68 Oz Nerūsējošā Tērauda Termiskā Kafijas Carafe/Dubulto Sienu Vakuuma Termoss / 12 Stundas Siltuma Saglabāšanas / 2 Litru

€19.14
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Piegādes Veids: Jo-Noliktavas Preces
  • Sertifikācija: CE / ES
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Drinkware Tips: Ūdens Pudeles
  • Āra Aktivitātes: Nometnes
  • Forma: Ar Vāku
  • Gadījumā Cilvēki: Pieaugušie
  • Stils: Īsumā
  • Siltumizolācijas Sniegumu: NAV
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Ūdens, Kas Plūst Metode: Nospiežot Tips
  • Vāroša Ūdens: Piemērojams
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Pretkorozijas Pārklājums: Aprīkots

ILGI SILTUMA UN AUKSTUMA SAGLABĀŠANA: vakuuma izolācijas tehnoloģija, slēdzenes temperatūrā, lai saglabātu aromātu un svaigumu, kas saglabā dzērienu karstu 12 stundas vai aukstu līdz 24 stundām.

KVALITĀTE: Mūsu dubultu sienu siltuma carafe ir izgatavots no izturīga 18/8 nerūsējošā tērauda iekšpuse un ārpuse, kas būvēts, lai izturētu prasībām, ikdienas lietošanai.

VIENĀ ROKĀ IELEJOT: Ieliet krāns tiek atvērts viegli ar spiedpogu vieglumu, padarot vienu roku lejot šīs kafijas carafe vienkārši.

LIETOTĀJAM DRAUDZĪGS: Tā ir liela mute, kakls padara uzpildīšana un tīrīšana viegli, to var izmantot pat ar ledus papildu auksti atspirdzinājums.Tā ir ārējā struktūra paliek vēss, ar touch, kad tā piepildīta ar karstu šķidrumu, un tas ir kondensāts-bezmaksas ar aukstu dzērienu

Viegli izmantot un tīrīt!

Kafijas Termoss ir izstrādāts, ar lielu muti atvērt, lai viegli aizpildot ar jūsu izvēlēto dzērienu.Tas ir ērts rokturis

dizains ir veikti vienas puses, pārlejot ar vienkāršu nospiežot pogu atlaidiet.

Ideāls Mājas vai Biroja!

Mūsu augstas kvalitātes Vakuuma Carafe ir ideāli piemērots mājām, birojam vai uzņēmējdarbības vajadzībām.Vienkārši veiciet/pour jūsu dzērienu katlā ar

rīta.Pēc tam ikviens var baudīt to visu dienu pie tās sākotnējās temperatūras!

krāsa: Sudraba

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Iepakojuma Saturs:

1 * Kafijas Carafe

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mums nav nekādu garantiju, piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.

Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Garantijas Un Apkopes:

Mēs piedāvājam 1 mēnesi bezmaksas nomaiņa.

Pircēji var pieprasīt nomaiņu 15 dienu laikā no jūsu produkta saņemšanas.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Mēs arī sniegt 12monthfree apkopes.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu arī jāmaksā par costsof detaļas ir jānomaina.

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.

Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

 

Saistītie Produkti

TUYA WIFI GSM Mājas Apsardzes Signalizācija Ar Kustības Detektoru Sensors, apsardzes pakalpojumi, Apsardzes signalizācijas Anti Theft APP Tālvadības Bezvadu Smart Mājas Komplekts
€49.43
Par PS4 PS MOVE VR Kontrolieris Lādētāju, Dock Staciju, HBP 118 Gamepad Kontrolieris Uzlādes Roktura Pamatnes Statīvu Piederumi
€11.78
Dabas ametrine gredzenu, skaistu krāsu, divi-krāsa uguns, 925 sudrabs, vīriešu gredzens, pielāgojams izmērs skaits
€78.32
3 Izmērs Augsta Vakuuma Medicīnas Skaists Augšu Penis Sūknis, Dzimumlocekļa Paplašināšanās Ierīces Pro Extender Vīriešu locekļa palielinātāju, noteikti Seksa Rotaļlietas Vīriešiem
€9.27
Pilna Sejas Maska Dzesēšanas Nomierinoša, Karsta Gēla Maska Sejas Skaistums Ādas Masāža Veselības Aprūpes @ME88
€11.17
45M Niršanas Ūdensizturīgs Gadījumā Xiaomi Mijia 4K Mini Action Camera Gadījumā Vāks Mijia Mini Kameras aizsargkorpusu
€8.44