Rudens Ainava Koku Mežu Planētas Kalni Debesis LED peles paliktnis RGB Mirdzumu XXL Peles Paliktņa 90x40cm Galda Pad DIY Custom Peles Paklājs

€18.13
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: Mairuige
  • Materiāls: Gumijas
  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: xxL lieliem polsteriem
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Stils: non-slip

mairuige Profesionālas Priekšrocības

Mums Ir Spēcīga un Profesionālā Klientu Apkalpošanas Komanda ar Ražošanas Efektivitāti, Piegādes Ātrums un Pabeigtu Kvalitātes Kontroles Procesu.Lūdzu, Uzskatu, Ka Mums Ir 16 Gadi Profesionālās Gumijas Ražošanas Pieredzi.Atbalsta un Atbilst Jūsu DIY Pielāgošanas Prasībām, Jebkādu Izmēru un Stilu, un Piegādāt preces cena 2-5 Dienas.Šis Produkts Ir Augstas Kvalitātes krāsas un Skaistas Krāsas.Mums Ir Labākais Piegādātājs, Gumijas Izstrādājumi, lai Jūs varētu Nopirkt Iepakojuma Vai Taras.

Merige Produkti Tiek Ražoti Saskaņā ar Augstākajiem Kvalitātes Standartiem.Izmantojot Mercerized Ūdensnecaurlaidīga Materiāla un Dabiskais Kaučuks, Tas Var slīdēt Precīzi un Stabili, Nav Izbalināt, Ir Mīksta un Elastīga, Ūdensnecaurlaidīga, neslīdoša, Ērti Darboties, Viegli tīrāms un tam Ir Ilgs kalpošanas laiks.

Lietošanas Scenāriji

Peles Paliktņa, Ēdamgaldu Spilvenu, Grīdas Paklājs, Reklāma, Veicināšana, Jubilejas Svinības, Sabiedrisko Attiecību Plānošana, Gadatirgus, Interneta Kafejnīca, Datoru, Biroja, Amatniecība, Dzimšanas Dienas Svinības, Utt.

Jautājumi par Iepirkuma Peles Paliktņa

1. par Smaržu Peles Paliktņa:

Cienījamais Pircējs, lai Saņemtu Produktu Iespējami ātrāk, pēc tam, kad Apkures iekārta Ražošanas Procesa laikā, Gumijas un Tintes Tiks Tiešajā Iepakojumā.Tas Būs Veikalā, Dažas Gumijas Smarža, bet, Lūdzu, esiet Droši, Ka, Ja Jūs Nodot To Labi Vēdināmā Vietā, Smarža Pazudīs.

2. par Lielumu Peles Paliktņa:

Cienījamais Pircējs, Peles paliktnis Ir Izgatavots no Gumijas, Kas Paplašinās un Saraujas, Kad Silda ar Mašīnu Process: Mēs Parasti Izmanto Ritošā Iepakojuma.Pēc tam, kad ilgāku laiku, Tiek konstatētas Novirzes Lieluma.Tas Ir Normāli.

3. par Malu, Peles Paliktņa:

Cienījamais Pircējs, Ja Jūs Vēlaties Iegādāties ar Atbloķēt Malas , Lūdzu, Ņemiet vērā, Ka Peles paliktnis Ir Izgatavots no Daudz Gumijas un Ir vienlaicīgi un Sagriež, Lai Griešanas Precizitāti Nedaudz Samazināsies un Malas Būs Nevienmērīga.Tas Ir Normāli.

Ja Jūs Vēlaties, Veikls un Perfektu Malu, Lūdzu, apmeklējiet Mūsu Tiešsaistes Klientu Apkalpošanas Nopirkt Skaisti Piešūta Peles Paliktņa ar Vairāk Malām.Protams, Lielākā daļa no Mūsu Peles Paliktņi Ir Bloķēti.

4. par Krāsu Peles Paliktņa:

Cienījamie Pircēji, Jebkura iespieddarbi Ir zināma Krāsu Atšķirība: Datoru Ekrāni RGB Krāsu, un iespieddarbi Sastāv no Četru Krāsu Tintes Punkti par Cmdk, un Attēlveidošanas Metode Atšķiras Arī.RGB Krāsu, Spilgtumu, Utt.Tiek Parādīti Dažādi Displeji.Ja Jums Ir Dažādas Skatīšanās Programmatūru , Krāsa Būs Atšķirīgs.Apkārtējās Gaismas un Cilvēku Krāsu Uztvere Ir Atšķirīga.Pēc Krāsu Kalibrēšanu, Ir Atšķirības starp Krāsām Displeja.Saskaņā ar Krāsu Vērtību nosaka, Dizaina Zīmēšana, Ne Saskaņā ar to, Ko Jūs Redzat Datora Ekrānā , Lūdzam Izmantot Starptautiskos Četru Krāsu Standarta Hromatogrāfiju .Tādēļ, Krāsu Atšķirība Ir Paredzēts.Krāsu Atšķirība Ir Kontrolējamās Robežās 10%, lai Atbilstu Standarta

5. par Piegādes Laiku Loģistikas un Transportēšana:

Cienījamie Pircēji, Ja Gaidīšanas Laiks, kas Saņem Preces, kas Ir Pārāk Garš, Tas Ir Tāpēc, ka Starptautiskajā Loģistikas un Transporta jānodod dažādās Valstīs/Reģionos, pirms Ierašanās Adresi. 同时,由于天气,国家政策等原因,许多不可预测的因素将影响通关速度. 当您在我们的商店购买免费送货产品时,这是一种经济的运输方式,送货时间和收货等待时间将非常慢. 如果您想快速收到产品,我们建议您选择带有物流跟踪信息的评估运输方式. 这样可以节省大量的等待时间.

582308230056935823082300476124

5823082300519746

 

Saistītie Produkti

Pielāgojama Minnie Peles, Foto Foni Vinila Auduma fotosessijas Backdrops par Kazlēnu, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Foto Studija
€10.72
1/24 Mērogā 75mm Sveķu attēls Saglabāšana
€12.90
Veowalk Ziedu Izšūti Sieviešu, Audekls Mugursomas Roku Darbs Dāmas Mazās Mugursomas Retro Bohēmijas Izšuvumi Sieviete, Muguras Soma Pelēka
€34.53
3pcs/daudz Sexy Dobi No Sieviešu Apakšveļa Biksītes, Mīkstu Mežģīņu Biksītes Modes vienkrāsainu Dāmas Garās Vidū pieaug Loku Biksītes
€4.80
Classic Sudraba Krāsā Liela Rokassprādze Vīriešu Sieviešu Cietu Gludu Plat Aproce Rokassprādze Diametrs 7cm
€11.53