Xiaomi Redmi S2 Gadījumā, 360 Grādu Pilna Ķermeņa Segtu Gadījumā Xiaomi Redmi S 2 Triecienizturīgs Gadījumā ar Rūdīta Stikla red mi s2

€4.11
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Dizains: 360 Grādu Pilna Aizsardzības gadījumā Xiaomi Redmi S2
  • Saderīgu Zīmols: Xiaomi
  • Zīmola Nosaukums: SuliCase
  • Saderīgs Modelis 1: Tālrunis somas Xiaomi Redmi S2 Gadījumā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Luksusa Dubultā Krāsu Telefonu Gadījumā
  • Materiāls: Augstas kvalitātes plastmasas
  • Veids: Puse-ietin Gadījumā
  • Ir Pielāgojis: Jā
  • Saderīgs Modelis 2: Tālrunis Vāks Xiaomi RedmiS2 Gadījumā
  • Modelis: 360 aizsardzības Gadījumā Xiaomi Redmi S 2

360 Degre Aizsargāta pilna ķermeņa phone gadījumā Xiaomi Redmi S2 gadījumā, Triecienizturīgs Vāks Gadījumā+Stikla Plēves

Materiāls : Premium Grūti PC+ Rūdīta Stikla Aizsargs

Strcuture: Atpakaļ Gadījumā+ Priekšējo Gadījumā+Rūdīta Stikla Aizsargs

Priekšrocības: 360 Pilna Aizsargātu Tālruņa Lietā

Amats : antidetonācijas/ triecienizturīga/ Dirt-resistan

Q: vai es Varu uzticēties bildes ievietojis?

A: Visu attēls ir 100%, kas sākotnēji pieņemts ar mūsu fotogrāfiem.mēs garantējam, ka preces, kas jums tiks piestādīts pats, kā aprakstīts.Bet somethimes, pakete var tikt mainīta bez iepriekšēja brīdinājuma.Tomēr, krāsas var būt nedaudz atšķirīgs, jo atšķirības starp datoru monitori, nosakot un naked acu krāsa atšķiras.

Q: Ko es varu darīt, ja es varu saņemt sadalīti zemes gabali?

A: Mēs pack objektam ar biezu putu burbulis, soma vai putu lodziņu, lai izvairītos no bojājumiem.Bet dažkārt sakarā ar kurjeru ir indiscreet rokturi, zemes gabals var tikt sadalīts.Lūdzu, esiet uzmanīgi pret visām šķelto paku un noraidīt parakstīt, ja, kad jūs saņemtu to.

Q: Ko es varu darīt, ja es jūtos neapmierināts ar šo preci?

A: Mums ir garantēt, lai nodrošinātu 100% atbilst pakalpojumus jūsu un 100 dienu garantiju.Tā darīt jāuztraucas, kad jūs jūtaties neapmierināts ar priekšmetus jūs saņemtu, mums ir vienmēr atbildīgs un pacietīgs, lai jūsu problēmas.

Mēs arī ceram, ka jums var būt pacietīgam un sazināties ar mums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Lūdzu, neatstājiet mūs negatīvas atgriezeniskās saites, bez komunikācijas.

Q: Kā jūs varat ar mums sazināties ?

A: Jūs varat vienkārši nosūtīt mums ziņu, vai runāt ar mums, izmantojot TradeManager.Mums būs atbilde uz katru jautājumu 24 stundu laikā, ja ne uzreiz!Kad jūs veicat pasūtījumu, ir ziņa, bārs, jūs varat ļaut mums zināt, ar jūsu pieprasījumu, par krāsu, un kaut kas cits, mēs galā ar savu rīkojumu, kā to, ko jūs sakāt.

Q: Kā par rēķinu un nodokli?

A: dažādu valstu tiesību aktus muitas jomā, muitas formalitāšu laiks būs atšķirīgs, lūdzu, savlaicīgi sekošanas informāciju, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, ja nepieciešams.

Starptautiskie kurjera parasti rada tarifiem, lūdzu, saprast, vietējās muitas nodokļa standartiem, lai izvairītos no muitas jautājumos, radīt produktu, atgriezt vai iznīcināt, ja nepieciešams, lūdzu, konsultējieties ar savu vietējo muitošanu uzņēmuma vai pārnēsāt informāciju uz vietējo muitošanu.Visbeidzot, es vēlos tevi laimīgu iepirkšanās, liels paldies par jūsu atbalstu.

Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Ja jums nav saņēmuši jūsu sūtījumu robežās 40-60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atsauces piegādes laiku.

 

Saistītie Produkti

Silikona TPU anti-šoka želeja virves gadījumā ar pastiprinātu stūrī Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro (5G) 6.67
€7.58
Ādas Telefonu Gadījumā Par LG V50 G8S V10 V20 V30 V30s V40 Q6 Q7 Q8 G3 G4 G5 G6 G7 G8 G8X ThinQ K40 Pātagot Strausu Kāju Aizmugurējo Vāciņu
€10.72
FunnyTech®Lietā par Iphone 12 Pro, Max l Mini dinozauri, caurspīdīgs fons
€6.07
Samsung Galaxy M51 Gadījumā Bruņas Magnētisko Iesūkšanas Stāvēt Pilnas Malas Aizmugurējo Vāciņu Samsung M51 Lietu Vāku Samsung M51 6.7 collas
€3.79
Ādas Telefonu Gadījumā Samsung Galaxy S20 Ultra S10 S10e S8 S9 S7 malā Piezīme 8 9 10 20 Plus A10 A20 A30 A40 A50 A70 A51 A71 Vāciņu
€9.89
QIALINO Luksusa Roku Atpakaļ Lietā par iPhone X Modes Īstas Ādas Kartes Slots Ultrathin Tālruni Somā Vāciņš iPhone X 5.8 collu
€13.92