. gada, Ziemassvētku Dāvanas 30pcs/daudz 925 Sterling Silver Galvas Pin Rotaslietas Secinājumi 0.7* 20mm KN-BFS004

€3.51
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Postenis Svars: 25g
  • Modeļa Numurs: KN-BFS004
  • Zīmola Nosaukums: Zaļpelēka krāsa
  • Objektu Platums: 1cm
  • Rotaslietas Secinājumi Tips: Tapas & Adatas
  • Postenis Diametrs: 1cm
  • Postenis Augstums: 1cm
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Secinājumi
  • Materiāls: Metāla
  • Produkta Funkcijas: DIY
  • Metālu Tips: SUDRABA
  • Objekta Garumu: 1cm

30pcs/daudz 925 Sterling Silver Galvas Pin Rotaslietas Secinājumi 0.7* 20mm KN-BFS004

Materiāls:

Patiesu 925 Sterling Sudraba

Izmērs

Apm :0.7*20mm

konversija : 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas

Krāsa

Sudraba

Daudzums

jūs saņemsiet 30pcs/daudz par šo objektu sarakstā

Daļa Nr.

KN-BFS004

Piezīme.Šie attēli ir tikai informatīvs raksturs, lūdzu, pārbaudiet iepriekš detalizētu mērījumu, lai izvēlētos pareizo izmēru, un ļauj 1-2mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

Maksājuma Veids

Mēs pieņemam tikai Darījuma,Kredītkartes,Western Union.

Lūdzu, apmaksāt 7 dienu laikā pēc pasūtījuma.

Shipping Noteikumi

Standarta Pakalpojums ir Ķīna post aviopastu vai Hong Kong post aviopastu.

Paātrinātā Pakalpojums ir Ķīna post, EMS.

Mēs kuģis pirmdienas līdz sestdienai, izņemot brīvdienas.Lūdzu, sūtiet mums e-pastu PIRMS jūsu maksājumu, ja jūs vēlaties mainīt piegādes adresi.

Standarta Pakalpojuma aizņem apmēram 18-25 darba dienu laikā.Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis pakalpojums NAV izsekojams.

Paātrināta Pakalpojumu aizņem apmēram 10-15 darba dienas.Tas ir izsekojams, ko jūsu valsts post office tīmekļa vietni Vai Ķīnas EMS mājas lapā.

Kuģniecības laikā Brīvdienu Sezonu (Ziemassvētki, Ķīniešu Jaunais Gads utt) varētu būt garāks, nekā parastais laiks.Lūdzu, pievienojiet vēl par 5-10 dienas kā kavēšanās.

Atgriež Termins

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, pasūtītājam ir līdz 7 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.

Gadījumā, ja jūs saņemat nepareizu preci, Priekšmeti jābūt atpakaļ tās sākotnējā un neizmantoto nosacījums & jābūt arī tās oriģinālajā kastē un iepakojuma.

Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo izmaiņas domāšanā.Lūdzu, izlasiet visu aprakstu, kas sniegts kā guide, pirms jūs cenu.Bet katrs solis ir veikti, lai nodrošinātu, ka mēs kuģis no pareizo objektu, būs brīdis, kad jūs saņemsiet priekšmetus, kas ir atšķirīga no tās apraksts.Šādā gadījumā, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.

Par mums

Mēs sākām Krelles & Rotaslietas Piegādi, biznesa 2003. gadā , kad tur bija tikai 2 biedri mūsu komandu un piegādājam tikai mūsu rotaslietas, padarot produktus, lai daži klienti !Tagad mēs esam kļuva profesionāls piegādātājs , un sniegt krelles & rotaslietas piegādātāju klientiem visā pasaulē , Mēs mīlam krelles & rotaslietas , mēs ceram, lai nodrošinātu mūsu produktu, lai vairāk un vairāk pircēji !Paldies, ka dod mums iespēju apkalpot jūs , mēs darīsim visu iespējamo, lai jums !

 

Saistītie Produkti

Hantek HT308 Coil-on-Plug Pagarinājuma Vads Ar Zemes Vadu, Automobiļu Osciloskopa Piederumu Uz COP Aizdedzes Sistēmas Pārbaude
€20.86
La Monada Gudrs Daisy Ķēdes Rokassprādzes Sievietēm Sudrabs 925 Sterling Rotaslietas naudas Sodu 925 Sterling Sudraba Sieviešu Aproce Sieviete
€9.29
5gab SMA Vīriešu F sieviešu Jack Savienotājs Koaksiālie RF RG178 RF Bize pagarinātāja Vads SMA-F Adapteri SMAJ-FK 7/10/15/20/30/50CM
€11.26
1set John Cooper Works JCW Ģerbonī Emblēma Logo Priekšējā Pārsega Restes BMW Mini
€5.02
Āra Portatīvo Salokāmo Viegls Malkas Kempings Krāsnis Kempings Koka Plīts Sešstūra Āra Izdzīvošanas Gatavošanas Piknika
€11.01