JJC Atgriezeniska Ziedu Kameras Objektīva Pārsega Aizsargs Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM Tālummaiņas Objektīvs aizstāj Canon EW-88C Objektīvs Ēnā

€14.01
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Aizstāj: Blende aizstāj CANON EW-88C
  • Saderīgs Ar/par: Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM Tālummaiņas Objektīvs
  • Veids: Blende Fotokameras
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgu Zīmols: Canon
  • Iepakojums: Jā
  • krāsa: melns
  • Materiāls: ABS
  • Zīmola Nosaukums: JJC
  • Modeļa Numurs: LH-88C
  • Funkcijas: Vairākas funkcijas
  • Nosaukums: Objektīva Pārsegs
  • Bruto svars: 52g
  • Izmantošana: Uzlabotu Kontrastu Un Attēla Kvalitāti

JJC Atgriezeniska Ziedu Kameras Objektīva Pārsega Aizsargs Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM Tālummaiņas Objektīvs aizstāj Canon EW-88C Objektīvs Ēnā

Blende ir viens no svarīgākajiem piederumi katra lēca, kas jums pieder.Objektīva pārsegu nodrošina vairākas funkcijas: tas toņos objektīvu no klaiņojošiem gaismas, lai uzlabotu jūsu kontrasta un attēla kvalitāti, jo sliktu laikapstākļu, tas var palīdzēt saglabāt mitrumu un vēja izpūstas būvgružu pie objektīvs; un tas aizsargā priekšējo barelu no neizbēgama ietekme pret sienu, durvju rāmji, un citiem reāliem šķēršļiem

Modelis

LH-88C

Saderīgi Produkti

Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM Tālummaiņas Objektīvs

Bruto Svars

52g

Neto Svars

30g

Reālais Izmērs

10.3*10.3*4.1 cm

Iepakojuma lielums

10.5*10.4*5.5 cm

Materiāls

ABS

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4 )PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6) Mēs vēlētos atgādināt, ka importa nodevas,nodokļi un papildu maksas, ko ceļ savu vietējām tradīcijām, būs atbildīgs par pircējiem.Lai saņemtu sīkāku informāciju,jūs varat konsultēties ar savu vietējo muitas pirms iegādāties produktus.

7) Mēs piedāvājam arī UPS,DHL ātrāk kuģniecības veids, ja jums ir nepieciešams, preču steidzami.Lūdzu, izvēlieties sūtīšanas veids, pirms iegādāties produktus.

1) Visiem produktiem, ko pārdod par JJC Oficiālajā Veikalā ir garantēta VIENU PILNU GADU pret defektiem, meistarība un materiālu.

2) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Pircējs skaidri descript ar trūkumiem, ar visu informāciju pa e-pastu.Ja nepieciešams video un saites, lai mums parādītu, kas ir ar trūkumiem.

3) Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

4) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

5) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

6) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzskatām, ka visaugstāko kvalitāti un augstākās klases uzņēmuma izcelsme profesiju un pakalpojumu.

 

Saistītie Produkti

Kažokādas Čības Izsmalcinātu Pūkains Sandales Nekustamā Fox Kažokādas Čības Meitenes Pusi Kurpes Pārsteidzošs, Pūkainu Kažokādas Slaidi Pūkains Slaidi Sievietēm
€6.04
3Pcs M6 Rokas Regulēšana Riekstu /Bakelīts Zvaigžņu Veida Plastmasas Roktura Galvas Riekstu Koka Plūmju Skrūve (32mm ārējais Diametrs)
€3.68
Vidēja Garuma Jaka Džemperis 2020. Gadam Sieviete Iespiesti Jaciņa Džemperi Dāma Garām Piedurknēm Gadījuma Trikotāžas Džemperis Rudens Ziemas
€8.16
Vasarā Sievietēm Zila Kleita ir 2021. ZANZEA Gadījuma bez Piedurknēm, V veida Kakla Asimetriska Ilgi Vestidos Lielgabarīta Beach Sundress Drēbes Femme 5XL
€19.22
3 Daļām/Daudz Dabas Slīpētas Gem akmeņi Rondelle Tīrradnis Brīvformas Zaudēt Krelles 8
€19.76
Pasūtījuma Azur Joslu Spilvendrāna Guļamistaba, Māju Birojs Dekoratīvā Spilvena Vāka Taisnstūra Rāvējslēdzēju spilvendrānas 40x60CM,50X75CM
€8.24
3pcs/daudz Sexy Dobi No Sieviešu Apakšveļa Biksītes, Mīkstu Mežģīņu Biksītes Modes vienkrāsainu Dāmas Garās Vidū pieaug Loku Biksītes
€4.80