Numurs 2 Cupcake Toppers Otrajā Brithday Divus Gadus Veca Kūka Toppers Rozā Crown Blue Star Sirds Jauns Piedzimst Mazulis Kūka Dekorēšanas

€6.14
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Godu: Jubilejas
  • Modeļa Numurs: 5ACT-02
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Stils: Gudrs/Adorable
  • Iestatīt Tipu: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Daudzums: 24pcs/36pcs/48pcs
  • Materiāls: Putas Spīdums Un Papīrs
  • Tēma: Zēni, Meitenes Dzimšanas Diena
  • krāsa: Rozā, Zilā, Sudraba, Zelta
  • raksts: Tīrtoņa Krāsu
  • Izmērs: About 13cm high

【 Materiāls] aicina: no mirdzēt putas & mirdzēt papīra

【 Size] aicina Numuri ir 5,5 cm augsts, vainaga/zvaigznes/sirdis ir 3,5 cm-5cm, nūjas ir par 8cm-9cm garš.

【 Color] aicina: Pieejami ROZĀ, ZILĀ, ZELTA un SUDRABA, kā parādīts attēlā.

【 Iezīme] aicina: Burvīga ar bling glitters (tās ir vienpusējas, tikai no vienas puses, ir ar glitters)

【 Daudzums] aicina: Pieejams 24pcs/pack, 36pcs/pack, 48pcs/iepak (kā norādīts attēlā)

【 Pieteikums] aicina: Pievienot dzirksti, lai bērnu dzimšanas dienas kūkām.

【 Krāsu Toni] aicina: Visi attēli ņemti no fizisko izstrādājumu, bet sakarā ar gaismas efektu un dažādiem monitoriem, krāsas var nedaudz atšķirties.Lūdzu, lūdzu, saprast.Paldies.

Par Kvalitāti:

Mēs izmantojam labi materiāli, lai veiktu šīs kūka toppers un mēs pievēršam ļoti lielu uzmanību visas detaļas.Katrs cilindrs ir pievienojusies ar skaistu loku, kuras ir izgatavotas no augstas kvalitātes divreiz saskaras ar satīna lenti un tie izskatās vairāk elegants, bet ne tiem, lēti plānas lentas lokus.Un mēs izmantojam konfekte nūjas, kas ir izgatavoti no balta papīra un vairāk pārtikas-droši, ne tiem, plastmasas vai koka nūjas.Visi materiāli ir salīmētas tīrā veidā, ne tiem "līmi, visur".Šie adorable toppers būs noteikti pievienot daudz dzirksti, lai jūsu mazuļa dzimšanas dienas kūkām un jūs viņus mīl!!!

Mēs arī sniegt citus numurus, lūdzu, noklikšķiniet uz "PIRKT" zem bildes, lai tos atrastu.

1. Jūsu pasūtījums tiks piegādāts 3 dienas lielāko daļu laika mēs kuģis to otro pēc apmaksas.

2. Ja pasūtījuma summa ir vairāk nekā ASV$150 , mēs piedāvājam bezmaksas piegāde ar EXPRESS, piemēram, www.loveis.lv Premium Piegāde, DHL, UPS, FEDEX ect.Lūdzu, pajautājiet mums, ja ir kāds jautājums.

3. Veicot pasūtījumu, jūs redzēsiet, paredzamais piegādes laiks katru nosūtīšanas metodi.Tas var būt aizkavēta nepārvaramas varas apstākļu dēļ, piemēram, pandēmijas, slikti laika apstākļi, streiks, muitošanas procesu, utt.Lūdzu, lūdzu, saprast.Ja jums ir nepieciešams, lai steidzama pasūtījuma, lūdzu, sazinieties ar mums, PIRMS iegādāties, lai mēs varētu pārbaudīt, ko mēs varam darīt.

4. Mēs neesam atbildīgi par vai jebkādas muitas nodokļi vai par sūtījumiem, lūdzu, skatiet vietējo muitas politiku.Lūdzu, ziņojiet mums, ja jums ir kādas īpašas prasības.

5. Mēs neesam atbildīgi par zaudēto vai jebkuru kaitējumu, sakarā ar nepareizu piegādes adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu www.loveis.lv piegādes adrese ir pareiza, ja jūs pārbaudīt.Ja ir kādas izmaiņas, lūdzu, pārliecinieties, lai informētu mūs ātri.

1. Lūdzu, lūdzu, dodiet mums 5 ZVAIGZNES, un pozitīvas atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, jūsu apmierinātība ir mūsu disku progresu.Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs varētu ņemt minūti, lai uzrakstītu labu komentāru.

2. Ja kāda iemesla dēļ jums liekas, ka jums ir, lai dotu mums zems vērtējums rezultātu vai neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs vienmēr uzturēt labu komunikāciju ar mūsu klientiem, un darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas, tāpēc mēs patiesi ceram, ka jūs arī varat sazināties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes.Paldies!!

Ir jauka iepirkšanās ^^

 

Saistītie Produkti

4600mAh HB356687ECW Akumulatoru Huawei Nova 2I Nova 2 Plus Nova2 Plus Mate 10 Lite G10 7X Godu 9.I BAC-AL00 Mate 10
€9.73
Lielo Izmēru Populārs Modes Gadījuma Kurpes Vīriešu Gaisa Spilvenu Čības Cilvēks Mežģīnes-up Elpojošs Max Pastaigas Treneris Vīriešu Tenis Feminino
€32.07
Sākotnējā EMMC modulis 8 GB ar microSD savukārt eMMC adapteris bezmaksas piegāde
€16.32
Bike GP der Kawasaki Versys 1000. gadā-UZ stūres Augstums ceļas uz augšu Adapteri alumīnija sakausējuma melns
€34.62
DANIU P3008 10Pcs/set 4mm PVC Vara Banānu spraudņu Ligzdas Aksesuārs Skaļruņa Pastiprinātājs Testa Zonde Anti-skid Sarkans Melns
€9.32
Auto Piederumi 6 Pins Stūres Leņķa Sensors 32306793632 BMW E46 E39 E38 E53 E83 X3 Mini R50-R53 2001-2006
€73.41
GNIM Sexy Dziļu V veida Kakla peldkostīms Sievietēm Drukāt Bikini Mujer 2020. Gadam Pārsējs Peldkostīmi Viens Gabals Backless Brazīlijas Peldkostīmu Biquini
€17.65