4gab jaunas sieviešu kokvilnas apakšbikses vidū pieaug biksītes Dāmas biksītes liela izmēra sieviešu apakšveļa biksītes M L XL XXL plus izmēra

€8.16
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Stils: ikdienas
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Apdare: NAV
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Modeļa Numurs: DY938-4
  • Materiāls: Kokvilnas
  • Modelis Tips: Cietie
  • Biksītes Tips: Biksītes
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Zīmola Nosaukums: Shulammitelily
  • Vienuma Tips: Biksītes
  • Materiāla Sastāvs: kokvilna 95%, Spanedex 5%
  • Pieaugums Tips: Vidū Pieaug
  • Seksuāli Divdomīgs: No

Laipni lūgti mūsu veikalā !

Izmērs:M,L,XL,XXL

M--viduklis: 26cm*2, tērps jostasvietu 53-67cm (21-27inch), svars 40-50kg

L--viduklis: 28cm*2, tērps jostasvietu 66-76cm (26-30inch),svars 50-60kg

XL--viduklis: 30 cm*2, tērps jostasvietu 76-84cm (30-33inch),svars 60-80kg

XX L--viduklis: 32cm*2, tērps jostasvietu 86-100cm (34-39inch), svars 80-100kg

Piegāde:

Vienumi tiek nosūtīti 3 darba dienu saņemto samaksu (www.loveis.lv mēs pārbaudīsim jūsu

kredītkartes,un tas prasīs apmēram 24 stundas, un brīvdienu, izņemot gadījumus),ja mums ir kāda problēma, par

produkts,mēs atstāt ziņu laikā,pls, lūdzu, atbildi mums arī laiks, lai izvairītos no mistkae notikt

Garantijas un Garantijas:

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to 10 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

Atgriež Termins

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, pasūtītājam ir līdz 7 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.

Gadījumā, ja jūs saņemat nepareizu preci, Priekšmeti jābūt atpakaļ tās sākotnējā un neizmantoto nosacījums & jābūt arī tās oriģinālajā kastē un iepakojuma.

Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo izmaiņas domāšanā.Lūdzu, izlasiet visu aprakstu, kas sniegts kā guide, pirms jūs cenu.Bet katrs solis ir veikti, lai nodrošinātu, ka mēs kuģis no pareizo objektu, būs brīdis, kad jūs saņemsiet priekšmetus, kas ir atšķirīga no tās apraksts.Šādā gadījumā, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.

Atsauksmes politika

Mēs sniegs pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad maksājums ir saņemts,Lai veicinātu veselīgu Ali kopienas,mēs ceram, ka jums būs darīt to pašu par mums.Mēs vēlamies, lai jūs saprastu, ka mēs novērtējam klientu apkalpošanas vareni.Ja jums ir kāda neapmierinātība,lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms mūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs esam pārliecināti, ka vienmēr ir risinājums, un mēs esam pārliecināti, negribu sliktas atsauksmes, būt tur, kur darījums beidzas.

Par mums

Mēs, URS CORPORATION, kas specializējas apģērbu jomā ir aptuveni 30 gadi, kopš 1983. gada. Mēs novērtējam katra klienta, kā arī vairumtirdzniecības klientu.Mūsu noliktavā atrodas Yiwu, lielākais mazo preču tirgū Ķīnā.Mēs piedāvājam mūsu klientiem pārsteidzošu ietaupījumu, salīdzinot ar cenām, ko piedāvā tradicionālo mazumtirgotāju līdzīgu vai identisku produktu.Mēs piedāvājam dzimtā-runājot klientu apkalpošanas angļu, franču un Ķīniešu.

Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma; mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.Mēs esam atpakaļ mūsu saistību ar lielisku pakalpojumu, 100% pilna naudu atpakaļ un klientu apmierinātības garantija.

Cena Ar Pārliecību!

 

Saistītie Produkti

Pielāgojama Minnie Peles, Foto Foni Vinila Auduma fotosessijas Backdrops par Kazlēnu, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Foto Studija
€10.72
0.2/0.3/0.5 mm 3 Pulverizatoru, Sprauslu Dual Action Pulverizatoru, Gaisa Komplekts Ar 3Pcs Cheaning smidzinātāju Komplekts Nagu Krāsu Māksla Gaisa Suka
€6.97
Bezmaksas piegāde Labs pārbaudījums LE32A910 mātesplati MSTV2407-ZC01-01
€15.66
Pusdienu Galda Komplekts Rūdīta Stikla ēdamgaldu un 6pcs Elegants Salikts pa daļām Tekstūra Augstu Atzveltni Ēdamistabas Krēsli
€275.09
JY 8pcs/daudz Japāna Stūrī Radījums Rotājumi Deserts Nams Skaitļi Vinila Lelle WJ01
€40.21
Modes Sievietes Ar Garām Piedurknēm Leopards Drukāt Dāmas Krekls Sexy Kokteilis Clubwear Topi
€4.44
DW6900Watch Gadījumā 6Colors Ir Pieejami Metāla 316L Nerūsējošā Tērauda Piederumu Skatīties
€47.78