Priekšā, Aizmugurē, 4gab 2pair Universālā Dubļu Atloka Atlokus Splash Sargiem Dubļusargi Mudflaps Auto Auto Van APVIDUS Pikaps Kravas automašīnas Riteņa Spārna,

€32.96
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Objektu Platums: 1inch
  • Postenis Augstums: 1inch
  • Īpašas Pazīmes: Mazāku ķermeņa aizsardzību
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ISO9001
  • Modeļa Nosaukums: NAV
  • Modeļa Gads: VISAS
  • Postenis Svars: 0.35kg
  • Zīmola Nosaukums: XUKEY
  • Objekta Garumu: 1inch
  • Postenis Diametrs: 1inch
  • Materiāla Tips: Augstas kvalitātes ABS Plastmasas. Lieti Splash Sargiem.
  • Vienuma Tips: Dubļusargi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

PAZIŅOJUMS:

Šis produkts nepieciešams caurumošanas caurumu, lai instalētu.

Pacakge ietver ne aparatūras, piemēram, skrūves, ja jums ir nepieciešams, lūdzu, noklikšķiniet uz šīs saites, lai iegādātos:

Šajos grūts-valkā dubļu sargi nemanāmi saplūst ar transportlīdzekļiem, stils un mazinātu risku, netīrumiem, ceļu gruveši un akmeņu, kas peld uz augšu Priekšējo un aizmugurējo riepu.Sniedz papildu aizsardzību, vienlaikus uzlabojot sportisks ārējais jūsu transportlīdzekļa

Zīmols: XUKEY

Uzstādīt:

Der visiem automobiļiem, kravas automobiļiem, mikroautobusiem, Apvidus auto un krosoveru transportlīdzekļiem

Materiāls: augstas kvalitātes automobiļu PP (var būt tikai saliekti vai savīti nedaudz)

Komplektā Ietilpst:

4gab pilns komplekts mudflaps

Par Mums

Bestclickshop, viens no zīmola, kas pieder Quick-Fit Automotive Co.,Ltd ir viens no lielākajiem automobiļu daļas un piederumi, kas interneta veikalos kopš 2008. gada. Mūsu mērķis ir kļūt par lielāko "B" uz "C" online auto daļas, mazumtirgotājs pasaulē, jo 5 gadus.Mūsu mērķis ir būt aizraujošs un novatorisku, kas piedāvā saviem klientiem jaunākos un dažādu mehānisko daļu, ko viņi vēlas.

Kāpēc Izvēlēties mūs?

1. Milzīgs dažādus produktus-- Ar vairāk nekā 2,200,000 preces, Quick-Fit ir pašlaik ir viena no pasaules lielāko tiešsaistes veikaliem.Jums ir vairāk iespēju, nekā jūs nekad nevar iedomāties.Kas ir vairāk, mēs atjaunināt ar vairāk nekā 100 jaunas ielidošanas dienā!

2. Pieņemamas cenas -- Bestclickshop tiek piedāvājot jaunākos automobiļu daļas un piederumi, kas gandrīz 10 gadus, mēs vienmēr sekot līdzi jaunākajām tendencēm, bet, pats svarīgākais, padarot cenas tik zemas, cik mēs varam.

3. Bezmaksas piegāde visā pasaulē -- Jā, jūs paradis uzskatām, ka jums patiks, bezmaksas piegāde visā pasaulē kopā ar mums (ja vien nav norādīts citādi),tas nav joks,bet absolūtu patiesību.

4. Nē-jautājums kompensāciju un atgriezt-- Kaut kas nav kārtībā izsniedz kvalitātes un bojājumus, var tikt atgriezts, vai atgriezta.

Piegāde:

1. Saņemšanas laiks = Apstrādes laiks + Piegādes laiks

2. Apstrādes Laiks: Apmēram 5-15 Dienas

3. Kuģniecības Laiks:

15-26 Dienas Ar Gaisa Pasta, Bezmaksas.

3-10 Darba Dienu Laikā, Izmantojot Express.

Paziņojums:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Un, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu pašreizējo adresi labot pēc jūsu maksājumu 1-2 dienu laikā!

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts!

Mūsu Garantija:

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar produktu kvalitāti, ko esat iegādājies, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma:

1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā.

3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

Atsauksmes:

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums un visiem pircējiem.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās šeit.Paldies!

Sazinieties Ar Mums:

1. Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies!

2. Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.Mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu, kas jums ir!

Paldies Par Jūsu Atbalstu! !

 

Saistītie Produkti

Bio-Sūklis Akvārija Filtrs Vaislas Apcep Betta Garneļu Nano Zivju tvertnes Akvāriju PTSP
€4.12
Colorfaith Jaunu 2020. Gadam Pavasara Vasaras Sieviešu Topi Cieta Vairāku Krāsu Tvertnes Sexy Pamata Dāma Zemāko Backless Krusta, Vestes, Topi V1094
€14.82
€42.84
Csgo karambit nazis fiksētiem asmeņiem, nažus taktiskās edc naži G10 roktura
€39.57
Sākotnējā DOOGEE S60 Skaļrunis Augstas Kvalitātes Skaļrunis Svilpe Zvaniķis Piederumi Doogee S60 Viedtālruni
€5.32
1X INP-780 INP 780 Degvielas Inžektors Par Mazda 626 2.0 L Protežē 1.8 L Plūsmas Saskaņota Sprauslas Iesmidzināšanas Degvielas Inžektori INP780 FP33-13-250
€10.71
Liela Jauda, Ceļojumu Mugursomas Ūdensnecaurlaidīga Neilona Vīriešu Klēpjdatoru Mugursomas Koledžas Students Skolas Somas Pusaugu Zēni Meitenes
€16.43
M3 M3*14 M3x14 M3*15 M3x15 M3*16 M3x16 304 316 Nerūsējošā Tērauda ss DIN7380 Sēņu Kārtu Skrūvēm ar Sešstūra Ligzda Pogu Skrūvi
€6.07