Aspire Spryte Vape Pod Elektronisko Cigarešu Komplekts Iebūvēts 650mAh Akumulatoru 3.5 ml/2.0 ml Pod Sistēmas iztvaikotāju E cigaretes vs ijust s

€20.60
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Pārkaršanas Aizsardzības Funkcija: Jā
  • Pod Jauda: 3.5/2.0 ml
  • Zemsprieguma Modinātāja Funkcija: Jā
  • Pulverizatori Identifikācijas Funkcija: Jā
  • Veids: Ar Akumulatoru
  • Izskats: Cilindrisku formu
  • Ekrānu: No
  • Modeļa Numurs: aspire Spryte AIO Komplekts
  • Short-circuit Protection Funkcija: Jā
  • Izejas jauda: 12W
  • TCR Regulēšanas Režīmi: No
  • Saderīgs Modelis: aspire Spryte AIO Komplekts
  • Nominālā Jauda: <700mAh
  • Materiāls: Metāla
  • Iebūvēts Akumulators: 650mAH
  • Zīmola Nosaukums: ASPIRE
  • Iebūvēts Vai Ārējs Akumulators: Iebūvēts
  • Silikona Gadījumā: No
  • Firmware Uzlabojamu: No
  • USB Lādētāja: Jā

Noliktavā Elektronisko Cigarešu Aspire Spryte Vape Komplekts Iebūvēts 650mAh Akumulatoru 3.5 ml/2.0 ml Pod Jaudas Vaporizador E cigaretes pievienot dāvanu

Atzīmēt:Ikviens, kurš pasūtīt šo preci mūsu veikalā, mēs pievienot aproce, lai jūs

Vēl viena lieliska AIO pod sistēmas no Tiecas Aspire Spryte, visu jauno dizaina pod sistēmas, slim un stilīgs tas nāk 5 populārs, satīna apdari, stilīgu krāsas: olīvu zaļš, pelēks, melns, zils un rozā.Ar Spryte ir viegli aizpildīt 3.5 vai 2 ml pod, tā ir ērti novietojama uz roku izmantot, un tā ir ļoti diskrēta.Tas izmanto Tiecas, ir labi zināms, BVC spoles un nāk ar regulāru 1.8 omu spole, un otra 1.2 ohm lietošanai ar nikotīna sāļi.

lai iegūtu spole, lai iegūtu papildu pod

Neparasti ir AIO pod šāda tipa ierīce, Aspire Spryte ir regulējams gaisa plūsmas sistēma, lai atbilstu jūsu vape vēlmēm.

Aspire Spryte Pulverizators

Aspire Spryte pulverizators ir labi pazīstams un uzticams BVC spole un izmanto nichrome stieples.Ar Spryte nāk komplektā ar divām spolēm, vienu par regulāru e-šķidruma, un viens, kas paredzētas izmantošanai ar nikotīna sāļi, gan tā darbojas vienlīdz labi ar parasto e-šķidrumu.

Spirāle Uzstādīšana

Jebkāda veida spoles jums izmantot standarta BVC vai nic-sāļi BVC, gan ir viegli uzstādīt.Vienkārši noņemiet pod un pagrieziet to otrādi, noņemt skursteņu bloks un skrūves jūsu izvēlētā spole.Aizstāt skursteņu vienības ar pievienoto spirāli un ievietojiet atpakaļ uz pod.Push pod atpakaļ Spryte, līdz tā noklikšķ.

BRĪDINĀJUMS 1.Kad, izmantojot jaunas, spole, ļaujiet pod nostāvēties 5 minūtes pēc fillling tik kokvilnas var piesātināts ar šķidrumu pirms lietošanas.

2.Neļaujiet pod kļuvis pavisam tukšs.Uzpilde pod, lai izvairītos no sausas, dedzināšana vai bojājumu spole.

Aspire Spryte Maksas

Uzlādes Aspire Spryte ir ļoti vienkārša.Vienkārši pievienojiet komplektā micro usb kabelis uz bāzes am, pievienojiet otru galu, lai piemērotu elektroenerģijas piegādes maksas.Maksimālā uzlādes strāva var sasniegt līdz 1000mA.Kad pievienots ar usb barošanu Led sāks mirgot zilā un sarkanā krāsā, trīs reizes, kad pilnībā uzlādē Led sāks mirgot zilā un sarkanā krāsā divdesmit reizes, pēc tam paliek izslēgts.

1* Spryte ierīces

2* Papildus O gredzeni

2* spoles (1.8 Ω regulāri BVC& 1.2 Ω par Nic Sāls)

1* Silikona blīvējumu,

1* Micro USB Kabeļa

1* Garantijas Karte

1* Lietotāja Rokasgrāmata

Aizsardzības Funkcijas

1.Automātiska Nogriešana: standarta nepārtrauktu uguni laiks ir 15 sekundes, pēc 15 sekundēm nepārtraukti apdedzinot, LED apgaismojums tiks falsh zilā un sarkanā 10 reizes un Spryte AIO būs pārtraukt apšaudi, tas būs egles agian, kad poga ir nospiesta.

2.Īssavienojuma aizsardzība:Ja Spryte AIO atklāj īsa, tā tiks pārtraukta apdedzinot, un LED gaismas būs flasdh zilā un sarkanā krāsā 3 reizes.

3.Zema Sprieguma Aizsardzība: Ja akumulatora uzlādes līmenis nokrītas zem 3.2 v Spryte AIO nedarbosies un LED gaismas mirgos sarkanā 15 reizes.

4.Pārmaksu Aizsardzība: ja Spryte AIO ir pilnībā uzlādēts, tas apstāsies charing, lai novērstu pārlādēšana no jūsu akumulatoru.

5.Pārkaršanas Aizsardzība:Ja temperatūras kontroles padome ir virs 75 ℃/167 ℉ ,būs par zilo un sarkano 3 sekundes, lai atgādinātu pārkarst un Spryte AIO būs nogriezts.

 

Saistītie Produkti

Touch Screen Nomaiņa Meizu U20 Touchscreen Panelis Digitizer Sensors 5.5
€4.20
RCA Auto DVD Video Pastiprinātājs Pastiprinātāja Sadalītājs Signāla Pastiprinātājs Lodziņā dažādu līmeņu Kontroli, DVD/LCD/TV Jaunas 12V 1 Līdz 4 Izejas
€4.89
Jaunu 2350mAh/8.9 Wh 3.8 V SG-129-B001 Akumulatoru CUKURA SS129 Mobilo Šūnu Telefonu Uzlādējams Li-polimēru Baterija, Iekšēja+rīks
€16.16
Elegants Appliques Mežģīnes Raibs Jumpsuit Sievietes Sexy Pie Pleca Ar Garām Piedurknēm Plaša Kāju Bikses Sievietēm Jumpsuit Sievietes Ķermeņa (Dungriņi)
€23.71
Pusdienu Galda Komplekts Rūdīta Stikla ēdamgaldu un 6pcs Elegants Salikts pa daļām Tekstūra Augstu Atzveltni Ēdamistabas Krēsli
€275.09
Augstas Kvalitātes Vīriešu Ziemas Zābaki, Biznesa Īstas Ādas Kurpes Potītes Kokvilnas Sniega Zābaki Ar Pilna Kažokādas odere, Lai Tēvs
€36.27
Rūtainā Vīriešu Ikdienas Krekli Kokvilnas, ar Īsām Piedurknēm Vasaras Cool Pleds Krekli Vīriešu Slim Fit Vīriešu Tops pocketless Kvalitāti
€38.07