6.26" LCD Displejs ACER Zenfone Max (M2) ZB633KL Ekrāns ar Touch Screen Digitizer Montāžas Rāmis, Rezerves Daļu

€42.38
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • krāsa: melns
  • Pieskarieties Ekrāna Tips: Kapacitīvais Ekrāns
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ekrāns: > 3"
  • Sertifikācija: ROHS
  • LCD Komplekts: Jā
  • Ekrāna Izšķirtspēja: 720x1520 pikseļi
  • variants: Bez Rāmja / Ar Rāmi
  • Veids: LCD & Touch Screen Digitizer
  • Saderīgu Zīmols: Asus
  • Modeļa Numurs: par ASUS Zenfone Max (M2) ZB633KL
  • Savietojams ar: ASUS Zenfone Max (M2) ZB633KL
  • Izmērs: 6.26 Inch

100% Testēti 6.26" LCD Displejs ACER Zenfone Max (M2) ZB633KL Displejs ar Touch Screen Digitizer Montāžas Rāmja Rezerves Daļas

Apraksts:

* Saderīgs Ar: ASUS Zenfone Max (M2) ZB633KL * Modeļiem: X01BDA, Zenfone Max Pro M2, ZB631KL * Izmērs: 6.26 Collas * Touch Screen Veids: Capacitive Ekrāns * Izšķirtspēja: 720x1520 Pikseļi * Krāsa: Melna * Iespēja: Bez Rāmja / Ar Rāmi (Lūdzu, izvēlēties pareizo Krāsu un Iespēju)

Funkcijas:

1. Kategorijas A, labākā kvalitāte touch LCD ekrāns, rezerves daļas. 2. Rāmis un LCD Preattached, vieglāk aizstāt vienumu. 3. Tas tiek izmantots, lai labot bojātu ekrānu, displeju problēmām, miruši pikseļi, krekinga LCD ekrāni, nepareizas krāsas utt. 4. Katru montāža ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un ir 100% darba.

Kā izvēlēties LCD?BEZ Rāmja vai Ar Rāmi

Mēs iesakām jums chosse uz "LCD ar Kadra", jo "LCD ar rāmi" ir viegli uzstādīt.

BEZ RĀMJA

1. Tas nav viegls darbs, lai kāds, kam nav pieredzes, lai aizstātu 2. Ja jūs izvēlaties "LCD bez rāmja", mēs jums iesakām uzdot par palīdzību pie vietējā veikala remontu. 3. Ja jūs uzstāt, lai aizstātu to ar sevi.Lūdzu, iegūt plašāku informāciju internetā, lai zinātu, kā aizstāt pirms sākuma, un jābūt uzmanīgiem.

AR RĀMI

1. Jūs varat to aizstāt ar sevi, ja jūs izvēlaties "LCD ar rāmi".Tikai izmantot vienkāršu instrumentu. 2. Dažreiz tur varētu būt daži putekļu vai uzlīmes palika uz šķīvja, bet tas neietekmē izmantot.Lūdzu, neuztraucieties.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Lūdzu, veiciet testu, pirms instalācijas. 1. Atvienojiet strāvas. (Ir powered off (izslēgts) 2. Pārbaudiet, vai kabelis uz ekrāna ir neskarts. 3. Pārbaudiet mātesplati un pārliecinieties, vai pamatplatei ir labs. 4. Pievienojiet ekrānu ar mātesplati, perfekti, lai testa.

Pakete Ietver:

1 x LCD Displejs 1 x rīku Komplekts (Dāvanas) 1 x Gabals 3M Līmi (Dāvanu) 1 x USB Karšu Lasītājs (Dāvanu)

Garantijas laiks:

* 60 dienas Nav Cilvēka kaitējumu jautājumiem, apmaiņā pret Bezmaksas Nomaiņu Garantijas. * Atgriešanās tiek pieņemts 15 dienu Laikā pēc tam, kad pircējs ir preces saņemšana. * Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības izmaksas, kas rodas kuģniecības produktu atpakaļ.

 

Saistītie Produkti

Baby girl džemperis kleita 2020
€26.95
Bezmaksas piegāde uz jaunu oriģinālu 6.2 collu HSD062IDW1 A00 A01 A02 LCD ekrāns, auto, Reklāmas un 155*88mm 4wire pretestības touch screen
€6.09
Pilna Sejas Maska Dzesēšanas Nomierinoša, Karsta Gēla Maska Sejas Skaistums Ādas Masāža Veselības Aprūpes @ME88
€11.17
Tautas 26/31/39 Gab Izlikties, Ārsts, Medmāsa Rotaļlietu Komplekts Zobārsts Playset Zēniem Meitenes Dāvanas
€23.32
Sieviešu Hoodies Rudens Ziemas Dāma Multicolor garām Piedurknēm zip-up Siltu pelēkā vārna Drēbes Femme
€15.80
1PC 41CM Militārās Armijas Zvaigžņu Kapuci Decal Uzlīmes Jeep Wrangler JK CJ TJ, YJ Pentagramma Pārsprāgt Cilšu Auto Vāka Uzlīme
€5.08
Ziemas Biezs Flaneļa Sieviešu Pidžamas Komplekti ar garām Piedurknēm Rhombus Savukārt Apkakle Dāmas Sleepwear Rudens Sieviešu Siltu Mājas Tērps
€63.88