87
150W LED Ielu Gaismas Sienas Lampas ar Tālvadības pulti Radara Kustības Grafiks 3 In 1 Saules Lampas 80 LED Āra Plaza Apgaismojums
€32.11