1/4,3/8,1/2" 90 Zobu Sprūdrata Rokturis, Uzgriežņu atslēgas Ātri CR-V Universālā Kontaktligzda Griezes momenta Uzgriežņu atslēgas Ratchets uzgriežņu Atslēgu Auto Remonta Instrumenti 1gb

€23.82
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Pārnesumu skaits: 90 zobu
  • Modeļa Numurs: BS016
  • Materiāls: Hroma-vanādija Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: LUWEI
  • Funkcijas: non-slip
  • Izmērs: 1/4", 3/8", 1/2"
  • Veids: Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgu Rokturis

1/4,3/8,1/2" 90 Zobu Sprūdrata Rokturis, Uzgriežņu atslēgas Ātri CR-V Universālā Kontaktligzda Griezes momenta Uzgriežņu atslēgas Ratchets uzgriežņu Atslēgu Auto Remonta Instrumenti 1gb

Izmērs:1/4", 3/8", 1/2"

Kopējais garums:155mm(1/4"), 200mm(3/8"), 260mm(1/2")

Materiāls:Hroma vanādija tērauda

Paketē Iekļauts:

1gb*90 Zobu Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas(1 komplekts)

Par Kuģniecības:

1. Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Lūdzu, pievērsiet vairāk uzmanības jūsu pasūtījums adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi.

3. Pēc tam, kad maksājumu, preces tiks izsūtīts 2-5 dienu laikā(Tiks pagarināts arī brīvdienās un svētku dienās).

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ Muitošanas Laikā atsevišķās valstīs.

5. Kuģniecības būs visā pasaulē, izmantojot www.loveis.lv Standard Shipping/ePacket/Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Mail/Fedex/DHL/EMS un tā tālāk.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu posteni, 50 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un atbildēt uz jums, cik ātri vien iespējams.

7. Pircēji ir atbildīgi par visiem papildu Muitas Nodevas, brokeru pakalpojumiem, nodevām un nodokļiem attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

Par Atgriešanos & Kompensācijas

1. Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus.Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.

2. Ja priekšmetus ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.

3. Jums vajadzētu pārliecināties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircēji būs atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumus.

4. Pirms atgriešanās objektus, lūdzu nosūtiet mums kuģniecības izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.Mēs, kas tiks galā ar viņiem, cik drīz vien mēs saņemt preci.

5. Lūdzu, pārbaudiet vienumus, kad sniegts, ja ir bojātas, lūdzu, lūdzu, apstiprināt tos un sazinieties ar mums, vispirms.Mēs dos apstiprinājumu un mēs varam nosūtīt jums jaunu.

Par Atsauksmes:

1. Jebkādu informāciju no jums būs daudz appreciated.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Uzņēmuma attīstību.

2. Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 ZVAIGZNES.

3. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un mēs saņemam atpakaļ uz jums agrāk.P nomas d uz neatstāj Negatīvas Atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu.

4. Atsauksmes ir mūsu dzīve, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu.

5. Mēs justies pienākums, un darām visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu un nodrošinātu jūs ar mūsu labāko pakalpojumu.Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Sazinieties Ar Mums:

1. Ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

2. Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus, rosināja ļaut mums zināt, pirmkārt.Mēs varam piedāvāt jums dažas atlaides.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par Muitas Nodokļiem.

2. Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās(Ja tādi ir).

3. Ja jums ir krievu pircējs, lūdzu, ierakstiet savu vārdu un uzvārdu.Vai sūtīt ziņu, lai pastāstītu mums.

 

Saistītie Produkti

Šantāža (Visi Un Veidojums) Ar Bobby Motta Un Pēteris McKinnon - Karstā Pārdošanas Slēgt Ielas Posmā Mentalism Magic
€10.48
Jyrkior Plastmasas Atvēršanas Pry Rīku Lapa Nazis Mobilo Telefonu Rāmis LCD Ekrāns, Demontāža, Remonts vizītkarti Plastmasas Loksnes
€6.18
FirePro M5100 216-0846000 2GB Video Vga Grafisko Karti ASUS KLĒPJDATORU M4700 M4800 testa
€34.29
Varens Juvelieris Pulksteņi Palielināmo Rotaslietas, Brilles Augstas Brilles Rokas Palielināmo Stiklu Gaismas Remonta Rīku Lupa
€8.15
Anime Drukāt Deadpool Bērniem Smieklīgi T-krekli Bērniem Atdzist Vasaras Īsām Piedurknēm Tees Zēni/Meitenes Gadījuma Liels no Augšas, Zīdaiņu Apģērbs,HKP314
€7.45
Augstas Kvalitātes Roku Darbināmas Dūkoņa, USB Uzlādējams LED Gaismas Smieklīgi Indukcijas Peld Dūkoņa, Rotaļlietas Bērniem, Elektriskās Rotaļlietas
€4.94
Bohemian Vienkāršu Kārtu Zīmola
€6.15