Baldr Laika Apstākļu Stacijas Pulkstenis Iekštelpu Āra Temperatūra Mitrums Displejs Bezvadu Laika Prognoze Signāla Atlikšanas Zils Apgaismojums

€27.20
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • krāsa: Melna/Balta
  • Zīmola Nosaukums: Baldr
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: b0303
  • Teorija: Temperatūras Sensors
  • Sertifikācija: CE
  • Displeja Tips: Digitālā
  • Displeja Izmērs: 2.0 - 3.9 Collas
  • Maksimālais Mērījuma Temperatūra: 49°C Un Saskaņā Ar
  • Stils: Pastāvīgā Stacijas
  • Barošanas Veids: AAA Baterijas
  • Izmantošana: Ar Āra Sensors

Kāpēc Izvēlēties Mūs?Baldr ir starptautisks zīmols, kas pieder BALDR INTERNATIONAL LLC cēlies no Delaware, ASV.Radošums, kvalitāte un estētika ir ļoti uzskatāms par mūsu produktiem.Vislabākā Kvalitāte Veicis Sava Rūpnīca ar zinātniskās un tehniskās grupas.Pircējs Aizsardzība: Aizsargā Jūsu Pirkumu Noklikšķiniet, lai Piegāde,Pilnu Kompensāciju, ja jūs nevarat saņemt savu pasūtījumu.

Baldr Laika apstākļu Stacijas Pulkstenis un Āra Temperatūras, Mitruma Displejs Laika Prognoze Trauksmes un Atlikšanas Kalendārs Zils Apgaismojums ar Bezvadu Sensoru iekļauts

Apraksts:

Šo ciparu LCD laika stacija ir stilīgs papildinājums jūsu mājās vai birojā.Laika prognoze ikona mainās ar sevis aprēķinu temperatūras un mitruma datus.Iekštelpu temperatūras un mitruma jūsu zināšanai, lai regulētu gaisa kondicionētājs, gaisa mitrinātāju, vai cita sadzīves tehnika.Āra gaisa temperatūras un mitruma ir arī redzams.Šī laika stacija, kas arī ir laiks, nedēļas diena, mēnesi, datumu displejs.Modinātāja un snaudas ir pieejami arī, kas jūs pamodinās, kad jums ir nepieciešams.Bezvadu sensors ir iekļauts.Jūs varat ievietot sensoru uz citu istabas galda vai uzstādot to uz sienas karājas caurumu uz muguras.Zils fona apgaismojums tiks ieslēgts vēl dažas sekundes pēc tam, kad jūs nospiediet augšējo pogu.Tātad, mēs varam viegli pārbaudīt datus, kas ir tumši.

Funkcijas:

Laika prognoze ikonas

Laikā, nedēļas diena, mēnesi, datumu displejs

Modinātāja un snaudas funkciju

Un no temperatūras displejs F/C

Temperatūras tendenču ar bultiņu

Temperatūras diapazons: istabas: 0~ +50C(32~122F) ; vide: -40~+60 ░ C (-40~140F)

Temperatūras izšķirtspēja:0.1 C, precizitāte +/- 1.5 C

Un no mitruma displejs, mitruma diapazons: 20%~95%

Iekštelpu / āra temperatūras un mitruma MAX / MIN atmiņas funkcija

Zems mīklā indikatora ikonu āra sensors

Sensors nosūta 100 metru

Apgaismojums tiks ieslēgts vēl dažas sekundes pēc tam, kad jūs nospiediet augšējo pogu

Galvenais bloks: powered by 3 AA baterijas (Nav iekļautas)

Sensors : powered by 2 AAA baterijas (Nav iekļautas)

Specifikācijas:

Postenis Izmērs:

galvenais bloks: 7.87"Lx1.18"Wx5.16"H(200x30x131mm)

Sensors: 2.36"Lx1.06W"x3.78"H(60x27x96mm)

Neto svars: 395g Iepakojuma svars: 420g

PIEZĪME: SVARĪGI!!!

Ātri saskaņošana, jūs labāk slodzes baterijas bezvadu sensoru pirmais.Un tad jūs slodzes baterijas galvenajai ierīcei.Pēc tam, jums ir nepieciešams, lai nospiediet AUGŠĒJO pogu iekšpusē bezvadu sensoru.Tik attālo sensoru datus var nosūtīt uz galvenā bloka nekavējoties.

Pakete Ietver:

1x B0303 meteoroloģiskās Stacijas, 1x Bezvadu Sensoru; 1x Lietošanas Pamācība

Piezīme: sarakstā ir cena, kas doesn ' t ietver visus nodokļus.Pircēji ir atbildīgi par visiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa jūsu valstī.Informējam visus mazos iepakojumos kā Dāvana un vērtība ir starp $5-10. Ja jums ir nepieciešams īpašs deklarēto vērtību, lūdzu, atstājiet ziņu pēc tam, kad maksājumu.Paldies!

Par Mūsu Pakalpojumu

1.Mēs cenšamies, lai mūsu klienti'satisfaction.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu, ar mūsu servisa speciālistiem.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā(izslēgt svētku dienas).Ja nav atbildes 24 stundu laikā, lūdzu pārbaudiet spam jūsu pasta kastē.

2.Mēs ļoti novērtējam jūsu POZITĪVAS atsauksmes.Lūdzu, neatstājiet negatīvās atgriezeniskās saites, bez jebkādas komunikācijas ar mums.Mūsu mērķis ir sniegt LABU Klientu apkalpošanu.Tādējādi, mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas jums ir.

3.Lūdzu, neatstājiet negatīva vai neitrāla atsauksmes, ja jums nav saņemt preci 30 dienu laikā.Jo mums ir minēts piegādes termiņš atkārtoti.

Par Maksājumu

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors Darījuma.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, Lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Par Sūtījumu

1.Prece tiks piegādāta 1~3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas veikšanas. (Uzmanību: izslēdz brīvdienās un svētku dienās)

2.Mēs tikai kuģis apstiprināja www.loveis.lv adreses.Jūsu www.loveis.lv adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.Parasti mēs kuģis pasaulē ar Gaisa Pastu, Pasta Nosūtīšanas Metodi.šī starptautiskā lai var aizņemt ilgāku laiku ierasties, Parasti ir sūtījumu visā pasaulē tiek izmantots, lai uzņemtu 10 līdz 30 darba dienām, izslēgt Se & Saule.

4.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 35 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriež & Kompensācijas

1. Mēs piedāvājam 14 dienu atgriešanās politiku.Lūdzu, sazinieties ar mums 14 dienu laikā no dienas, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, ja jūs vēlaties, lai atgrieztos.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR jālūdz asv atgriešanas adresi, iepriekš, sniedz īpašu iemeslu atgriešanās un jūsu LIETOTĀJA ID.

3. Mēs atmaksāsim Maksājuma Summai par konkrēto objektu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.VAI jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

 

Saistītie Produkti

500pcs Ziemassvētku Nagu Apdares Leģētā Plāksteris Zelta Sniegpārsla Bell Ziemassvētku Eglīte Nagu Apdare Decal
€5.48
5gab Alumīnija Sakausējuma Apģērbu Pakaramais Izturīgs Iekšzemes Mētelis Pakaramais Apģērbu Žāvēšanas paliktnis, lai Apģērbs Karājas Piederumi
€13.87
1pc Bērnu rotaļlietas Puzzle Dzīvnieku Transportēšana augļu un dārzeņu Agrīnās Mācīšanās Bērnu t Rotaļlietas Bērniem Izglītības
€14.01
7XINbox 14.8 V 59Wh Klēpjdatoru Akumulatoru RM08 Par Hp Envy 14 HSTNN-I80C HSTNN-OB1K HSTNN-XB1S HSTNN-XB1K 592910-351 592910-541 Klēpjdators
€38.74
LuckySSR RC Dūkoņa UAV ar Kameru Profesional WIFI Aerial Photography Ultra-Long Life Tālvadības Quadrocopter Rotaļlietas
€74.19
H&D Atverams Sarkans Ziemassvētki Džinglu Bell Rotaslietu Kaste Ar Kristāliem Rokām apgleznotas Rotu Turētājs Statuetes Kolekcionējamus Ziemassvētku Dekoru, Dāvanu
€17.30
Top Qulity Profesionālo Gaismas Pāri Komplekts (Balts,Zaļš,Zils,Sarkans),Thumbs Padomus,Četru Krāsu Pieejama,Skatuves Maģija,Super gaismas
€11.95