Sejas Serums farmstay kolagēna un hialuronskābes all-in-ampulu 250 ml

€9.69
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: saimniecības palikt

Farmstay kolagēna un hialuronskābes all-in-ampulu ir multi-funkciju, sejas serums ar vitamīnu un hialuronskābi.Tā aktīvi mitrina ādu, novērš lobīšanos, noņem tūsku, samazina grumbas, atvieglo pigmenta plankumi, un cīnās ar priekšlaicīgu vecuma pazīmes.

Aktīvās sastāvdaļas

Hialuronskābe.Sastāvdaļas aktīvi mitrina ādu, stimulē ādas atjaunošanās procesus, aizpilda grumbas un atmodina aizsardzības īpašības epidermu.

Niacinamide.Šis komponents novērš uzkrāšanos melanīna šūnas, kas ļauj jums, lai izlīdzinātu sejas toni un uzlabot tās krāsu.

Kolagēna hidrolizāts.Kolagēna savelk ādu, samazina mīmiskās grumbiņas, stimulē vielmaiņas procesus un palēnina novecošanās procesu.

Izraksts no hamamels verginsky. Гамамелис regulē ražošanas zemādas sebium, paātrina dzīšanas bojājumu gadījumā, mazina iekaisumu un nomierina kairinājumu.

Aļģu ekstrakts Janiya Rubens.Šīs aļģes bagātina audus ar vitamīniem un minerālvielām, noņemt toksiskas vielas un aizsargā ādu no kaitīgas vides ietekmes.

Priekšrocības, izmantojot

Atgūšanas.Seruma patīkami atvēsina, atsvaidzina un tonizē ādu, mazina nogurumu, stresu un spriedzi, palielina auduma ar enerģiju un vitalitāti, atjauno tās vingrumu, elastību un tvirtumu epidermu.

Terapeitisko efektu.Seruma optimizē mitruma līmeni ādā, normalizē tās mikrofloras, nomāc aktivitāti patogēnos mikroorganismus, uzlabo asinsriti un stimulē savu kolagēnu.

Matēts efekts.Seruma aktīvi cīnās ar lieko tauku, samazina ražošanas zemādas sebium, sašaurina poras un neitralizē nepatīkamas sāls spīdumu.

Produkts

Seruma tiek ražots caurspīdīgs plastmasas kārbiņu zilā krāsā.Tas ir slēgts ar skrūvējamu alumīnija vāciņu un aizzīmogotā kastē ar informāciju no ražotāja.Komplekts ietver karoti viegli izmantot.

Apjoms продукта-250 Jr.

Kā lietot

Skala ar karoti nedaudz seruma un jāpiemēro uz sejas.Vienmērīgi sadalīt un ierīvē ādā, līdz tas pilnībā uzsūcas.Serumu var izmantot kā patstāvīgu līdzekli, un kopā ar citiem aprūpes produkti.

 

Saistītie Produkti

Vīriešu Džinsu Jaka Outwear Vīriešu Kovboju Mēteļi 3XL Rudens Ziemas Vīriešu Džinsa Jaka Moderns Modes Ripped Džinsa Jaka
€11.76
Pirātu Dārgumu Lāde Pirate Kaste Ar 2 Slēdzenēm Puses Dod Priekšroku, Bērnu Rotaļu Zēns Dāvanu
€11.13
Atkārtoti Silikona Caulk Sprauslas Plastmasas Skrāpi Komplekts Pildāmas Hermētiķis Blīvēšanas Instrumentu Komplekts Gumijas Trowel Uzgalis Grīdas Finishings
€8.54
16Pcs/Set Koka Līdzsvaru Nelietis Spēles Kraušanas Blokus Rotaļlietas, Mācību Izglītības Koksnes Līdzsvara Montessori Matemātikas Rotaļlieta Bērniem
€9.55
Rūtainā Vīriešu Ikdienas Krekli Kokvilnas, ar Īsām Piedurknēm Vasaras Cool Pleds Krekli Vīriešu Slim Fit Vīriešu Tops pocketless Kvalitāti
€38.07
Maisto 1:24. gada JEEP WRANGLER UNLIMITED buggy simulācijas sakausējuma auto modelis amatniecības apdare kolekcija rotaļu instrumenti, dāvanu
€23.07