Valkājamas Krūts Massager Masāža Krūšu Stimulators Krūts Krūšturis Pastiprinātājs palielinātāju, noteikti Masāža, Masāža Krūtīm D9T9

€6.08
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Pieteikums: Krūts
  • Zīmola Nosaukums: LANBENA
  • Materiāls: Neausts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Masāža & Atpūta
  • Modeļa Numurs: MYP6846

Funkcijas:

100% jaunu un augstas kvalitātes.

Krāsa: Kā attēlā

1. Veselības un drošības fizisko masāža: nemainīgu temperatūru aprūpes, paātrinātu asinsriti krūšu, stimulē krūts attīstību, novērst krūts prolapss, atpūta un deformācijas.Atjauno sieviešu krūšu ādas elastību, it īpaši, sagging krūtis pēc bērna piedzimšanas.

2. Precīzu acupoint atzīšanu: Modelētu 7 lielas masāžas paņēmienus, par krūtīm, vispusīgi masāža krūtīm punktus un veicina asins cirkulāciju krūtīs.Cirkulācijas siltumu, veselības aprūpes funkciju, draga krūtis un veicina reģenerāciju.Minerālu enerģijas akmens tehnoloģijas, magnētiskā masāža, ļaujiet jums ir ideāls krūšu formu.

3. Drošs un ērts materiāls: ārpuse ir izgatavota no augstas kvalitātes PU materiāla, kas ir droši un izturīgi, un iekšējais materiāls ir mīksts.Tas var būt tiešā kontaktā ar ādu.Krūtīs spa, zems trokšņu dizains.Jūs varat viegli ir regulāras masāžas, kamēr jūs miegu.

4. Funkcija: Jūs varat pielāgot augstu, vidēju un zemu pārnesumu, cik nepieciešams.Atbloķēt krūtīm, uzlabot krūšu audos, uzlabot krūšu audu, atpūsties krūts un krūts deformācija, paātrināt asinsriti, un mazināt sāpes krūtīs.

5. Gadījumā ikvienam: 360 grādu stereo cikla masāža, infrasarkano staru apkure, piemērots cilvēka ķermeņa temperatūra: 40 ° C, 45 ° C, izmēru var regulēt, piemērots ikvienam.

Paketi, Ieskaitot:

Iepakojuma Saturs:

1 x krūts massager

Piezīmes:

1. Rokasgrāmata mērīšanas pielaide ir 2-5g.Lūdzu, nav prātā jūsu nomaiņa.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies ļoti daudz!

3. ARTIKULS krāsa ir ārējā iepakojuma krāsa

sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.Tur ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

 

Saistītie Produkti

Bio-Sūklis Akvārija Filtrs Vaislas Apcep Betta Garneļu Nano Zivju tvertnes Akvāriju PTSP
€4.12
NBSAMENG 925 Sterling Sudraba Pērlītēm Sirds Uzsver, Vilināt Šarmu Ceriņi Kristāla Krelles Fit Rokassprādzes Sievietēm DIY Rotaslietas
€9.83
Emmababy Bērnu Pavasara, Rudens Apģērbu 2GAB Meitene Izlīdzināšanu Piedurknēm T-Krekls Topi+Ripped Džinsi Bikses Apģērbs, Apģērbu 18M-6T
€9.41
Grozāms Leņķis LED Prožektora Downlight 5W 7W 10 W, 15 W 18W LED Griestu Spot Gaismas AC 110V, 220V Melns/Balts Korpuss Gaismas
€5.94
SHENGPALAE
€36.27
AOTSR Android 9.0 Auto LCD Klastera instruments multimedia paneļa Modifikāciju
€882.11