PVC Sērfot Fin Stablizer Stand Up Paddle Vējdēlis Sānu Spuras Neatņemama Spuras Sērfot Ūdens Vilnis Fin-Kajakus, Kanoe, Airu Laivas

€4.11
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Sērfinga
  • Gadījumā Cilvēki: VĪRIEŠI
  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • Modeļa Numurs: surf fin

PVC Sērfot Fin Stablizer Stand Up Paddle Vējdēlis Sānu Spuras Neatņemama Spuras Sērfot Ūdens Vilnis Fin-Kajakus, Kanoe, Airu Laivas

Šī laivu fin ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.Tas ir viegls un pārnēsājamo.Viegli uzstādīt un lietot.Lieliska izvēle jums.

Iezīmes: Izgatavots no augstas kvalitātes PVC materiāla, tas kajaks fin ir izturīgs un izturīgs.Tā ir izstrādāta, lai būtu, kas instalēti, lai kajaks, lai sadalītu ūdeni un samazinātu pretestību.Vienkārši pievienot un noņemt, neizmantojot nekādus instrumentus.Viegls un pārnēsājams, viegli pārvadāt un izmantot.Lielisks aksesuārs kajaki, kanoe un airu laivas.

Specifikācijas:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Vienuma Tips: Laivu Fin

Materiāls: PVC

Krāsa: Melna

Izmērs: Apm. 19 * 5.5 * 11cm / 7.5 * 2.2 * 4.3 collas

Svars: Apm. 146g / 5.1 oz

Iepakojums Saraksts:

1 * Kajaks Fin

Jums var būt nepieciešams, tas Noklikšķiniet uz, lai saņemtu atlaidi

Par samaksu:

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.Visi maksājumi, kas veikti par www.loveis.lv apstrādā Alipay.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģniecības:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

 

Saistītie Produkti

Universālas Klinšu Kāpšanas Arborist Plecu Siksna ar Karabīne, lai Sēdēt Josta - Iebruka Klinšu Kāpšanas Rappelling Aprīkot
€28.79
Automašīnas Stūres-riteņi Segtu 37 38cm 15
€23.08
Motocikla Motora Kartera Startera Sajūgs Statora Starplikas, par Yamaha YFM 660R Raptor 2001 2002 2003 2004 2005
€6.25
18*10 cm Mobilo Telefonu Gadījumā Segtu Mazumtirdzniecības Iepakojums, Iepakojuma Maisiņi, iPhone, Samsung Plastmasas Ziplock Poli Pakās 500Pcs/Daudz
€36.67
3pcs/daudz Sexy Dobi No Sieviešu Apakšveļa Biksītes, Mīkstu Mežģīņu Biksītes Modes vienkrāsainu Dāmas Garās Vidū pieaug Loku Biksītes
€4.80
Portatīvo Āra Zvejas Pludmales Krēsla, Kas Karājas Uzglabāšanas Soma Tālrunis Saulesbrilles Maisiņš Ērts Kabatas Tote Soma Ar Siksnām Plecu Soma
€9.21