3D/4D Lāzera Līmeņa Augstas Precizitātes Infrasarkano staru Garu Līmenī 12/16 Līnijas Lāzera Sienu Un Zemes Divējāda Mērķis Zaļo Gaismu, Lāzeru, Instrumenti,

€18.83
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Veids: 12/16 Līnijas Lāzera Līmeni
  • Precizitāte: +2,5 mm/5m
  • Zīmola Nosaukums: LUCHSHIY
  • Darba Vides: Iekštelpu un Āra
  • Darba Diapazons Apm.: 20m/30m
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: Bezvadu Tālvadības Pults
  • Iezīme: Sienas Un Grīdas Lāzera Līmeni
  • Features1: 360 lāzera līmeni
  • Viļņa: 532nm
  • Celtniecības Instrumenti: 3d/4d lāzera līmeni
  • Darbības Laiks, Apm.: 8h
  • Modeļa Numurs: Lāzera līmeni, HW175
  • Sertifikācija: NAV
  • Nivelēšanas Precizitāte: +-0.2 mm/10m
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Baterijas: 2x3.7V(18650)
  • Izmērs: 105*100*124MM
  • Mērīšanas Modeli: 16 Rindas

Specifikācija:

Motīvs: Sienas Un Grīdas Lāzera Līmeni

Funkcija: Self-Leveling Lāzera Līmeni

Tips: Lāzera Līmeņa Šķērso Līniju Zaļā Līmeņrādi Līmeņrādis

Darba Diapazons Apm.: 20m/30m

Izlīdzināšanas Precizitāte: ±0,2 mm/10m

Self-leveling Diapazons: ±3°

Izlīdzināšanas Ilgums: 4s

Relatīvais Gaisa Mitrums, Maks.: 90%

Lāzera Klase: 2. Klase

Baterijas: 2X3.7V(18650)

Darbības Laiks, Apt.: 8h

Mēs nosūtīsim ES plug pēc noklusējuma, mums ir arī citas specifikācijas plug, Ja jums ir vajadzīgas citas specifikācijas, pievienojiet, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, Paldies par sapratni!

Funkcija:

* 4D 16 līnijas apstarošanas, 360° bez miris leņķis

* Iekštelpu un āra vispārējā Universāls, Augsta spilgtuma zaļā, iekštelpu un āra skaidri, tālu projicēšanas attālums, augsta lāzera augstums, skaidras līnijas.

* Precīzs mērījums un ērtāk lietot.

* 12/16 līnijas var būt regulējams, piemērots dažādiem gadījumiem, lai apmierinātu dažādas inženierijas vajadzībām.

* Crashworthy un anti klauvēt, 4D mīkstas gumijas, kas plaķēti, crashworthy un pret triecieniem.

aizsardzību, Ilgāku dzīvi skarbajā vidē.

* ±3°Automātiskā self leveling funkciju.Skaņas brīdinājums, ja pēc auto nolīdzināšana diapazonā.

* 360° rotējoša pamatne ar fine tuning kloķi, ātri noteikt mērķi.Biezāka metāla pamatne nodrošina stabilu atbalstu, un tas ir triecienizturīgs, neiznīcināmas.

Pakete ietver:

12 pozīcijas:

360 ° lāzera līmeni × 1

Galvenie aksesuāri:

Jauda lādētājs (Eiropas normām) x 1

Tālvadības pults × 1

Pacelšanas platformas × 1

T-veida turētājs x 1

Pārējie piederumi ir atbildīga par atbalsta sniegšanu galvenais aksesuāri--kopā 9 gabali (kopā ar iepakojumu un instrukcijām)

16 rindas:

360 ° lāzera līmeni × 1

Galvenais piederumi

Jauda lādētājs (Eiropas normām) x 1

Tālvadības pults × 1

Pacelšanas platformas × 1

T-veida turētājs x 1

Pārējie piederumi ir atbildīga par atbalsta sniegšanu galvenais piederumi------kopā 10 gabali (kopā ar iepakojumu un instrukcijām)

Piezīme:

1. Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Pateicoties gaismas efektiem, monitora spilgtumu, kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņu attēlus un faktisko preci!

3. Par šo produktu, ņemot vērā ražošanas partijas problēma dažādos posmos no rūpnīcas, var atšķirties no zīmola uz etiķetes, bet, lūdzu, esiet droši, ka produktu kvalitāti, ir tā pati.Tas ir tas, ko mēs varam garantēt un sola.Ja jums ir prātā, tas, lūdzu, iegādājieties to uzmanīgi.Paldies!

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā

Daži no mūsu produktiem, kas ar bezmaksas piegāde,neatbalsta sekošanas informāciju, kad sūtījums ieradies galapunktā valstīs.Tiem, kuģniecības metodes, kā šādi:

Ķīnas Ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, Correos Ekonomiku.SF Ekonomiskās Gaisa Pastu , u.t.t.

Ja jums ir sekošanas informāciju, lūdzu, izvēlieties tos, kuģniecības metodes, kā šādi:

www.loveis.lv Standard Shipping, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, AliExperss Saglabāt Piegāde,ect.

Piegādes Laiks: 30-60 dienas

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1.Vispār, mums atzīs, ka reālā cena, par rēķinu/rēķinu, ja ir muitas tarifiem, nodevām, kas būs jāmaksā jums.Mums nebūs jāsedz muitas tarifu.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu, sazinieties ar mums.

2.Variants par sūtījumu, ja jūs izvēlaties, DHL,mums nav iekļauti DHL tālvadības izmaksas, muitas tarifu, vai visas komisijas, kuras iekasē DHL muitošanas maksas vai noliktavas uzglabāšanas izmaksas.

1. Ja priekšmeti tiek atrasti sliktā stāvoklī, kad saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.Mēs varam atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu, lai jūs.

2. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jo par personas preferenci, jūs varat atgriezties to mums 7 dienu laikā.Jums ir nepieciešams maksāt kravas.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Parasti ir tā, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkuru problēmu.

Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāj 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi.

Lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

 

Saistītie Produkti

2x2x2m Trīsstūrveida Saulessargs Bura Mājas, Dārza Terases Baseins Saule Patversme Nojumi Kempinga, Piknika un Telšu Ūdensizturīgs Ēnojumu Auduma 16 Krāsas
€22.14
2 CH HD 1080P koaksiālie AHD CVI TVI video optisko pārveidotāju AHD optiskie media converter termināļa vienu-režīms viena šķiedras 20KM
€47.40
Karstā Pārdošanas Pildījumu Dzīvnieku Rotaļlietas, Multfilmas Lācīti Plīša Lelle, Sirds Formas Dāvanu Kastē Romantisku Kāzu Dāvanu Valentīna
€7.86
4gab Vakuuma banku likšana Kausa Mitruma Absorbētājs anticelulīta Silikona Ģimenes Sejas un Ķermeņa Masāžas Terapija banku likšana Kausa Komplekts 4 Izmēra
€6.14
€3.70
Baofeng DM-5R Tier2 DMR Radio Līmenis I un II USB Programmēšanas Kabeli BaoFeng DMR II Līmenis DM-5R RD-5R Šķiņķis Divi Rado
€4.64
RIEPU PRESSUREN SENSORS 2018 2019 2020 2021 2022 CHEVROLET TRAX 315MHz TPMS RIEPU SPIEDIENA SENSORS 13516164 13598771
€14.72