Roku Darbs Pīts Grozs Pīts Kempings, Piknika Grozu Iepirkšanās Uzglabāšanas Kavē Ar Vāku Un Rokturi Koka Mājas, Dārza Dekorēšanai

€10.55
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Modeļa Numurs: Uzglabāšanas Podi
  • Izmantot Ar: Flower/Zaļo Augu
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Lietošanas Stāvoklis: Rakstāmgalda
  • Materiāls: Pīts
  • krāsa: Dabīga Krāsa
  • Stils: Mūsdienu
  • Tērps: Rakstāmgalda
  • Apdares: Nav Pārklājumu
  • Veids: puķu pods

Roku Darbs Pīts Grozs Pīts Kempings, Piknika Grozu Iepirkšanās Uzglabāšanas Kavē Ar Vāku Un Rokturi Koka Krāsu, Dārza Dekorēšanai

Apraksts: Šī pīts piknika grozs ir viegls, tomēr izturīgs, ir pilns ar Lielbritānijas lauku stilā.Tas ir izsmalcinātu meistarība un mežģīņu detaļas, izskatās ļoti eleganti un graciozs.Ērts rokturis padara jūs daudz vieglāk veikt, un baudīt jūsu laimīgs, piknika laiks.

Funkcijas:

Izgatavotas no augstas kvalitātes dabīgās rotangpalmas un lina auduma materiāls, kas nav toksisks un videi draudzīgs, drošs un izturīgs ilgam kalpošanas laiku.

Ar augstu rokturis, apaļas un ērti satverama, bez kakla.

Noņemams kokvilnas odere ir biezāka veļa, kokvilnas audums, kas ir resns, mīksts un viegli tīrāma.

Dubultā lidded dizains padara to, ka daudz ērtāk likt, vai veikt jūsu pārtikas, augļi vai citas lietas.

Pievilcīgs austi vītoliem rāmi pārī ar lina kokvilnas pievieno jauku eleganti izskatās uz savu istabu, arī perfekta apdare.

Universāls, piknika grozu piknikam, pārgājieni, kempings, ģimenes pulcēšanās, ir liela jauda, lai uzglabātu dažādus pārtikas produktus, vīna un baudīt jūsu laimīgs, piknika laiks.

Specifikācija:

Materiāls: Rotangpalma + Audeklā

Krāsa: Kā Picture Rādīt

Izmērs(L * W * H): Apm.

S:26 * 18 * 16cm/ 10.24 * 7.08 * 6.30 collu Ar rokturi 30cm augsta/11.81 collas

L:38 * 28 * 20cm/ 14.96 * 11.02 * 7.87 collu Ar rokturi, augstas 38cm/14.96 collas

Ņemiet vērā,:Odere auduma krāsu izlases piegādes

Paketē Iekļauts:

1 X Piknika Grozu

Maksājumu metodes:

· Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

· Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.loveis.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

· Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai www.loveis.lv.

· Kompensācija, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums:

· Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

· Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

· Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.

· Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt

nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes:

· Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

· Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

 

Saistītie Produkti

Komplekts no nerūsējošā tērauda auto modificētu izplūdes muffler padoms cauruļu rīkles muffler astes der Audi A3 A4 uzlabot S3 S4
€139.16
Jaunu 2350mAh/8.9 Wh 3.8 V SG-129-B001 Akumulatoru CUKURA SS129 Mobilo Šūnu Telefonu Uzlādējams Li-polimēru Baterija, Iekšēja+rīks
€16.16
1pc Gadījuma Valkāt Baltu Modes Adīšanas Džemperis Top Blūze Mētelis par Barbie Lelle Drēbes Jaka Apģērbs, Apģērbu Barbie DIY Rotaļlietas
€3.94
Kontroles Biksīšu Gafeles Camel Toe Krūšturi Apakšveļas Crossdresser Transpersonu Crossdresser Shemale Fetišs Valkāt Attvaicētājs Drēbes, Eksotiski
€16.41
Par Hyundai Tucson. Gadam 2016-2019 2020. Gadam Oglekļa Šķiedras Automašīnas Stūres Rata Pogas Rāmis Melns, Vāks Auto-Stils Apdare Uzlīmes
€12.08
Darbības Radiatoru Silikona šļūtene komplekti, VW GOLF GTI5 MK5 GTI Turbo 2.0 /AUDI A3 2.0 FSI/S3 TTMK2/LEON CUPRA 2003. līdz 2009.
€48.64
2018. gads jaunu auto saulessarga brilles lodziņā saulesbrilles lietu uzglabāšanas kastes turētājs Land Rover Jaguar XF XJ XJS XK S-VEIDA, U-VEIDA XJ8 XJL
€8.15
MINI dzinēja eļļas filtra 11427622446 R55 R56 R57 R58 R59 R60
€4.12