Pen drive 32gb 64gb, Vabole auto/Mini Automašīnas Modeli, usb atmiņas, usb flash drive stick pen drive 4GB 8GB 16GB pendrive,Bezmaksas piegāde!

€7.34
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • izcelsmes vieta: Ķīna
  • Materiāls: Plastmasas
  • Stils: Auto
  • Uzglabāšanas Kalpošanas Laiks: Vairāk par 10 gadiem
  • Modeļa Numurs: U100A
  • Jauda: 4GB/8GB/16GB/32GB/64GB
  • Iepakojums: Jā
  • Šifrēšana: No
  • krāsa: Sarkans/Zils/Melns/Zaļš/Balts
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Produkta Svars: 30g
  • Produkta Tips: RADOŠĀ
  • Interfeisa Tips: USB 2.0
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Laiks, lai tirgus: Var-13

Vairāk produktu,aicinām izvēlēties!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uzsver:

-100% Oriģināls USB Flash Drive;Var iet H2testw testu.

-2GB≈1,8 GB;4GB≈3.8 GB;8GB≈7.5 GB;16GB≈14.6 GB;32GB≈29.5 GB

-Rakstīšanas Ātrums:3-6MByte/s; Lasīšanas ātrums:10-15MByte/s,Dažādu jaudu ir dažādu ātrumu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maksājums:

1 Pilna apmaksa jāveic 3 dienu laikā.

Piegāde:

1,piegādes adrese,: Mēs kuģis saskaņā ar noklusēto adresi, kas jums dotu, un, lūdzu, pārliecinieties, vai adrese ir pareiza.Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, tur būs papildu kuģniecības izmaksas, ja adrese ir tālvadības viens.Visas preču, tostarp bezmaksas piegāde, neietver tālvadības piegādes maksas.

2,Rēķina: Lūdzu, apstipriniet detalizētu informāciju par piegādes rēķina, piemēram, cik daudz cenu, mēs būtu rakstīt uz piegādes rēķina , cik daudz transportēšanas maksas mums vajadzētu rakstīt par rēķinu, kā descripe preces utt.

3,Lielākā daļa pasūtījumu tiks izvesti 3-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas.Ja ir kāds izņēmums, mēs turpināsim jums norīkoto, atstājot ziņu.

4,Nosūtītāju: "Free Shipping" vienība tiks norīkoti ar China Post Air Mail/HK Post Gaisa Mail/Singapūra Gaisa pakešu, preces var pārbaudīts un izsekots internetā.Piegāde parasti ilgst no 15 līdz 26 dienām.Par preču bezmaksas piegāde, vai, ja ir kāda cita prasība, kuģniecības, lūdzu, sazinieties ar pakalpojumu citas izvēles tāpat kā DHL, UPS, Fedex etc.un papildu izmaksas būtu uz pircēja pusē.

5,Kad saņem preci, lūdzu, pārbaudiet, vai iepakojums ir bojāts, un preces ir OK.Ja tur ir salūzis, ko izraisa sūtījumu, lūdzu, ņemt foto un lūgt kurjeru parakstīt.Mēs palīdzēsim prasīt kompensāciju par jums.

6,Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Padomi:

1 neapkalpojam failus no USB zibatmiņas tieši.Būtu labāk vispirms kopēt failus, lai dators darbotos un pēc tam kopēt atpakaļ uz USB flash pēc operācijas.

2 pagarināt USB flash dzīves ilgums, tas būtu labāk, lai pievienojiet USB zibatmiņas disku uz leju pēc darbības asap.

3 Pirms izņemšanas USB, lūdzu izdzēsiet simbols uz apakšējā labajā no DATORA ekrāna, lai izvairītos no trūkstošos failus šajā ēdiens.

4 Lūdzu, nav formātu, USB, bieži par to var sabojāt USB flash.

Garantijas laiks:

1, Visus posteņus, kas ir 1 gadu garantija.

2, Ja prece ir bojāta izmantot tehnisko iemeslu dēļ,jūs varētu nosūtīt mums atpakaļ, lai Jaunu.Klients ir atbildīgs 2-way shipping maksu atpakaļ nosūtītās preces.Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.

3, Visi vienumi ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī, lai pretendētu uz kompensāciju vai maiņas preces.

4, Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāts vai arī ka nav normālas darbības conidtions neatbilstošas lietošanas rezultātā, vai nepareizas uzstādīšanas.

5,Nekāda kompensācija pieņemts pēc 30 Dienu laikā pēc saņemšanas.

6,Preces atpakaļ pēc 7 dienu laikā pēc piegādes ir atbilstīgas tikai par remontu.

Atsauksmes:

Mēs esam godīgs pārdevējs par www.loveis.lv.Visi mūsu objektus nāk no Ķīnas ar augstu kvalitāti.Atsauksmes, kas ir svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet laiku, lai atstātu pozitīvu atgriezenisko saiti, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Mēs guarentee darīt to pašu jums.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms nav pozitīvas atsauksmes.Paldies, ka devāt mums iespēju, lai padarītu lietas labi ar labu komunikāciju.

Sazinieties ar mums:

Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu vai trademanager, mēs atbildēsim 24 stundu darba laiku.

 

Saistītie Produkti

Vīriešiem Jaunā Jaka Pavasarim, Rudenim Kapuci Jaka Gadījuma Sauļošanās āra Ūdensizturīgs Vējjaka Vīriešiem Plānas Jaka, Mētelis Virsdrēbes
€24.40
35pcs/24pcs 1/4inch /8mm Kāta Maršrutētāju Bitu Kopu Volframa Karbīda Gals Koka Router Griezējs Instrumentu komplekts Frēzes Kokapstrādes
€32.97
Oglekļa Šķiedras Pārnesumu Pārslēgšanas Poga Paneļa Vāku Apdare Durvju Panelis Set Cover Apdares For-BMW X3 F25 X4 F26 2011-2017
€136.22
Unikālo Off White Krāšņs Augstas kvalitātes Guipure mežģīņu Auduma līgavas kāzu Kleita DIY ŠŪŠANA, Audumu, mežģīnes auduma, 1 pagalmā
€14.84
Sejas Ierakstīt Audio PoE IP Kamera 5MP 2592*1944 HD Āra Ūdensizturīgs Centrālās 40m Nakts Redzamības Drošības Video Novērošanas Kameras
€54.40
2 Din Auto Radio VW/Volkswagen/Touareg/T5 Transporter Multivan CANBUS Auto Multivides Video DVD Atskaņotājs, GPS Navigācijas KARTES 8G
€120.26
CAENBOO Objektīva Filtru XiaoMi Yi 4K/II/Lite/+Plus Krāsu CPL UV Sarkans Filtrs Yi 4K Ūdensizturīgs Korpuss Gadījumā 52mm Niršanas Piederumi
€5.52
Grozāms Leņķis LED Prožektora Downlight 5W 7W 10 W, 15 W 18W LED Griestu Spot Gaismas AC 110V, 220V Melns/Balts Korpuss Gaismas
€5.94